Стъклар в Пловдив
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- SpArCo_o
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: X5 M , McLaren F1
Стъклар в Пловдив
Здр. онзи ден реших да си гладя ризата и от невнимание като прибирах дъската за гладене със задната част счупих прозореца на вратата на спалнята ходих до един стъклар оставих му вратата днес отивам да я взимам и започна да ми обеснява че вратата била китайска и какви ли не глупости вика немога да го сменя купи си нова
знае ли някой стъклар който да си разбира от работата и да я направи или поне да каже каде да я занеса ??? Мерси

Без риск няма тръпка !
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
- SpArCo_o
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: X5 M , McLaren F1
Re: Стъклар в Пловдив
Дървена попринцип но не е точно от дърво а от тези плоскости дето са като картон дето наподобява дърво аз намерих един майстор оставил съм я каза че ще стане но била много здраво олепена със силикон и пирончетата които държат лайсината на прозореца били много набити навътре май предишния майстор не е мислел за сваляне или ще се счупи тази лайсина или ще стане та се примирих с това чакам днес да ми се обади 

Без риск няма тръпка !
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Стъклар в Пловдив
Движиш се от Шела на 6ти Септември в посока Ботев стадиона на Източен. Подминаваш кръстовището на Мария Луиза, подминаваш пешеходният светофар и веднага си в дясно преди каменица. Караш 150 метра и спираш. Има стъклар на ъгъла . Човека е много точен, от 15 години е в бизнеса - едва ли ще те върне.
ПП. Даже и по домовете ходи. Можеш да се разбереш нещо с него.
ПП. Даже и по домовете ходи. Можеш да се разбереш нещо с него.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
4 мнения
• Страница 1 от 1