Стъклар в Пловдив

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: X5 M , McLaren F1

Стъклар в Пловдив

Мнение от SpArCo_o » 03 Окт 2012, 18:17

Здр. онзи ден реших да си гладя ризата и от невнимание като прибирах дъската за гладене със задната част счупих прозореца на вратата на спалнята ходих до един стъклар оставих му вратата днес отивам да я взимам и започна да ми обеснява че вратата била китайска и какви ли не глупости вика немога да го сменя купи си нова :kuku: знае ли някой стъклар който да си разбира от работата и да я направи или поне да каже каде да я занеса ??? Мерси
Без риск няма тръпка !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Re: Стъклар в Пловдив

Мнение от emiliqn.gqurov » 05 Окт 2012, 11:16

колега каква е вратата дрвена или пвц.. :roll:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: X5 M , McLaren F1

Мнение от SpArCo_o » 05 Окт 2012, 11:58

Дървена попринцип но не е точно от дърво а от тези плоскости дето са като картон дето наподобява дърво аз намерих един майстор оставил съм я каза че ще стане но била много здраво олепена със силикон и пирончетата които държат лайсината на прозореца били много набити навътре май предишния майстор не е мислел за сваляне или ще се счупи тази лайсина или ще стане та се примирих с това чакам днес да ми се обади :)
Без риск няма тръпка !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 05 Окт 2012, 12:46

Движиш се от Шела на 6ти Септември в посока Ботев стадиона на Източен. Подминаваш кръстовището на Мария Луиза, подминаваш пешеходният светофар и веднага си в дясно преди каменица. Караш 150 метра и спираш. Има стъклар на ъгъла . Човека е много точен, от 15 години е в бизнеса - едва ли ще те върне.

ПП. Даже и по домовете ходи. Можеш да се разбереш нещо с него.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Назад към Извън Темата