опасен завои краи Ботевград
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
опасен завои краи Ботевград
снощи ми се наложи да отида до Враца но ме сполетя голямо нещастие краи Ботевград. В посока от магистралата към враца на около километър, два от магистралата има един ляв завои много дълъг и с обратен наклон.
та движа си ас по пътя с скорост около 80км/ч (валеше слаб дъжд) навлизам в завоя и по едно време задницата започна да ме испреварва и след около 100-тина метра каране с вратите на пред се забих в мантинелата (на мен и на другите пътници ни няма нищо)като слезнах от колата да видя пораженията направо ми се прис...а .
отидох да си потърся задната броня до мантинелата и кво да видя зад нея пълно с брони,шчупени фарове,мигачи,решетки и др. части от автомобили.
оспях да се прибера на самоход но апела ми към вас е АКО МИНАВАТЕ ОТ ТАМ ВНИМАВАИТЕ да не ви сполети моето нещастие.
та движа си ас по пътя с скорост около 80км/ч (валеше слаб дъжд) навлизам в завоя и по едно време задницата започна да ме испреварва и след около 100-тина метра каране с вратите на пред се забих в мантинелата (на мен и на другите пътници ни няма нищо)като слезнах от колата да видя пораженията направо ми се прис...а .
отидох да си потърся задната броня до мантинелата и кво да видя зад нея пълно с брони,шчупени фарове,мигачи,решетки и др. части от автомобили.
оспях да се прибера на самоход но апела ми към вас е АКО МИНАВАТЕ ОТ ТАМ ВНИМАВАИТЕ да не ви сполети моето нещастие.
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- prostia
- младши ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Стотици пъти съм минавал от там и картинката със завоя ми е ясна като бял ден, Лъки е прав, точно преди самолетната писта е завоя, ляв с обратен наклон, няма да ви казвам колко автомобили са изхвърчали надолу по дерето от този завой, по едно време там външната мантинела приличаше на всичко друго ама не и на мантинела, така беше намачкана, пък имаше период в който я нямеше
...
Съжалявам за колата, важното е, че всички сте добре. Мисля, че трябва да направим една темичка за такива опастни места в България с приложени карти и да си знаем да внимаваме. Просто не мислех, че на някой може да му се случи авария на този завой, но никой не е застрахован.

Съжалявам за колата, важното е, че всички сте добре. Мисля, че трябва да направим една темичка за такива опастни места в България с приложени карти и да си знаем да внимаваме. Просто не мислех, че на някой може да му се случи авария на този завой, но никой не е застрахован.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
!
Там има ограничения на скороста и множество предупредителни знаци...
Преди този завой стои от време на време Полиция за да голобява нарушилите скороста водачи, точно поради тази причина...
...Съжалявам за колата
Преди този завой стои от време на време Полиция за да голобява нарушилите скороста водачи, точно поради тази причина...
...Съжалявам за колата
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Не знам какво да кажа
От разклонението на магистралата за Ботевград до бензиностанцията на Шел в полето си е жива гробница. Там е еднопосочно, спускане е през по-голямата част и човек се увлича.
Карайте внимателно, ей!
Пътя, колата, времето, и т.н. са неудошевени предмети и са нещо непредвидимо. Вината винаги е наша

Карайте внимателно, ей!
Пътя, колата, времето, и т.н. са неудошевени предмети и са нещо непредвидимо. Вината винаги е наша

- prostia
- младши ентусиаст
-
е34-таGeorgi написа:E 28-та или Е34-та помля ?
да вината си е моя ,като се връщах видях множеството знаци ама вече е късно
затува гледаите пътните знаци и ги спазваите ,караите внимателно по пътища по които не сте минавали (особенно при лошо време)
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
мда миналата събота и неделя ходих до враца и околностите. спускането е настина зверско... имаше някой доста коварни завой там, особено ако не познаваш пътя. а преди този завой наистина имаше знаци и полиция. съжалявам за колата 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
11 мнения
• Страница 1 от 1