Доверен сервиз на ЗК Армеец в Пловдив?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Доверен сервиз на ЗК Армеец в Пловдив?

Мнение от Е.Димитров » 25 Фев 2017, 20:39

Здравейте колеги,

Става въпрос за доверен сервиз, но в Пловдив и за автомобил Nissan Qashqai
Заведох няколко щети по колата, боя на няколко детайла + спукано предно стъкло и реших да го правя в доверени сервизи на застрахователя.
Предложиха ми списък с доверени сервизи, но аз не съм от Пловдив и не познавам добре местните сервизи, всъщност познавам само един, който е много добър, но не е в списъка от доверените сервизи.
Снимал съм списъка, и ако може да ме насочите към кого да се обърна, където ще ми боядисат колата много качествено.
Ще ви бъда много благодарен за помощта.

п/п
Питах и в във форума на Нисан, но за сега нямам отговор от там.

20170224_160238.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Re: Доверен сервиз на ЗК Армеец в Пловдив?

Мнение от loadrunner » 26 Фев 2017, 14:17

Р енд И авто,гр.Баня.Знам,че не е в Пловдив,но всяка щета до сега съм правил там и са се справяли перфектно момчетата.

Изпратено от моят SM-N910F с помощта на Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Фев 2017, 23:23

Докато работех в бранша с автомобилни бои (преди 4-5 години, продължавам да държа връзка с доста хора от бранша) в сервизите на Тойота тиксим най-малко драми е имало - с подготовка на колите, с цвета и всичко останало. Началниците на бояджийното все още са същите, та предполагам качеството все още ще е на ниво.
Дор-нед също бяха направили чудесен сервиз с много хубаво и ново оборудване, кадърни момчета работеха. В момента нямам представа как са нещата там
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 27 Фев 2017, 13:45

Към днешна дата, реших да го правя в оторизираният представите...Пък да видим какво ще се получи :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 27 Фев 2017, 14:01

Е.Димитров написа:Към днешна дата, реших да го правя в оторизираният представите...Пък да видим какво ще се получи :dunno:

Само да не е омникар. Там правих едно бмв по каско елементарна работа един праг. Като си взех колата огледалата и челното стъкло бяха целите в мъгла. Като им звъннах ми отговориха, че няма как да е от боядисването били я покрили с найлони, да ама накрая отидох на място и ги накарах да ги пастират или там квото трябва... За мен си оставиха ръцете и не бих отишъл пак.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 27 Фев 2017, 15:55

bioz написа:
Е.Димитров написа:Към днешна дата, реших да го правя в оторизираният представите...Пък да видим какво ще се получи :dunno:

Само да не е омникар. Там правих едно бмв по каско елементарна работа един праг. Като си взех колата огледалата и челното стъкло бяха целите в мъгла. Като им звъннах ми отговориха, че няма как да е от боядисването били я покрили с найлони, да ама накрая отидох на място и ги накарах да ги пастират или там квото трябва... За мен си оставиха ръцете и не бих отишъл пак.

Ох, да се надявам, че няма да си оставят ръцете там.
Ще драсна отзиви в края на процедурата.

Назад към Извън Темата