Избор на телефон

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Избор на телефон

Мнение от A.Stoyanov » 01 Сеп 2014, 16:17

Сигурно има такива теми, но честно казано не съм търсил. Искам да сменя телефона като до сега съм ползвал само около 20тина броя нокия фенерчета и неразбирам почти нищо от "модерните" апрати. Трябва ми нещо здраво, евтино и поне малко да прилича на мъжки телефон. На външен вид ми хареса нокия 520, нокия х и нокия хл но първата била с уиндолс което не било добре :roll: , втората и третата пък били с нещо друго неразбрах какво :mhihi: процесорите им били бавни, тромави и т.н. Ще се ползва за разговори,смс фейсбук и ютуб. Та въпроса е ще ми свърши ли работа някоя от тези нокии с тези им ОС или да се ориентирам към друга марка и коя...повече от 300лв за телефон не давам, а и тия интернет сайтове за продажба надеждни ли са.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320d Sport Line

Re: Избор на телефон

Мнение от TurboDieselComby » 01 Сеп 2014, 16:31

Motorola Moto G от тук или от UK. Много телефон за малко пари. От декември го ползвам и е без забележки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 01 Сеп 2014, 17:23

Аз съм от една година със Сони Еxperia L - доволен съм, използвам го за същото, което търсиш.
Пробвах Уиндоус, не ми хареса и върнах телефона и взех още една Еxperia L за 269лв от Виваком в Техномаркет / това не е баш Виваком, явно са друга "губерня" в Техномаркета /.

Мой съвет е да вземеш с Андройд.
Последна промяна barty на 03 Сеп 2014, 10:09, променена общо 1 път
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 01 Сеп 2014, 19:22

Според мен си избери телефон с Андроид операционна система, остави ги тия Нокии и се ориентирай към HTC, Sony или Samsung, LG също не са лоши. Моето мнение е, че точно за телефони Андроид е най-добрата операционна система :yes:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 02 Сеп 2014, 21:23

TurboDieselComby написа:Motorola Moto G от тук или от UK. Много телефон за малко пари. От декември го ползвам и е без забележки.

+1 и аз съм много доволен от Moto G,а и е със стоков андроид което е неоценим + като ги гледам всички тия андроиди на самсунги,htc,sony и тнт.

Отделно, че Мото Г е със водоустойчиво нанопокритие на вътрешните чарколаци...т.е ако вали или си с мокри ръце или си в сауна...въобще не те притеснява.
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Сеп 2014, 10:11

Първо виж и помисли за какво ще ти трябва,ако е само за "ало",но искаш да си модерен взимаш IPhone -батерията държи ,лесен е за експлоатация и е с разпознаваем много красив дизайн.
Ако искаш да "чоплиш" телефона,да качваш лесно музика,клипове,да му добавяш допълнително памет и други неща,но всичко това за сметка на батерия,която издържа до един ден,то си взимаш телефон с андроид (моят съвет е Galaxy S5 или S4).
А ако си паралия и не искаш много приложения от телефона,но искаш да е с държелива батерия и да е интересен за околните,взимаш си някоя дизайнерска Нокия верту или нещо такова.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Сеп 2014, 10:51

За 300лв човек е по-добре да се загледа към разни "китайци", дето се продават под определена марка в BG... например Prestigio и Gigabyte... тоя Xperia L е доста стар апарат вече и не е нещо особено, дори не е с IPS екран...

Prestigio имат един много приятен нов модел, PAP5503 DUO - с 4000 mAh батерия е, 5" IPS дисплей, четириядрен с 1 GB RAM... телефона е много добър за парите си... същото може да се каже и за Gigabyte MIKA M2...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 03 Сеп 2014, 10:58

[FF]GODFLESH написа:
TurboDieselComby написа:Motorola Moto G от тук или от UK. Много телефон за малко пари. От декември го ползвам и е без забележки.

+1 и аз съм много доволен от Moto G,а и е със стоков андроид което е неоценим + като ги гледам всички тия андроиди на самсунги,htc,sony и тнт.

Отделно, че Мото Г е със водоустойчиво нанопокритие на вътрешните чарколаци...т.е ако вали или си с мокри ръце или си в сауна...въобще не те притеснява.

Тоя телефон го дебна тук из родните магазини вече няколко месеца и само 8GB версия предлагат или 16GB но с 2 SIM карти, а аз държа да е само с една. Към 4G версията, която е със слот за SD карта съм доста резервиран, понеже доста се пише за проблеми и несъвместимости с различни SD карти и изпълнението на приложения от SD картата. Единствената модификация на тоя телефон, която ме устройва е 16GB с една SIM карта, но в България я няма никъде. Поръчка от UK не е вариант, защото телефона няма да има гаранция. Иначе много искам да се сдобия с такъв телефон, та ако някой знае от къде мога да го намеря в BG нека каже.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 05 Сеп 2014, 17:26

Motorola moto G ползвам го от известно време купен за 149лв от М.Тел за тези пари супер телефон, няма голяма разлика от Самсунг s5 мини.
Е няма меню на БГ ама на мен и с немския ми харесва :yes: .
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 05 Сеп 2014, 18:44

Евтините от големите марки като HTC, LG, SONY, SAMSUNG са пръчки. Мото Г е много добър вариянт.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 06 Сеп 2014, 0:21

+1 за Моторолата
Днес беше премиерата на втората генерация Moto G с по-голям дисплей, 8 мп камера и слот за карти. Отделно, че го има и в дуал сим версия, ако разбира се е нужно де. Само да се оправяш с поръчки от интернет, а специално новото Мото в БГ няма да го има поне до Коледа. Аз моя си го взех 2 седмици след премиерата, но от Англия.
Телефона си е екстра, с доволно човъркане изкарва около денонощие, ако се ползва за немного ало и малко фейсбук и някой друг клип имаш поне две денонощия.За смартфон това си е много добре, щом сега ще вземаш първия си такъв. Процесора му е добър, операционната система е модерна, но изчистена от тежки неща и е доста бърз. Колегата горе е прав, аз лично смартфон за основен телефон от премиум марките в долния клас няма да си купя. Минал съм през експирия, галакси мини, някво лг от първите смарт и не мога да кажа кой беше най-дървен.. за справка мотото ми излезе точно 310 лв, като седмица по-късно взех още една бройка за 250 лв, пак от английско.
Друга алтернатива е LG Nexus 4, би трябвало да е паднал на някаква нормална цена вече.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 06 Сеп 2014, 13:04

CTORH написа:
[FF]GODFLESH написа:

Тоя телефон го дебна тук из родните магазини вече няколко месеца и само 8GB версия предлагат или 16GB но с 2 SIM карти, а аз държа да е само с една. Към 4G версията, която е със слот за SD карта съм доста резервиран, понеже доста се пише за проблеми и несъвместимости с различни SD карти и изпълнението на приложения от SD картата. Единствената модификация на тоя телефон, която ме устройва е 16GB с една SIM карта, но в България я няма никъде. Поръчка от UK не е вариант, защото телефона няма да има гаранция. Иначе много искам да се сдобия с такъв телефон, та ако някой знае от къде мога да го намеря в BG нека каже.

Тия от UK са с една година гаранция и сервиза в БГ на моторола я признава. Поне така бях чел в андройд форума
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Назад към Извън Темата