Къде има повечко магазини за дрехи в София?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Къде има повечко магазини за дрехи в София?
Здравейте!
Кажете къде да отидем по магазини в София, като най-вече търсим дрехи, обувки, женски чанти и т.н.
Като имате предвид, че знаем и сме ходили на: Витошка, Пиротска, mall of sofia, city center sofia, цум и Илиянци
Кажете къде да отидем по магазини в София, като най-вече търсим дрехи, обувки, женски чанти и т.н.
Като имате предвид, че знаем и сме ходили на: Витошка, Пиротска, mall of sofia, city center sofia, цум и Илиянци

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Мини и по Графа
Магазини вече има абсолютно навсякъде. На всеки ъгъл можеш да откриеш приличен магазин. Странно, че до сега не си го забелязал - мислех, че живееш в Студ. Град

Магазини вече има абсолютно навсякъде. На всеки ъгъл можеш да откриеш приличен магазин. Странно, че до сега не си го забелязал - мислех, че живееш в Студ. Град

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Гост
-
Re: Къде има повечко магазини за дрехи в София?
b2 написа:Като имате предвид, че знаем и сме ходили на: Витошка, Пиротска, mall of sofia, city center sofia, цум и Илиянци
Те не ти ли стигат

п.п. Нали откриха още един сити център, скоро и София Ленд ще е мол

- b2
- старши ентусиаст
-
vld написа:Пусни жената сама или с приятелки на пазар,иначе ще си направиш живота черен
Хем го знам доста добре от опит и пак се набих .. сега се прибираме краката не си ги чувствам, главата ме боли и си скъсах нервите

X-citer написа:Мини и по Графа
Абе знам ама ми се искаше някъде така струпани повече на едно място, а и в студентски град нещо не съм видял читав магазин..
Мерси! Иначе точно по Графа минахме и по целия център, ама пак не стигат

Иначе вече от година и нещо не живея в Студентски град. Живях една година там и ми стига, въпреки че някога много ми се иска да си имам една стаичка там за ползване понякога

Иначе мен ако питате най-хубавите магазини са в 2та Мола, но някъде цените са брутални!

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
b2 написа:а и в студентски град нещо не съм видял читав магазин..
Мисълта ми беше, че след като живееш в Долината На Евтината Любов би трябвало да си опознал София и да знаеш, че бъка от магазини и магазинчета

b2 написа:Мерси! Иначе точно по Графа минахме и по целия център, ама пак не стигат![]()
Това на сериозно ли го написа

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- vld
- Старши ентусиаст
-
b2 написа:vld написа:Пусни жената сама или с приятелки на пазар,иначе ще си направиш живота черен
Хем го знам доста добре от опит и пак се набих .. сега се прибираме краката не си ги чувствам, главата ме боли и си скъсах нервите![]()

Бахти нема ботуши по тая софия бре два дни обикаляхме по малко и няма и няма другата седмица пак

Ма като са заети приятелките кво да се преви

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- vld
- Старши ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:бе вие не сте у ред нещо![]()
Защо да не би да искаш да кажеш,че теб никога не те е тормозила жена ти да обикаляш с нея по магазините

- b2
- старши ентусиаст
-
vld написа:b2 написа:vld написа:Пусни жената сама или с приятелки на пазар,иначе ще си направиш живота черен
Хем го знам доста добре от опит и пак се набих .. сега се прибираме краката не си ги чувствам, главата ме боли и си скъсах нервите![]()
![]()
Бахти нема ботуши по тая софия бре два дни обикаляхме по малко и няма и няма другата седмица пак![]()
Ма като са заети приятелките кво да се преви![]()
![]()
колега

b2 написа:
колегаИ ние точно ботуши търсим и неква чанта ама много специална ебати
Вече 3 дена почти цели изгубих..
На ул."Денко Глу" срещу Вайк-а има един малък магазин "Алекс" за чанти дето има много чанти сигурно над 500 модела. Е там нема как да не си намерите чанта.
ПС: ул"Денко Глу" е малка улица която свързва ъл."Граф Игнатиев" от площат "Гаривалди" и ул."Витошка".
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2