Питане за Атака

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Питане за Атака

Мнение от Tano » 22 Фев 2006, 0:00

Във връзка с тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29178 , доста хора Атака това, Атака онова, та да питам:
АБЕ ХОРА, Я МИ КАЖЕТЕ ОТКАКТО ВЛЕЗАХА В ПАРЛАМЕНТА, ТЕЗИ ОЛИГУФРЕНИ, ПАРАНОИЦИ, МАЛОУМНИЦИ И ПЕДЕРАСИ (ПЕДОФИЛИ :evil: ) КАКВО НАПРАВИХА :?: :?: :?:
Освен, че показаха, че са сбирщина от гореизброените идиоти.

П.С. За да не си мислите разни грешни неща за мен :mhihi: :mhihi: :mhihi: , аз гаден фашист, мръсен нацист и болен националист, но не съм глупак, поради това смятам :puke: Атака за боклуци и :gay: .

П.С. Очаквам смислени и обоснавани с факти отговори.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 22 Фев 2006, 0:04

Как какво направиха....много неща едно от който е, че създават м/у расови проблеми ... и показваме на цял свят каква измет може да вкараме в парламента ... и все пак те вина нямат вината и т.н и т.н е в тези които гласуваха за тях :evil: :evil: :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от BMW forever » 22 Фев 2006, 0:04

Е ти какво очакваш да направат? като са една шепа хора?

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 22 Фев 2006, 0:05

BMW forever написа:Е ти какво очакваш да направат? като са една шепа хора?

Пази боже да са повече ... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 22 Фев 2006, 0:09

Само да ви питам тука...Вярно ли е че Болен Свинеров е говорил някви глупости за Васил Левски?
Live it like you Love it

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitro^ » 22 Фев 2006, 0:26

Реално погледнато Атака са си бивши седесари.Единственото,което тази партия (в лицето на Волен Сидеров) може да прави в парламента е да насочва вниманието на нас хората към по-мръсните сделки и т.н.В тази насока очаквам да се обадят по случай подписването на договора за модернизирането на вертолетите ни от израелска фирма,която няма лиценз за тази дейност...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Фев 2006, 2:34

тея ги създадоха нарочно ... интересно ми е кои седи зад тях тея са просто манекени :roll:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Фев 2006, 8:28

bam-bam написа:тея ги създадоха нарочно ... интересно ми е кои седи зад тях тея са просто манекени :roll:

Ма много верно :yes:
Имам усещането че и тия ша са предателчета като царя :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 22 Фев 2006, 10:56

bam-bam написа:тея ги създадоха нарочно ... интересно ми е кои седи зад тях тея са просто манекени :roll:

Бивши ченгета, дето сега са мноооого едри бизнесмени ;)
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Re: Питане за Атака

Мнение от evans » 22 Фев 2006, 12:31

Tano написа:Във връзка с тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29178 , доста хора Атака това, Атака онова, та да питам:
АБЕ ХОРА, Я МИ КАЖЕТЕ ОТКАКТО ВЛЕЗАХА В ПАРЛАМЕНТА, ТЕЗИ ОЛИГУФРЕНИ, ПАРАНОИЦИ, МАЛОУМНИЦИ И ПЕДЕРАСИ (ПЕДОФИЛИ :evil: ) КАКВО НАПРАВИХА :?: :?: :?:
Освен, че показаха, че са сбирщина от гореизброените идиоти.

П.С. За да не си мислите разни грешни неща за мен :mhihi: :mhihi: :mhihi: , аз гаден фашист, мръсен нацист и болен националист, но не съм глупак, поради това смятам :puke: Атака за боклуци и :gay: .

П.С. Очаквам смислени и обоснавани с факти отговори.
Е ти бате ,намери кой да обсъждаш,защо не подхванеш Станишката

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 22 Фев 2006, 17:11

Леон е прав, Атака са подлоги на ДС, който влезоха в парламента за да хвърлят прах в очите на хората, и да им отклоняват вниманието когато станишката, мадридският педера. и турския педера. направят поредната огромна далавера за много пари в техния джоб и който пра-пра на ен-та степен мой внуци ще плащат.

еванс за станишката нема смисъл да питам, от него никой не очаква друго освен да се наяде и да ни се изсер. на главите. Но виж все повече хора викат Атака, Атака, все едно ще направят нещо, та затова питам, след досега както каза Бобси, освен простотий друго не правят, защо някой си мисли, че в бъдеще ще направят нещо смислено и градивно.
Всъщност в цялата работа, хубавото е, че заради техните изсепки може да ни отложат за ЕС (а дано ), тъй, че може да и свършат нещо смислено, макар и без да искат.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 22 Фев 2006, 17:36

По принцип идеята им за такъв тип партия не е лоша и бих подкрепил такава, но не и тези ненормални, болни хора, които подлъгаха толкова много балъчори. Утре същите хора ще им кажа, че всички ще карат по ново бмв и тогава нищо чудно да ме изберат и милиони педофили да измрът :mhihi: Просто българите сме с наивни. Между другото аз до сега не съм видял една партия, която да ми заслужи гласа. Толко са тъпи некои хора, че утре ГЕРГАНА или ГЛОРИЯ ще се кандидатират и тех ше изберат. Страх ме е некой ден тоя плъхотрон Стоичков да не посегне към политиката, защото тогава кат нищо и министър председател да стане :shock: :shock: :shock:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 22 Фев 2006, 17:54

тия нацисти и криминалисти ще довлекат едно косово. аз това съм го казал от ден 1. гледайте и ревете.

те не са крайна дясна, те са крайна луда и антибългарска!

доган е по голям българин от тях. и азис. и станишев. и симеон. и посланика на дания дасже е по голям българин..

и аз не харесвам нито един от тях, па си правети озводите.
Последна промяна gyrate на 22 Фев 2006, 18:01, променена общо 2 пъти

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 22 Фев 2006, 17:56

Никоя партия не е направила нищо за мене,вси4ко сам съм си го постигнал и още нещо-По добре за Атака.
Или гласуваите за ДПС следващия път да ви резнат пишките и да говорите на Турски .
4е може и да ви опънат дори 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 22 Фев 2006, 17:58

Aleks написа:Никоя партия не е направила нищо за мене,вси4ко сам съм си го постигнал и още нещо-По добре за Атака.
Или гласуваите за ДПС следващия път да ви резнат пишките и да говорите на Турски .
4е може и да ви опънат дори 8)

ще гласувам

за бсп отново та да видим кой ще ме резне. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Следваща

Назад към Извън Темата