ЗАЩО......... някои юзъри....
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Гацо Бацов
- Потребител
-
Несъм съгласен, че приоритетите им са се променили
.
Според мен са обидени!!!
Всъщност правейки съпоставка между това което беше форумът преди, и това което е сега......не съм изобщо очуден, че Роската и Андро липсват.
Вероятно ги е срам,
да гледат как не техните приоритети а приоритетите на форумците се промениха.
Как от ЦЕНИТЕЛИ се превърнахме в гъзари.Как си ги мерим всеки ден............
Как не станахме по-толерантни, как не приемаме това, че на някой друг колата му върви повече от нашата ( защото не е от любимата марка).Как станахме заядливи и вулгарни помежду си....а колко интриги само заплетохме ааааааа
Мъчно ми е, даже много ми е мъчно че ги няма знаменитите теми, които сега кротко си седят в Дъ Бест -а на форума.
Мъчно ми е, че едвали ще има нови които да четем със затаен дъх, от които да се учим.
НО.....такъв е животът......

Според мен са обидени!!!
Всъщност правейки съпоставка между това което беше форумът преди, и това което е сега......не съм изобщо очуден, че Роската и Андро липсват.
Вероятно ги е срам,

Как не станахме по-толерантни, как не приемаме това, че на някой друг колата му върви повече от нашата ( защото не е от любимата марка).Как станахме заядливи и вулгарни помежду си....а колко интриги само заплетохме ааааааа
Мъчно ми е, даже много ми е мъчно че ги няма знаменитите теми, които сега кротко си седят в Дъ Бест -а на форума.
Мъчно ми е, че едвали ще има нови които да четем със затаен дъх, от които да се учим.
" Никъде нема да ходи Гацко, има да бие втора плоча на къщата у мамини, на 24-ти имаме абиториент и освен тва кравата шъ съ тели!!"
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Или по скоро хората от 100 (повечето познаващи се по м/у си) стана 2000-3000... пък ицелта на форума и клуба не е била такава!
Така става когато едно нещо се комерсялизира..
- Гацо Бацов
- Потребител
-
SlipKnoT написа:Или по скоро хората от 100 (повечето познаващи се по м/у си) стана 2000-3000... пък ицелта на форума и клуба не е била такава!
Точно това имах предвид, но ти се изрази по-правилно!!!

" Никъде нема да ходи Гацко, има да бие втора плоча на къщата у мамини, на 24-ти имаме абиториент и освен тва кравата шъ съ тели!!"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Е да,преди са били/бяха една шепа хора - спомням си първите сбирки,когато Андро ни посрещна в Студ.град на полигона ,едва ли не с хляб и сол ... Сега хората са много повече и е нормално,да се разминат нечии възгледи ... НО знайте едно,ТЕ са тук,знаят какво става,какво се случва ...
Георги Пенчев
Георги Пенчев
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз не съм бил в самото начало сигурно тези сбирки са носели много повече романтика отколкото сегашните. Сега вече е модерно да си простак
Доста от старите потребители са си тук все още 

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
[quote="Иво"]Аз не съм бил в самото начало сигурно тези сбирки са носели много повече романтика отколкото сегашните. Сега вече е модерно да си простак
[/quote]
Много си прав тук. Това и аз забелязах във форума. Повечето искат да покажат простотията си. Заради такива хора ми иде да спра да влизам тук и да чета. Важната информация става все по-малко и по-малко, а безсмислените теми все повече и повече.

Много си прав тук. Това и аз забелязах във форума. Повечето искат да покажат простотията си. Заради такива хора ми иде да спра да влизам тук и да чета. Важната информация става все по-малко и по-малко, а безсмислените теми все повече и повече.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
МЕН ЛИ ВИЗИРАШjArGoN_LaDy написа:Иво написа:Аз не съм бил в самото начало сигурно тези сбирки са носели много повече романтика отколкото сегашните. Сега вече е модерно да си простакДоста от старите потребители са си тук все още

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Гацо Бацов написа:Несъм съгласен, че приоритетите им са се променили.
Според мен са обидени!!!
Вероятно ги е срам,да гледат как не техните приоритети а приоритетите на форумците се промениха.
Прав си, ама донякъде, всмисъл такъв, че винаги когато отворя тема на alx, penchev( и двамата )

Също така, не съм съгласен с това, че не сме били толерантни, залагам 5 кинта, че почти всеки от този форум харесва друга марка автомобили, била тя фау-ве голф, хонда, опел, мерц или ракета

И аз конкретно, като един сравнително нов (л)усър колко приятели намерих тук просто не е истина, съжалявам, че не съм бил в "ЗЛАТНОТО време", ама какво да се прави. Спомням си когато Ценето правеше бър-аути с тикото и беше луд спамер, а сега какво, има жестока кола и е бахти пича (не ти се мазня ей, уважавам тА

Това е положението, щем нещем

п.с. благодаря за снощи на Пенчев (Дилян) за возенето ... още ми треперят гащите

Последна промяна vicho на 23 Юни 2006, 14:34, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Идеята е такава че един клуб който е официалени то на БМВ за дадена държавица... дори мизерна като наща, просто рано или късно се комерсиализира, което гони една част от хората, но пък привлича много нови членове, разраства се клуба и следователно може да предложи повече на свойте членове и фенове...организират се масови събори със по-добра организация и всякакви такива неща... 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
[quote="Явор"][quote="jArGoN_LaDy"][quote="Иво"]Аз не съм бил в самото начало сигурно тези сбирки са носели много повече романтика отколкото сегашните. Сега вече е модерно да си простак
[/quote]
[/quote] МЕН ЛИ ВИЗИРАШ
[/quote]
Не.

[/quote] МЕН ЛИ ВИЗИРАШ

Не.

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2