спрей омаслител

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

спрей омаслител

Мнение от BAYRON » 29 Мар 2006, 18:31

Колеги знаете ли, че преди да се окомплектоват вратите със кори и т.н. се пръска със някакъв омаслител.
Днес разглабях корите на вратите и забелязах влага отвътре,което ми говори ще не след дълго ще се появи ръжда а след ръжата дупки.
Има един спрей, мисля че е на BODY, точно такова предназначение има . С него се пръскат подкалниците и вътрешността на вратите, което ги предпазва от корозия. Мисля че за 10 години този омаслител е изсъхнал и е необходимо наново да се напръска.
ако знаете от къде мога да си купя такова нещо ще съм Ви благодарен .
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 30 Мар 2006, 14:19

Нокой ли незнае какъв е той спрей
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
Мечтае да кара: E30 M5 :)

Мнение от BMWIKTOR » 05 Апр 2006, 2:34

има го на всякъде пои магазините за авто бои!!!само не съм сигурен дали е на body или на друг производител! върви с една тръбичка с разпръсквател и е сравнително добър!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 05 Апр 2006, 2:50

Да, BODY е марка спрейове и бои, но има си и BODY, което стои като асфалт и се разрежда с бензин - можеш да мажеш с четка пода на колата (както скоро мисля аз да направя), а има си и спрей с подобно покритие - предпазва от корозия. Аз бих си взел варианта в "консерва", защото спрейчетата са много измислени!
BMW only!

Назад към Извън Темата