VW Touareg проверка ВИН
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
VW Touareg проверка ВИН
Колеги,
може ли някой да помогне за проверка на ВИН на един Фолксваген Туарег. Малоумниците от Порше София Юг/Север/Запад/Изток не намират сервизна история на автомобила, а той е 10.2011 и ми изглежда абсурдно това. А и нито един читав сайт, където поне да проверим екстри/оборудване не намирам...
може ли някой да помогне за проверка на ВИН на един Фолксваген Туарег. Малоумниците от Порше София Юг/Север/Запад/Изток не намират сервизна история на автомобила, а той е 10.2011 и ми изглежда абсурдно това. А и нито един читав сайт, където поне да проверим екстри/оборудване не намирам...
- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
Re: VW Touareg проверка ВИН
Попрегледай тук. Аз лично съм намирал за някои марки и модели, някои вече не работят безплатно, някои са само за мотоциклети, но може и да намериш нещо, което да ти свърши работа:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=10723
Много внимавай с Porsche което и да е. Страшни мошеници са, говоря от личен опит с един Passat B6, като който пък втора кочина няма, но това е отделна тема.
Успех!!!
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=10723
Много внимавай с Porsche което и да е. Страшни мошеници са, говоря от личен опит с един Passat B6, като който пък втора кочина няма, но това е отделна тема.
Успех!!!
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
Не намирам и тук... Много съм учуден как няма един читав он-лайн vin checker...
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Тук пробва ли http://www.vindecoderz.com/EN/Volkswagen
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ако не е купуван от тях и не е поддържан там, няма как да ти изкарат сервизна история на колата.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
randity написа:Ако не е купуван от тях и не е поддържан там, няма как да ти изкарат сервизна история на колата.
Грешиш...всеки път когато колата е била в официален сервиз някъде по света това се вкарва в глобална база данни и после друг официален сервиз може да провери сервизната история (дали иска и ще го направи е друга тема). За пример аз си видях сервизната история на английската м3ка в бг, по същия начин дилърът на порше в солт лейк сити ми изкара досието на кайена, въпреки че колата никога не е била преди при тях.
Търси връзки или им се моли, би трябвало да ти помогнат ако искат да им станеш клиент.

Колега, тъпото е, че връзки много в Поршетата.Просто не излизат данни за тази кола.Все едно никога не е влизала в официален сервиз...Според тях може да е била в сервиз, който не бил в тяхната система. Например в БГ, в Русе(ако не бъркам) имало официален дилър на ФВ, който обаче бе бил в системата. И така имало и в Дойч...
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
специално за VW електронните сервизни книжки трябва да влязат в сила по някое време тази година.
никой дилър все още не е задължен да попълва глобалната база данни при регулярните сервизни обслужвания.
към момента от групата само ауди и шкода са с екетронни сервизни книжки и то от не много отдавна.
прати ми шасито и поне ще се опитам да ти изкарам екстрите на автомобила.
никой дилър все още не е задължен да попълва глобалната база данни при регулярните сервизни обслужвания.
към момента от групата само ауди и шкода са с екетронни сервизни книжки и то от не много отдавна.
прати ми шасито и поне ще се опитам да ти изкарам екстрите на автомобила.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
Полезно инфо... Наистина БМВ са най-напред в инфотеймънт/електронни/ит сферата...
P.S.Имаш ВИН на лично
P.S.Имаш ВИН на лично
9 мнения
• Страница 1 от 1