VW Touareg проверка ВИН

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

VW Touareg проверка ВИН

Мнение от Koliu » 08 Май 2015, 20:34

Колеги,
може ли някой да помогне за проверка на ВИН на един Фолксваген Туарег. Малоумниците от Порше София Юг/Север/Запад/Изток не намират сервизна история на автомобила, а той е 10.2011 и ми изглежда абсурдно това. А и нито един читав сайт, където поне да проверим екстри/оборудване не намирам...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
Детайли за колата: Track Package

Re: VW Touareg проверка ВИН

Мнение от Valve-tronic » 08 Май 2015, 22:08

Попрегледай тук. Аз лично съм намирал за някои марки и модели, някои вече не работят безплатно, някои са само за мотоциклети, но може и да намериш нещо, което да ти свърши работа:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=10723

Много внимавай с Porsche което и да е. Страшни мошеници са, говоря от личен опит с един Passat B6, като който пък втора кочина няма, но това е отделна тема.

Успех!!!
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 08 Май 2015, 22:27

Не намирам и тук... Много съм учуден как няма един читав он-лайн vin checker...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 08 Май 2015, 22:52

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 09 Май 2015, 0:05

Ако не е купуван от тях и не е поддържан там, няма как да ти изкарат сервизна история на колата.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 09 Май 2015, 2:23

randity написа:Ако не е купуван от тях и не е поддържан там, няма как да ти изкарат сервизна история на колата.

Грешиш...всеки път когато колата е била в официален сервиз някъде по света това се вкарва в глобална база данни и после друг официален сервиз може да провери сервизната история (дали иска и ще го направи е друга тема). За пример аз си видях сервизната история на английската м3ка в бг, по същия начин дилърът на порше в солт лейк сити ми изкара досието на кайена, въпреки че колата никога не е била преди при тях.

Търси връзки или им се моли, би трябвало да ти помогнат ако искат да им станеш клиент.
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 09 Май 2015, 10:30

Колега, тъпото е, че връзки много в Поршетата.Просто не излизат данни за тази кола.Все едно никога не е влизала в официален сервиз...Според тях може да е била в сервиз, който не бил в тяхната система. Например в БГ, в Русе(ако не бъркам) имало официален дилър на ФВ, който обаче бе бил в системата. И така имало и в Дойч...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: back to diesel(Ld)

Мнение от motor » 09 Май 2015, 13:52

специално за VW електронните сервизни книжки трябва да влязат в сила по някое време тази година.
никой дилър все още не е задължен да попълва глобалната база данни при регулярните сервизни обслужвания.
към момента от групата само ауди и шкода са с екетронни сервизни книжки и то от не много отдавна.
прати ми шасито и поне ще се опитам да ти изкарам екстрите на автомобила.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 09 Май 2015, 17:47

Полезно инфо... Наистина БМВ са най-напред в инфотеймънт/електронни/ит сферата...
P.S.Имаш ВИН на лично

Назад към Извън Темата