ЗАЩО......... някои юзъри....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 22 Юни 2006, 17:27

защото така са преценили
живота е такъв, и приоритетите се променят
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Юни 2006, 18:57

Все пак всеки има право да пише и да НЕ пише тук.

Потребител
Аватар

Мнение от Гацо Бацов » 22 Юни 2006, 19:08

Несъм съгласен, че приоритетите им са се променили :(.
Според мен са обидени!!!

Всъщност правейки съпоставка между това което беше форумът преди, и това което е сега......не съм изобщо очуден, че Роската и Андро липсват.
Вероятно ги е срам, :roll: да гледат как не техните приоритети а приоритетите на форумците се промениха.
Как от ЦЕНИТЕЛИ се превърнахме в гъзари.Как си ги мерим всеки ден............
Как не станахме по-толерантни, как не приемаме това, че на някой друг колата му върви повече от нашата ( защото не е от любимата марка).Как станахме заядливи и вулгарни помежду си....а колко интриги само заплетохме ааааааа
Мъчно ми е, даже много ми е мъчно че ги няма знаменитите теми, които сега кротко си седят в Дъ Бест -а на форума.
Мъчно ми е, че едвали ще има нови които да четем със затаен дъх, от които да се учим.
НО.....такъв е животът......
" Никъде нема да ходи Гацко, има да бие втора плоча на къщата у мамини, на 24-ти имаме абиториент и освен тва кравата шъ съ тели!!"

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 22 Юни 2006, 19:25

Според мен, най-точният отговор е: Защото е36ците станаха повече от е21/е30/е28/е12 :winky:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 22 Юни 2006, 19:30

Или по скоро хората от 100 (повечето познаващи се по м/у си) стана 2000-3000... пък ицелта на форума и клуба не е била такава!
Така става когато едно нещо се комерсялизира..

Потребител
Аватар

Мнение от Гацо Бацов » 22 Юни 2006, 19:31

SlipKnoT написа:Или по скоро хората от 100 (повечето познаващи се по м/у си) стана 2000-3000... пък ицелта на форума и клуба не е била такава!
Така става когато едно нещо се комерсялизира..

Точно това имах предвид, но ти се изрази по-правилно!!! :bowdown:
" Никъде нема да ходи Гацко, има да бие втора плоча на къщата у мамини, на 24-ти имаме абиториент и освен тва кравата шъ съ тели!!"

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Юни 2006, 19:45

Е да,преди са били/бяха една шепа хора - спомням си първите сбирки,когато Андро ни посрещна в Студ.град на полигона ,едва ли не с хляб и сол ... Сега хората са много повече и е нормално,да се разминат нечии възгледи ... НО знайте едно,ТЕ са тук,знаят какво става,какво се случва ...

Георги Пенчев
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 22 Юни 2006, 19:49

Аз не съм бил в самото начало сигурно тези сбирки са носели много повече романтика отколкото сегашните. Сега вече е модерно да си простак :roll: Доста от старите потребители са си тук все още :)
Изображение
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Юни 2006, 22:06

не пишат, но бяха на събора :)
Като поговориш с тях се разбира, че мотивите им са доста основателни

п.с. юзъри не е точната дума за тях :D

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 22 Юни 2006, 23:14

[quote="Иво"]Аз не съм бил в самото начало сигурно тези сбирки са носели много повече романтика отколкото сегашните. Сега вече е модерно да си простак :roll: Доста от старите потребители са си тук все още :)[/quote]

Много си прав тук. Това и аз забелязах във форума. Повечето искат да покажат простотията си. Заради такива хора ми иде да спра да влизам тук и да чета. Важната информация става все по-малко и по-малко, а безсмислените теми все повече и повече. :(

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 23 Юни 2006, 1:53

jArGoN_LaDy написа:
Иво написа:Аз не съм бил в самото начало сигурно тези сбирки са носели много повече романтика отколкото сегашните. Сега вече е модерно да си простак :roll: Доста от старите потребители са си тук все още :)

Много си прав тук. Това и аз забелязах във форума. Повечето искат да покажат простотията си. Заради такива хора ми иде да спра да влизам тук и да чета. Важната информация става все по-малко и по-малко, а безсмислените теми все повече и повече. :(
МЕН ЛИ ВИЗИРАШ :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 23 Юни 2006, 4:09

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Юни 2006, 10:53

Гацо Бацов написа:Несъм съгласен, че приоритетите им са се променили :(.
Според мен са обидени!!!

Всъщност правейки съпоставка между това което беше форумът преди, и това което е сега......не съм изобщо очуден, че Роската и Андро липсват.
Вероятно ги е срам, :roll: да гледат как не техните приоритети а приоритетите на форумците се промениха.
Как от ЦЕНИТЕЛИ се превърнахме в гъзари.Как си ги мерим всеки ден............
Как не станахме по-толерантни, как не приемаме това, че на някой друг колата му върви повече от нашата ( защото не е от любимата марка).Как станахме заядливи и вулгарни помежду си....а колко интриги само заплетохме ааааааа
Мъчно ми е, даже много ми е мъчно че ги няма знаменитите теми, които сега кротко си седят в Дъ Бест -а на форума.
Мъчно ми е, че едвали ще има нови които да четем със затаен дъх, от които да се учим.
НО.....такъв е животът......

Прав си, ама донякъде, всмисъл такъв, че винаги когато отворя тема на alx, penchev( и двамата ) ;) , ati, та дори и M6 (въпреки, че от време на време е досаден има желание и му се получават много хубаво нещата, поне според мен) чета със затаен дъх и попивам всичко, супер интересно ми е и са налице чувствата (ако искаш така ги наречи) които изпитвам като чета старите теми, свят голям, хора всякакви.

Също така, не съм съгласен с това, че не сме били толерантни, залагам 5 кинта, че почти всеки от този форум харесва друга марка автомобили, била тя фау-ве голф, хонда, опел, мерц или ракета ;) и виждаме предимствата на другите автомобили (както и недостатъците им), друг е въпроса, че сме фанатизирани (голяма част), това обаче не означава, че сме коне с капаци, нали?!

И аз конкретно, като един сравнително нов (л)усър колко приятели намерих тук просто не е истина, съжалявам, че не съм бил в "ЗЛАТНОТО време", ама какво да се прави. Спомням си когато Ценето правеше бър-аути с тикото и беше луд спамер, а сега какво, има жестока кола и е бахти пича (не ти се мазня ей, уважавам тА ;) ), когато Engi посрещаше всеки нов и беше така учтив да му направи забележка за кирилицата и т.н. и как някой го скастри и беше нещо от рода "това момче да не би да иска да е модератор", не си спомням точно. Та основната ми мисъл е, че времената се менят, някой стават по-сериозни, други си остават същите фанатизирани маняци, трети просто се оттеглят и това си е тяхно право.

Това е положението, щем нещем ;)

п.с. благодаря за снощи на Пенчев (Дилян) за возенето ... още ми треперят гащите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Последна промяна vicho на 23 Юни 2006, 14:34, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 23 Юни 2006, 14:20

Идеята е такава че един клуб който е официалени то на БМВ за дадена държавица... дори мизерна като наща, просто рано или късно се комерсиализира, което гони една част от хората, но пък привлича много нови членове, разраства се клуба и следователно може да предложи повече на свойте членове и фенове...организират се масови събори със по-добра организация и всякакви такива неща... ;)
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 23 Юни 2006, 21:03

[quote="Явор"][quote="jArGoN_LaDy"][quote="Иво"]Аз не съм бил в самото начало сигурно тези сбирки са носели много повече романтика отколкото сегашните. Сега вече е модерно да си простак :roll: Доста от старите потребители са си тук все още :)[/quote]

[/quote] МЕН ЛИ ВИЗИРАШ :mhihi:[/quote]

Не. :roll:

Следваща

Назад към Извън Темата