М-тел , Глобул,Виваком: Август промоции
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Колеги споделете мнение за Августовските промоции на нашите 3 мобилни оператори.Ако някой е преподписвал или е нов абонат , каква тарифа си е избрал като най-зигодна.
За сега лично аз съм се насочил кум ВИВАКОМ 19.90 такса с 500 минути към всички мобилни оператори и неограничен интернет с Нокиа Лумиа 625 платена кеш 219.99 лева.
И къде да чета в договора за някакви скрити уловки от страна моб.оператор
За сега лично аз съм се насочил кум ВИВАКОМ 19.90 такса с 500 минути към всички мобилни оператори и неограничен интернет с Нокиа Лумиа 625 платена кеш 219.99 лева.
И къде да чета в договора за някакви скрити уловки от страна моб.оператор
Re: М-тел , Глобул,Виваком: Август промоции
И мен ме агитират в момента vivacom със подобен план + безплатен телефон (някакъв смартфон ама не го запомних), пак е 500мин. и интернет около 1000мв, но има една щуротия заради която се отказвам няколко пъти от подновяването.
Интернета са го разделили на дневен и нощен трафик. И съответно от 1000мв имаш по 500мв денем и 500мв нощем. Казах им като си оправят тая щуротия ще сменя плана, а сега съм на подобен но мога да си ползвам всичко когато си искам. Те вече нямали такива, но не могат да ми го "оправят" без моето съгласие.
Интернета са го разделили на дневен и нощен трафик. И съответно от 1000мв имаш по 500мв денем и 500мв нощем. Казах им като си оправят тая щуротия ще сменя плана, а сега съм на подобен но мога да си ползвам всичко когато си искам. Те вече нямали такива, но не могат да ми го "оправят" без моето съгласие.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Понеже съм минал и през трите,сега съм най-недоволен от вива, разпадат ми се разговорите постоянно и на 6-те телефона в групата. Мисля пак да се върна към ментел и интернета е по-добър и обхвата , но пък цените и договорите не са. 

Аз от виваком бях доволен, но с глобул е трагедия. Обхват само в градовете, интернет да ти скъса нервите
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Аз смених мтел с виваком и съм точно на този план, който е 500минути към ВСИЧКИ + 1000мб бърз и после бавен интернет за 20 лева.
Преди в мтел има безброй минути към мтел + 20минути към други мрежи (подарък, защото им бях казал, че ще се махам от тях) и 200мб интернет
Като цяло сега съм много по-доволен, понеже говоря с всички мрежи и не се притеснявам, че ще прескоча онези 20тина минутки, които ми даваха.
Преди в мтел има безброй минути към мтел + 20минути към други мрежи (подарък, защото им бях казал, че ще се махам от тях) и 200мб интернет

Като цяло сега съм много по-доволен, понеже говоря с всички мрежи и не се притеснявам, че ще прескоча онези 20тина минутки, които ми даваха.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Аз съм на Виваком и всичко си беше ок...до един момент.
По морето нямах никакво 3G (това ми се случва за поредна година), извън големите градове също нямам нет. И в същото време съм изхарчила 400МВ
Когато водя разговори от/до чужбина връзката постоянно прекъсване.
В същото време се ангажирах с тях за 2 години + нет и ТВ вкъщи. Дадоха ми някакъв скапан рутер, който струва 20лв. и имам обхват само в хола и до средата на коридора. След обаждане от моя страна до великия им кол център ми казаха, че понеже имало много мрежи около мени затова не достигал сигнал до другите стаи и почнаха да ми правят сметки и планове как да разбият цялото жилище, за да прокарат кабели (не можели да ми дадат друг рутер).
Всичко това "удоволствие" на месец ми струва 50лв. и в същото време получавам 1/3 от това, което плащам.
Не бих отишла при Мтел за нищо на света, а Глобул въобще не ги броя.
Като извод - И да избереш Виваком няма да получиш това за което плащаш. Ако избереш Мтел - се обременяваш с някакви измислени договори.
По морето нямах никакво 3G (това ми се случва за поредна година), извън големите градове също нямам нет. И в същото време съм изхарчила 400МВ

Когато водя разговори от/до чужбина връзката постоянно прекъсване.
В същото време се ангажирах с тях за 2 години + нет и ТВ вкъщи. Дадоха ми някакъв скапан рутер, който струва 20лв. и имам обхват само в хола и до средата на коридора. След обаждане от моя страна до великия им кол център ми казаха, че понеже имало много мрежи около мени затова не достигал сигнал до другите стаи и почнаха да ми правят сметки и планове как да разбият цялото жилище, за да прокарат кабели (не можели да ми дадат друг рутер).
Всичко това "удоволствие" на месец ми струва 50лв. и в същото време получавам 1/3 от това, което плащам.
Не бих отишла при Мтел за нищо на света, а Глобул въобще не ги броя.
Като извод - И да избереш Виваком няма да получиш това за което плащаш. Ако избереш Мтел - се обременяваш с някакви измислени договори.
((:BuKcu:)) написа:В същото време се ангажирах с тях за 2 години + нет и ТВ вкъщи. Дадоха ми някакъв скапан рутер, който струва 20лв. и имам обхват само в хола и до средата на коридора. След обаждане от моя страна до великия им кол център ми казаха, че понеже имало много мрежи около мени затова не достигал сигнал до другите стаи и почнаха да ми правят сметки и планове как да разбият цялото жилище, за да прокарат кабели (не можели да ми дадат друг рутер).
Понеже на вилата сме в същото положение но интернета е ADSL (още по скапан) и ако се вържат повече от 3-4 устройства започва да прекъсва ... та... купуваш си един най обикновен рутер от технополис за 20-30лв.... ((на виваком тъпите рутери са сигурно по 3-5лв на едро....) връзваш го с кабел към техния рутер и от там нататък си се връзваш към новия

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
МенТел повече не бих ползвал, ако ще да са последния телеком оператор на планетата
Остана ми да разкарам телевизията им, която преди беше Мегалан и беше много читава, а сега не става за нищо
Не стига, ами скапаняците от Мтел ми смениха Set top box-a с някакъв нов, който е толкова бавен,
че след превключване на канал, чакам по 4-5 секунди на следващия да буферира картината и да спре да насича
Ако си мразите нервите, станете клиент на Мтел

P.S. Ако от Мтел искат да ви сменят стария Set top box с нов, не им давайте, много ядове ще берете! Новото устройство,
за разлика от старото е толкова бавно и с изключително скапан интерфейс
Всъщност, старото и то не е стока,
че не може да скалира правилно
ама поне е доста по-бързо. А бе Мтел трябва да се забрани със закон.
За мобилната им услуга въобще няма да коментирам, че няма да ми стигнат ей тия емотикони

Остана ми да разкарам телевизията им, която преди беше Мегалан и беше много читава, а сега не става за нищо

Не стига, ами скапаняците от Мтел ми смениха Set top box-a с някакъв нов, който е толкова бавен,
че след превключване на канал, чакам по 4-5 секунди на следващия да буферира картината и да спре да насича

Ако си мразите нервите, станете клиент на Мтел

P.S. Ако от Мтел искат да ви сменят стария Set top box с нов, не им давайте, много ядове ще берете! Новото устройство,
за разлика от старото е толкова бавно и с изключително скапан интерфейс

че не може да скалира правилно

За мобилната им услуга въобще няма да коментирам, че няма да ми стигнат ей тия емотикони

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Я кажете пак за Вивател, защото точно на тях мисля да се местя от Глобул. Основно заради по-добрия интернет и обхват
За първи път чувам за проблеми с мрежата на Виваком.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
TNT написа:Основно заради по-добрия интернет и обхватЗа първи път чувам за проблеми с мрежата на Виваком.
Аз с вивакомската карта нямам никакви грижи на уникално зачукани места в България,
дето МенТел не са и сънували обхват

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
zAcK написа:МенТел повече не бих ползвал, ако ще да са последния телеком оператор на планетата
((:BuKcu:)) написа:
Не бих отишла при Мтел за нищо на света,
+1 Това е ДПС то на телекомуникациите

на мен ми искаха 10 лв за преиздаване на открадната СИМ карта (първи дубликат) ,при положение,че им бях пуснал документи за развод
Трябвало първо да се преиздаде и тогава да се деактивира

И аз съм на Вива и промото за 500 мин и 1000 мегавата Интерминет ми се струва офертон сега плащам толкова за 300 единици нет и 120 мянути към всичкото оператор

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Аз пък откакто се преместих на Mtel се родих. Преместих се от Глобул заради интернета(в кавички). Много съм доволен засега, единствено по отчетността имам забележки. А с Виваком сме врагове. Освен това интернета им не е добър, покритието му също - пробвано е, не говоря наизуст.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
И боб-а не е лош - 500 минути към всички мобилни, 500 минути към всички стационарни, 500 sms-а и 11 ( 10.8 ) стотинки на минута като ти свършат минутите и всичко това за 14.90. Ако имаше и интернет щеше да е убиец.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Повече от 2 години съм с 2 Боб-а . Първо взех един супер боб, после още една карта - 500минути и смс-а към всички оператори за 15лв, без договор и други глупости . Ай сиктир с тъпите групи , всеки малоумен оператор си е заключил мрежата . Забравил съм отдавна да питам кой на кой оператор е - просто говориш неограничено със всички
Телевизия и нет от 2010 съм на един локален оператор, който ми го препоръчаха от форума - TBC - още тогава нета беше 80 мегабита, ТВ сиганала е перфе качество , за 29лв е нета + всички възможни телевизии и 25 ХД канала (без дублирани) .

Телевизия и нет от 2010 съм на един локален оператор, който ми го препоръчаха от форума - TBC - още тогава нета беше 80 мегабита, ТВ сиганала е перфе качество , за 29лв е нета + всички възможни телевизии и 25 ХД канала (без дублирани) .
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
В Разлог Виваком имат локална промоция - плановете Net&Call от М нагоре са с по 400 мин. подарък към всички (нет*кол М е 700 мин към всички,600мб нет) 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2