опасен завои краи Ботевград

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 e30 e38

опасен завои краи Ботевград

Мнение от prostia » 11 Май 2006, 10:00

снощи ми се наложи да отида до Враца но ме сполетя голямо нещастие краи Ботевград. В посока от магистралата към враца на около километър, два от магистралата има един ляв завои много дълъг и с обратен наклон.
та движа си ас по пътя с скорост около 80км/ч (валеше слаб дъжд) навлизам в завоя и по едно време задницата започна да ме испреварва и след около 100-тина метра каране с вратите на пред се забих в мантинелата (на мен и на другите пътници ни няма нищо)като слезнах от колата да видя пораженията направо ми се прис...а .
отидох да си потърся задната броня до мантинелата и кво да видя зад нея пълно с брони,шчупени фарове,мигачи,решетки и др. части от автомобили.
оспях да се прибера на самоход но апела ми към вас е АКО МИНАВАТЕ ОТ ТАМ ВНИМАВАИТЕ да не ви сполети моето нещастие.
уважаваи мързела тои ти помага
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 11 Май 2006, 10:14

Да не е завоя преди самолетната писта?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от prostia » 11 Май 2006, 10:19

незнам дали има писта беше на смрачаване
спусках се по едно голямо надонище и завоя е там
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Май 2006, 10:28

Стотици пъти съм минавал от там и картинката със завоя ми е ясна като бял ден, Лъки е прав, точно преди самолетната писта е завоя, ляв с обратен наклон, няма да ви казвам колко автомобили са изхвърчали надолу по дерето от този завой, по едно време там външната мантинела приличаше на всичко друго ама не и на мантинела, така беше намачкана, пък имаше период в който я нямеше :shock: :shock: :shock: ...

Съжалявам за колата, важното е, че всички сте добре. Мисля, че трябва да направим една темичка за такива опастни места в България с приложени карти и да си знаем да внимаваме. Просто не мислех, че на някой може да му се случи авария на този завой, но никой не е застрахован.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 11 Май 2006, 22:36

E 28-та или Е34-та помля ?

Потребител
Аватар

!

Мнение от Vale Karo » 11 Май 2006, 22:46

Там има ограничения на скороста и множество предупредителни знаци...
Преди този завой стои от време на време Полиция за да голобява нарушилите скороста водачи, точно поради тази причина...

...Съжалявам за колата

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Май 2006, 23:07

ЕЕЕе :confused: :( Мамка му, още една кола :evil: :evil:
Къде ще му излезне края ?! ....

Георги Пенчев
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Май 2006, 8:22

Не знам какво да кажа :confused: От разклонението на магистралата за Ботевград до бензиностанцията на Шел в полето си е жива гробница. Там е еднопосочно, спускане е през по-голямата част и човек се увлича.
Карайте внимателно, ей!
Пътя, колата, времето, и т.н. са неудошевени предмети и са нещо непредвидимо. Вината винаги е наша :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от prostia » 12 Май 2006, 17:14

Georgi написа:E 28-та или Е34-та помля ?
е34-та

да вината си е моя ,като се връщах видях множеството знаци ама вече е късно

затува гледаите пътните знаци и ги спазваите ,караите внимателно по пътища по които не сте минавали (особенно при лошо време)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 12 Май 2006, 17:31

добре че вие сте ок .. жалко за колата :(
мисля че точно на това място има табела .. внимание участък с висока концентрация на птп .. или както там беше ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Май 2006, 18:07

мда миналата събота и неделя ходих до враца и околностите. спускането е настина зверско... имаше някой доста коварни завой там, особено ако не познаваш пътя. а преди този завой наистина имаше знаци и полиция. съжалявам за колата :confused:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Назад към Извън Темата