Избор на телефон
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
Избор на телефон
Сигурно има такива теми, но честно казано не съм търсил. Искам да сменя телефона като до сега съм ползвал само около 20тина броя нокия фенерчета и неразбирам почти нищо от "модерните" апрати. Трябва ми нещо здраво, евтино и поне малко да прилича на мъжки телефон. На външен вид ми хареса нокия 520, нокия х и нокия хл но първата била с уиндолс което не било добре
, втората и третата пък били с нещо друго неразбрах какво
процесорите им били бавни, тромави и т.н. Ще се ползва за разговори,смс фейсбук и ютуб. Та въпроса е ще ми свърши ли работа някоя от тези нокии с тези им ОС или да се ориентирам към друга марка и коя...повече от 300лв за телефон не давам, а и тия интернет сайтове за продажба надеждни ли са.

- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
Re: Избор на телефон
Motorola Moto G от тук или от UK. Много телефон за малко пари. От декември го ползвам и е без забележки.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Аз съм от една година със Сони Еxperia L - доволен съм, използвам го за същото, което търсиш.
Пробвах Уиндоус, не ми хареса и върнах телефона и взех още една Еxperia L за 269лв от Виваком в Техномаркет / това не е баш Виваком, явно са друга "губерня" в Техномаркета /.
Мой съвет е да вземеш с Андройд.
Пробвах Уиндоус, не ми хареса и върнах телефона и взех още една Еxperia L за 269лв от Виваком в Техномаркет / това не е баш Виваком, явно са друга "губерня" в Техномаркета /.
Мой съвет е да вземеш с Андройд.
Последна промяна barty на 03 Сеп 2014, 10:09, променена общо 1 път

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Според мен си избери телефон с Андроид операционна система, остави ги тия Нокии и се ориентирай към HTC, Sony или Samsung, LG също не са лоши. Моето мнение е, че точно за телефони Андроид е най-добрата операционна система 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
TurboDieselComby написа:Motorola Moto G от тук или от UK. Много телефон за малко пари. От декември го ползвам и е без забележки.
+1 и аз съм много доволен от Moto G,а и е със стоков андроид което е неоценим + като ги гледам всички тия андроиди на самсунги,htc,sony и тнт.
Отделно, че Мото Г е със водоустойчиво нанопокритие на вътрешните чарколаци...т.е ако вали или си с мокри ръце или си в сауна...въобще не те притеснява.
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Първо виж и помисли за какво ще ти трябва,ако е само за "ало",но искаш да си модерен взимаш IPhone -батерията държи ,лесен е за експлоатация и е с разпознаваем много красив дизайн.
Ако искаш да "чоплиш" телефона,да качваш лесно музика,клипове,да му добавяш допълнително памет и други неща,но всичко това за сметка на батерия,която издържа до един ден,то си взимаш телефон с андроид (моят съвет е Galaxy S5 или S4).
А ако си паралия и не искаш много приложения от телефона,но искаш да е с държелива батерия и да е интересен за околните,взимаш си някоя дизайнерска Нокия верту или нещо такова.
Ако искаш да "чоплиш" телефона,да качваш лесно музика,клипове,да му добавяш допълнително памет и други неща,но всичко това за сметка на батерия,която издържа до един ден,то си взимаш телефон с андроид (моят съвет е Galaxy S5 или S4).
А ако си паралия и не искаш много приложения от телефона,но искаш да е с държелива батерия и да е интересен за околните,взимаш си някоя дизайнерска Нокия верту или нещо такова.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
За 300лв човек е по-добре да се загледа към разни "китайци", дето се продават под определена марка в BG... например Prestigio и Gigabyte... тоя Xperia L е доста стар апарат вече и не е нещо особено, дори не е с IPS екран...
Prestigio имат един много приятен нов модел, PAP5503 DUO - с 4000 mAh батерия е, 5" IPS дисплей, четириядрен с 1 GB RAM... телефона е много добър за парите си... същото може да се каже и за Gigabyte MIKA M2...
Prestigio имат един много приятен нов модел, PAP5503 DUO - с 4000 mAh батерия е, 5" IPS дисплей, четириядрен с 1 GB RAM... телефона е много добър за парите си... същото може да се каже и за Gigabyte MIKA M2...
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
[FF]GODFLESH написа:TurboDieselComby написа:Motorola Moto G от тук или от UK. Много телефон за малко пари. От декември го ползвам и е без забележки.
+1 и аз съм много доволен от Moto G,а и е със стоков андроид което е неоценим + като ги гледам всички тия андроиди на самсунги,htc,sony и тнт.
Отделно, че Мото Г е със водоустойчиво нанопокритие на вътрешните чарколаци...т.е ако вали или си с мокри ръце или си в сауна...въобще не те притеснява.
Тоя телефон го дебна тук из родните магазини вече няколко месеца и само 8GB версия предлагат или 16GB но с 2 SIM карти, а аз държа да е само с една. Към 4G версията, която е със слот за SD карта съм доста резервиран, понеже доста се пише за проблеми и несъвместимости с различни SD карти и изпълнението на приложения от SD картата. Единствената модификация на тоя телефон, която ме устройва е 16GB с една SIM карта, но в България я няма никъде. Поръчка от UK не е вариант, защото телефона няма да има гаранция. Иначе много искам да се сдобия с такъв телефон, та ако някой знае от къде мога да го намеря в BG нека каже.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Motorola moto G ползвам го от известно време купен за 149лв от М.Тел за тези пари супер телефон, няма голяма разлика от Самсунг s5 мини.
Е няма меню на БГ ама на мен и с немския ми харесва
.
Е няма меню на БГ ама на мен и с немския ми харесва

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Евтините от големите марки като HTC, LG, SONY, SAMSUNG са пръчки. Мото Г е много добър вариянт.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
+1 за Моторолата
Днес беше премиерата на втората генерация Moto G с по-голям дисплей, 8 мп камера и слот за карти. Отделно, че го има и в дуал сим версия, ако разбира се е нужно де. Само да се оправяш с поръчки от интернет, а специално новото Мото в БГ няма да го има поне до Коледа. Аз моя си го взех 2 седмици след премиерата, но от Англия.
Телефона си е екстра, с доволно човъркане изкарва около денонощие, ако се ползва за немного ало и малко фейсбук и някой друг клип имаш поне две денонощия.За смартфон това си е много добре, щом сега ще вземаш първия си такъв. Процесора му е добър, операционната система е модерна, но изчистена от тежки неща и е доста бърз. Колегата горе е прав, аз лично смартфон за основен телефон от премиум марките в долния клас няма да си купя. Минал съм през експирия, галакси мини, някво лг от първите смарт и не мога да кажа кой беше най-дървен.. за справка мотото ми излезе точно 310 лв, като седмица по-късно взех още една бройка за 250 лв, пак от английско.
Друга алтернатива е LG Nexus 4, би трябвало да е паднал на някаква нормална цена вече.
Днес беше премиерата на втората генерация Moto G с по-голям дисплей, 8 мп камера и слот за карти. Отделно, че го има и в дуал сим версия, ако разбира се е нужно де. Само да се оправяш с поръчки от интернет, а специално новото Мото в БГ няма да го има поне до Коледа. Аз моя си го взех 2 седмици след премиерата, но от Англия.
Телефона си е екстра, с доволно човъркане изкарва около денонощие, ако се ползва за немного ало и малко фейсбук и някой друг клип имаш поне две денонощия.За смартфон това си е много добре, щом сега ще вземаш първия си такъв. Процесора му е добър, операционната система е модерна, но изчистена от тежки неща и е доста бърз. Колегата горе е прав, аз лично смартфон за основен телефон от премиум марките в долния клас няма да си купя. Минал съм през експирия, галакси мини, някво лг от първите смарт и не мога да кажа кой беше най-дървен.. за справка мотото ми излезе точно 310 лв, като седмица по-късно взех още една бройка за 250 лв, пак от английско.
Друга алтернатива е LG Nexus 4, би трябвало да е паднал на някаква нормална цена вече.

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
CTORH написа:[FF]GODFLESH написа:TurboDieselComby написа:Motorola Moto G от тук или от UK. Много телефон за малко пари. От декември го ползвам и е без забележки.
Тоя телефон го дебна тук из родните магазини вече няколко месеца и само 8GB версия предлагат или 16GB но с 2 SIM карти, а аз държа да е само с една. Към 4G версията, която е със слот за SD карта съм доста резервиран, понеже доста се пише за проблеми и несъвместимости с различни SD карти и изпълнението на приложения от SD картата. Единствената модификация на тоя телефон, която ме устройва е 16GB с една SIM карта, но в България я няма никъде. Поръчка от UK не е вариант, защото телефона няма да има гаранция. Иначе много искам да се сдобия с такъв телефон, та ако някой знае от къде мога да го намеря в BG нека каже.
Тия от UK са с една година гаранция и сервиза в БГ на моторола я признава. Поне така бях чел в андройд форума
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
12 мнения
• Страница 1 от 1