Коя професия трябваШЕ да изберете?
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Коя професия трябваШЕ да изберете?
Здраавейте,
Наскоро се замислям дали съм направил правилен избор на професия, но при мен май е криза на средната възраст
Интересно ми е, има ли хора, които считат че е трябвало да учат нещо друго или да вземат друг занаят, когато му е било времето
Не че не може да се почне нещо от 0-та и на дърти години, но и някой неща опират до възраст
Наскоро се замислям дали съм направил правилен избор на професия, но при мен май е криза на средната възраст

Не че не може да се почне нещо от 0-та и на дърти години, но и някой неща опират до възраст

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: Коя професия трябваШЕ да изберете?
На времето майка ми ми хвърлила пъпа в медицинския университет в Плевен да стана доктор. Да ама аз се развих е съвсем друга област. Иначе сега щях да помпам цици и джуки и да щракам с пръсти. На практика сега 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Точно това ме мъчи от 1-2 години и мен.Лошото е,че като си се отдал на някаква професия над 10 години е трудно да се преориентираш.Аз миналата година зарязах моята и няколко месеца умувах какво друго да захвана и се опитах,но без успех.Обаждаха ми се от няколко фирми,без аз да търся работа в тази сфера и накрая пак се върнах към същото...Единственото което ме радва е,че явно съм се доказал щом ме търсят.Тъпото е,че вече тази работа не ми доставя удоволствие,както преди.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
От около година си свалих това клипче на телефона и като ми стане тъпо си го пускам.
http://vbox7.com/play:f7d451f741
Що-годе е в тематката...
Сега ще ми ревнат доста хора че това са американски простотии и че тук няма как да стане - Всеки си има право на мнение.
Винаги и навсякъде има "как да стане" - въпроса е че на различните места ще се наложи да жертваш различни места.
http://vbox7.com/play:f7d451f741
Що-годе е в тематката...
Сега ще ми ревнат доста хора че това са американски простотии и че тук няма как да стане - Всеки си има право на мнение.
Винаги и навсякъде има "как да стане" - въпроса е че на различните места ще се наложи да жертваш различни места.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Трябваше да избера тази....която избрах и никоя друга!:)На всички сърдечно желая да заработят това, което харесват, а още по-добре хобито си.
Живи и здрави!

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Миналия век,когато кандидатствах в уни,бях приет в СУ психология и финанси в Унес,записах второто като "по-перспективно" и с по-голям потенциал за доходи.А ме влечеше повече първото
.
Така и не завърших тия тъпи финанси-за мен си остава едно търгашество,прикрито зад някоя и друга формулка и по-купешка терминология...
Все си мисля,че психологията щеше да ми е интересно и може би даже щях да завърша
Късно е либе за китка...

Така и не завърших тия тъпи финанси-за мен си остава едно търгашество,прикрито зад някоя и друга формулка и по-купешка терминология...
Все си мисля,че психологията щеше да ми е интересно и може би даже щях да завърша

Късно е либе за китка...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Аз се занимавам с фотография и видеозаснемане вече от десет години, не съжалявам и смятам, че съм направил правилният избор!!! Дано повече хора, някой ден, като теглят чертата и погледнат назад, не осъзнаят, че са правили нещо, което всъщност не е призванието им!!!
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
"намери си работа,която ще работиш с удоволствие,и няма да ти се налага да работиш цял живот".............
винаги съм харесвал тази мисъл.много отдавна съм направил тази стъпка,и все още се радвам на избора си.
А Рокфелер пък казва така-ако постоянно си на работа,няма да ти остане време да изкарваш пари.....
винаги съм харесвал тази мисъл.много отдавна съм направил тази стъпка,и все още се радвам на избора си.
А Рокфелер пък казва така-ако постоянно си на работа,няма да ти остане време да изкарваш пари.....
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Трябваше да стана ИТ, но не ме приеха навремето компютърни системи и се записах във УАСГ и си провалих живота, общо взето си се обрекох на нищета. А като малки такава любов беше към хардуера, имах правец 8 след това 16, Pentium na 166Mhz след това Pentium3 na 450Mhz и.н, може би една от първите връзки със сериен кабел в Бг осъществихме навремето, имах модем още на Правеца. Толкова любов към компютрите а сега ми се налага да командвам човекоподобни по обектите за 1000 и няколко лева на месец.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Аз пък исках с друго да се занимавам (еволюцията от дете към тийнеджър -> космонавт, пилот на изтребител, инженер по електроника), а то какво стана
Но не съжалявам за избора си
Съчетах полезното с приятното и до голяма част запазих и съвместих изначалната си страст към хардуера със софтуера. Даже леееко вече ми се вижда скучен, но е нормално, човек се променя с годините, променя и мисленето си...
Това за неприемането КСТ ми се вижда нелепо
При "толкова любов към компютрите" си е чисто оправдание, човече... А и ако си разчитал да се научиш на ИТ в КСТ на ТУ (ако за там говориш) сегашната ти "нищета" може да ти се види като почивка на Малдивите
Човек ако няма интерес и не си движи сам нещата никой не може да му налее с фуния... Имал съм колеги със средно образование от гимназия, които слагат в малкия си джоб всякакви високопарни отворковци с по едно-две технически висши (+някакво друго) от гледна точна на знания, опит и компетенции като цяло...
А и това със "серийния" кабел и "една от първите в БГ" ми е малко несъвместимо и не го разбрах много... Какво точно сте направили?

Nukem написа:Трябваше да стана ИТ, но не ме приеха навремето компютърни системи и се записах във УАСГ и си провалих живота, общо взето си се обрекох на нищета. А като малки такава любов беше към хардуера, имах правец 8 след това 16, Pentium na 166Mhz след това Pentium3 na 450Mhz и.н, може би една от първите връзки със сериен кабел в Бг осъществихме навремето, имах модем още на Правеца. Толкова любов към компютрите а сега ми се налага да командвам човекоподобни по обектите за 1000 и няколко лева на месец.
Това за неприемането КСТ ми се вижда нелепо

А и това със "серийния" кабел и "една от първите в БГ" ми е малко несъвместимо и не го разбрах много... Какво точно сте направили?

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И това е много вярно, от 5 години съм в един сектор,който не ми харесва,не е за мен.И сега като се оглеждам,виждам ,че няма много други неща,които мога да правя,освен в туризЪма,където пък парите недостигат за физическото оцеляване на сам човек,нежели със семейство(bubsa) написа:Лошото е,че като си се отдал на някаква професия над 10 години е трудно да се преориентираш.Аз миналата година зарязах моята и няколко месеца умувах какво друго да захвана и се опитах,но без успех

Последно Одих на интервю за обаждачески център,защото знам не само английски,но там баш барбалеата като му казах каква начална заплата очаквам така ме погледна и се нацупи,сякаш на майка го напсувах ,публично,няколко пъти и на сръбски

Да казвам ли дали въобще се чухме отново

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
все още я търся ...
Последна промяна barabqga на 05 Сеп 2015, 17:56, променена общо 1 път
Човек може да бъде всичко, което поиска, достатъчно е да си постави определена цел и да повярва в себе си.
И никога не е късно за промяна.
"Без значение дали си мислите, че можете или че не можете – и в двата случая сте прави."
Хенри Форд
И никога не е късно за промяна.
"Без значение дали си мислите, че можете или че не можете – и в двата случая сте прави."
Хенри Форд
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Делян написа:...И никога не е късно за промяна....
Хенри Форд

И аз така си мислих и се цаних за една работа, уж всичко ОК, ма съм бил дРът вече, та така....

- itan75
- Потребител
-
- Кара: БМВ 318и M43TU B19
- Мечтае да кара: БМВ 750
Трябваше да уча полувисше навремето и да стана автоинструктор.Така пак можеш да пипаш всичко женско без да се налага да си пластичен хирург
.Но си останах шофьор къде на автобуси,къде камиони,линейки,маршрутки даже и кораби по специалността си в средното си образование.

Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2