М-тел , Глобул,Виваком: Август промоции

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 12 Авг 2014, 23:02

Колеги споделете мнение за Августовските промоции на нашите 3 мобилни оператори.Ако някой е преподписвал или е нов абонат , каква тарифа си е избрал като най-зигодна.
За сега лично аз съм се насочил кум ВИВАКОМ 19.90 такса с 500 минути към всички мобилни оператори и неограничен интернет с Нокиа Лумиа 625 платена кеш 219.99 лева.
И къде да чета в договора за някакви скрити уловки от страна моб.оператор
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: М-тел , Глобул,Виваком: Август промоции

Мнение от Kris » 13 Авг 2014, 0:07

И мен ме агитират в момента vivacom със подобен план + безплатен телефон (някакъв смартфон ама не го запомних), пак е 500мин. и интернет около 1000мв, но има една щуротия заради която се отказвам няколко пъти от подновяването.

Интернета са го разделили на дневен и нощен трафик. И съответно от 1000мв имаш по 500мв денем и 500мв нощем. Казах им като си оправят тая щуротия ще сменя плана, а сега съм на подобен но мога да си ползвам всичко когато си искам. Те вече нямали такива, но не могат да ми го "оправят" без моето съгласие.

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 13 Авг 2014, 1:26

Понеже съм минал и през трите,сега съм най-недоволен от вива, разпадат ми се разговорите постоянно и на 6-те телефона в групата. Мисля пак да се върна към ментел и интернета е по-добър и обхвата , но пък цените и договорите не са. :roll:

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Авг 2014, 7:58

Аз от виваком бях доволен, но с глобул е трагедия. Обхват само в градовете, интернет да ти скъса нервите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 13 Авг 2014, 9:31

Аз смених мтел с виваком и съм точно на този план, който е 500минути към ВСИЧКИ + 1000мб бърз и после бавен интернет за 20 лева.
Преди в мтел има безброй минути към мтел + 20минути към други мрежи (подарък, защото им бях казал, че ще се махам от тях) и 200мб интернет :lol:
Като цяло сега съм много по-доволен, понеже говоря с всички мрежи и не се притеснявам, че ще прескоча онези 20тина минутки, които ми даваха.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 13 Авг 2014, 9:43

Аз съм на Виваком и всичко си беше ок...до един момент.
По морето нямах никакво 3G (това ми се случва за поредна година), извън големите градове също нямам нет. И в същото време съм изхарчила 400МВ :shock:
Когато водя разговори от/до чужбина връзката постоянно прекъсване.
В същото време се ангажирах с тях за 2 години + нет и ТВ вкъщи. Дадоха ми някакъв скапан рутер, който струва 20лв. и имам обхват само в хола и до средата на коридора. След обаждане от моя страна до великия им кол център ми казаха, че понеже имало много мрежи около мени затова не достигал сигнал до другите стаи и почнаха да ми правят сметки и планове как да разбият цялото жилище, за да прокарат кабели (не можели да ми дадат друг рутер).

Всичко това "удоволствие" на месец ми струва 50лв. и в същото време получавам 1/3 от това, което плащам.

Не бих отишла при Мтел за нищо на света, а Глобул въобще не ги броя.

Като извод - И да избереш Виваком няма да получиш това за което плащаш. Ако избереш Мтел - се обременяваш с някакви измислени договори.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 13 Авг 2014, 9:58

((:BuKcu:)) написа:В същото време се ангажирах с тях за 2 години + нет и ТВ вкъщи. Дадоха ми някакъв скапан рутер, който струва 20лв. и имам обхват само в хола и до средата на коридора. След обаждане от моя страна до великия им кол център ми казаха, че понеже имало много мрежи около мени затова не достигал сигнал до другите стаи и почнаха да ми правят сметки и планове как да разбият цялото жилище, за да прокарат кабели (не можели да ми дадат друг рутер).

Понеже на вилата сме в същото положение но интернета е ADSL (още по скапан) и ако се вържат повече от 3-4 устройства започва да прекъсва ... та... купуваш си един най обикновен рутер от технополис за 20-30лв.... ((на виваком тъпите рутери са сигурно по 3-5лв на едро....) връзваш го с кабел към техния рутер и от там нататък си се връзваш към новия ;) малко кофти е че имаш 2 рутера един до друг и са грозни, но решава всички проблеми.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Авг 2014, 10:00

МенТел повече не бих ползвал, ако ще да са последния телеком оператор на планетата :idea: :banghead:

Остана ми да разкарам телевизията им, която преди беше Мегалан и беше много читава, а сега не става за нищо :banghead:

Не стига, ами скапаняците от Мтел ми смениха Set top box-a с някакъв нов, който е толкова бавен,
че след превключване на канал, чакам по 4-5 секунди на следващия да буферира картината и да спре да насича :banghead:

Ако си мразите нервите, станете клиент на Мтел :banghead: :banghead:

P.S. Ако от Мтел искат да ви сменят стария Set top box с нов, не им давайте, много ядове ще берете! Новото устройство,
за разлика от старото е толкова бавно и с изключително скапан интерфейс :banghead: Всъщност, старото и то не е стока,
че не може да скалира правилно :banghead: ама поне е доста по-бързо. А бе Мтел трябва да се забрани със закон.
За мобилната им услуга въобще няма да коментирам, че няма да ми стигнат ей тия емотикони :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Авг 2014, 12:40

Я кажете пак за Вивател, защото точно на тях мисля да се местя от Глобул. Основно заради по-добрия интернет и обхват :shock: За първи път чувам за проблеми с мрежата на Виваком.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Авг 2014, 13:35

TNT написа:Основно заради по-добрия интернет и обхват :shock: За първи път чувам за проблеми с мрежата на Виваком.

Аз с вивакомската карта нямам никакви грижи на уникално зачукани места в България,
дето МенТел не са и сънували обхват :idea: Само ще вметна, че съм ловец, та си представи за какви планини и дерета говоря :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Авг 2014, 19:34

zAcK написа:МенТел повече не бих ползвал, ако ще да са последния телеком оператор на планетата

((:BuKcu:)) написа:
Не бих отишла при Мтел за нищо на света,

+1 Това е ДПС то на телекомуникациите :lol:
на мен ми искаха 10 лв за преиздаване на открадната СИМ карта (първи дубликат) ,при положение,че им бях пуснал документи за развод
Трябвало първо да се преиздаде и тогава да се деактивира :lol: :clap: :help: :banghead:

И аз съм на Вива и промото за 500 мин и 1000 мегавата Интерминет ми се струва офертон сега плащам толкова за 300 единици нет и 120 мянути към всичкото оператор :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 14 Авг 2014, 8:13

Аз пък откакто се преместих на Mtel се родих. Преместих се от Глобул заради интернета(в кавички). Много съм доволен засега, единствено по отчетността имам забележки. А с Виваком сме врагове. Освен това интернета им не е добър, покритието му също - пробвано е, не говоря наизуст.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 14 Авг 2014, 9:57

И боб-а не е лош - 500 минути към всички мобилни, 500 минути към всички стационарни, 500 sms-а и 11 ( 10.8 ) стотинки на минута като ти свършат минутите и всичко това за 14.90. Ако имаше и интернет щеше да е убиец.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Авг 2014, 14:05

Повече от 2 години съм с 2 Боб-а . Първо взех един супер боб, после още една карта - 500минути и смс-а към всички оператори за 15лв, без договор и други глупости . Ай сиктир с тъпите групи , всеки малоумен оператор си е заключил мрежата . Забравил съм отдавна да питам кой на кой оператор е - просто говориш неограничено със всички :ok:
Телевизия и нет от 2010 съм на един локален оператор, който ми го препоръчаха от форума - TBC - още тогава нета беше 80 мегабита, ТВ сиганала е перфе качество , за 29лв е нета + всички възможни телевизии и 25 ХД канала (без дублирани) .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6

Мнение от skoklev » 17 Авг 2014, 0:05

В Разлог Виваком имат локална промоция - плановете Net&Call от М нагоре са с по 400 мин. подарък към всички (нет*кол М е 700 мин към всички,600мб нет) :bchug:

Следваща

Назад към Извън Темата