спрей омаслител
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
спрей омаслител
Колеги знаете ли, че преди да се окомплектоват вратите със кори и т.н. се пръска със някакъв омаслител.
Днес разглабях корите на вратите и забелязах влага отвътре,което ми говори ще не след дълго ще се появи ръжда а след ръжата дупки.
Има един спрей, мисля че е на BODY, точно такова предназначение има . С него се пръскат подкалниците и вътрешността на вратите, което ги предпазва от корозия. Мисля че за 10 години този омаслител е изсъхнал и е необходимо наново да се напръска.
ако знаете от къде мога да си купя такова нещо ще съм Ви благодарен .
Днес разглабях корите на вратите и забелязах влага отвътре,което ми говори ще не след дълго ще се появи ръжда а след ръжата дупки.
Има един спрей, мисля че е на BODY, точно такова предназначение има . С него се пръскат подкалниците и вътрешността на вратите, което ги предпазва от корозия. Мисля че за 10 години този омаслител е изсъхнал и е необходимо наново да се напръска.
ако знаете от къде мога да си купя такова нещо ще съм Ви благодарен .

- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
има го на всякъде пои магазините за авто бои!!!само не съм сигурен дали е на body или на друг производител! върви с една тръбичка с разпръсквател и е сравнително добър!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, BODY е марка спрейове и бои, но има си и BODY, което стои като асфалт и се разрежда с бензин - можеш да мажеш с четка пода на колата (както скоро мисля аз да направя), а има си и спрей с подобно покритие - предпазва от корозия. Аз бих си взел варианта в "консерва", защото спрейчетата са много измислени!
BMW only!
4 мнения
• Страница 1 от 1