Къде има повечко магазини за дрехи в София?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Къде има повечко магазини за дрехи в София?

Мнение от b2 » 15 Окт 2006, 11:46

Здравейте!

Кажете къде да отидем по магазини в София, като най-вече търсим дрехи, обувки, женски чанти и т.н.

Като имате предвид, че знаем и сме ходили на: Витошка, Пиротска, mall of sofia, city center sofia, цум и Илиянци :D
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 15 Окт 2006, 12:38

Мини и по Графа :winky:
Магазини вече има абсолютно навсякъде. На всеки ъгъл можеш да откриеш приличен магазин. Странно, че до сега не си го забелязал - мислех, че живееш в Студ. Град :roll:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 15 Окт 2006, 13:17

Пусни жената сама или с приятелки на пазар,иначе ще си направиш живота черен :mhihi:
Изображение

Гост
Аватар

Re: Къде има повечко магазини за дрехи в София?

Мнение от Гост » 15 Окт 2006, 13:33

b2 написа:Като имате предвид, че знаем и сме ходили на: Витошка, Пиротска, mall of sofia, city center sofia, цум и Илиянци :D

Те не ти ли стигат :confused: както каза Любо, мини и по Графа и преките на Витошка... Какво търсиш по-точно?
п.п. Нали откриха още един сити център, скоро и София Ленд ще е мол ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 15 Окт 2006, 15:59

vld написа:Пусни жената сама или с приятелки на пазар,иначе ще си направиш живота черен :mhihi:

Хем го знам доста добре от опит и пак се набих .. сега се прибираме краката не си ги чувствам, главата ме боли и си скъсах нервите :mhihi:

X-citer написа:Мини и по Графа
Магазини вече има абсолютно навсякъде. На всеки ъгъл можеш да откриеш приличен магазин. Странно, че до сега не си го забелязал - мислех, че живееш в Студ. Град

Абе знам ама ми се искаше някъде така струпани повече на едно място, а и в студентски град нещо не съм видял читав магазин..

Мерси! Иначе точно по Графа минахме и по целия център, ама пак не стигат ;)

Иначе вече от година и нещо не живея в Студентски град. Живях една година там и ми стига, въпреки че някога много ми се иска да си имам една стаичка там за ползване понякога :mhihi: Че няма кой да ме прибере до Х. Димитър :)

Иначе мен ако питате най-хубавите магазини са в 2та Мола, но някъде цените са брутални! :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 15 Окт 2006, 16:16

И в крайна сметка мисията успешна ли е :?: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e39-fan » 15 Окт 2006, 18:37

има оште някакъв MALL sky city ли кво беше там ... не съм сигурен, някой ако се сеща да казва ...

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 16 Окт 2006, 2:53

b2 написа:а и в студентски град нещо не съм видял читав магазин..

Мисълта ми беше, че след като живееш в Долината На Евтината Любов би трябвало да си опознал София и да знаеш, че бъка от магазини и магазинчета ;)

b2 написа:Мерси! Иначе точно по Графа минахме и по целия център, ама пак не стигат ;)

Това на сериозно ли го написа :shock:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Окт 2006, 7:14

Пиротска ;)
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 16 Окт 2006, 11:28

b2 написа:
vld написа:Пусни жената сама или с приятелки на пазар,иначе ще си направиш живота черен :mhihi:

Хем го знам доста добре от опит и пак се набих .. сега се прибираме краката не си ги чувствам, главата ме боли и си скъсах нервите :mhihi:

:mhihi:
Бахти нема ботуши по тая софия бре два дни обикаляхме по малко и няма и няма другата седмица пак :mhihi:
Ма като са заети приятелките кво да се преви :confused: :help: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 16 Окт 2006, 12:47

бе вие не сте у ред нещо :dunno: :kuku:
Изображение
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 16 Окт 2006, 13:08

Nucl3arDru1D написа:бе вие не сте у ред нещо :dunno: :kuku:

Защо да не би да искаш да кажеш,че теб никога не те е тормозила жена ти да обикаляш с нея по магазините :?:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 16 Окт 2006, 13:57

vld написа:
b2 написа:

:mhihi:
Бахти нема ботуши по тая софия бре два дни обикаляхме по малко и няма и няма другата седмица пак :mhihi:
Ма като са заети приятелките кво да се преви :confused: :help: :mhihi:

колега :lol: И ние точно ботуши търсим и неква чанта ама много специална ебати :lol: Вече 3 дена почти цели изгубих.. :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 16 Окт 2006, 18:51

b2 написа:

колега :lol: И ние точно ботуши търсим и неква чанта ама много специална ебати :lol: Вече 3 дена почти цели изгубих.. :uups:

На ул."Денко Глу" срещу Вайк-а има един малък магазин "Алекс" за чанти дето има много чанти сигурно над 500 модела. Е там нема как да не си намерите чанта.

ПС: ул"Денко Глу" е малка улица която свързва ъл."Граф Игнатиев" от площат "Гаривалди" и ул."Витошка".

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 16 Окт 2006, 19:10

Кажи направо при Life Haus-а ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата