Доверен сервиз на ЗК Армеец в Пловдив?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Доверен сервиз на ЗК Армеец в Пловдив?
Здравейте колеги,
Става въпрос за доверен сервиз, но в Пловдив и за автомобил Nissan Qashqai
Заведох няколко щети по колата, боя на няколко детайла + спукано предно стъкло и реших да го правя в доверени сервизи на застрахователя.
Предложиха ми списък с доверени сервизи, но аз не съм от Пловдив и не познавам добре местните сервизи, всъщност познавам само един, който е много добър, но не е в списъка от доверените сервизи.
Снимал съм списъка, и ако може да ме насочите към кого да се обърна, където ще ми боядисат колата много качествено.
Ще ви бъда много благодарен за помощта.
п/п
Питах и в във форума на Нисан, но за сега нямам отговор от там.
Става въпрос за доверен сервиз, но в Пловдив и за автомобил Nissan Qashqai
Заведох няколко щети по колата, боя на няколко детайла + спукано предно стъкло и реших да го правя в доверени сервизи на застрахователя.
Предложиха ми списък с доверени сервизи, но аз не съм от Пловдив и не познавам добре местните сервизи, всъщност познавам само един, който е много добър, но не е в списъка от доверените сервизи.
Снимал съм списъка, и ако може да ме насочите към кого да се обърна, където ще ми боядисат колата много качествено.
Ще ви бъда много благодарен за помощта.
п/п
Питах и в във форума на Нисан, но за сега нямам отговор от там.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
Re: Доверен сервиз на ЗК Армеец в Пловдив?
Р енд И авто,гр.Баня.Знам,че не е в Пловдив,но всяка щета до сега съм правил там и са се справяли перфектно момчетата.
Изпратено от моят SM-N910F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-N910F с помощта на Tapatalk
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Докато работех в бранша с автомобилни бои (преди 4-5 години, продължавам да държа връзка с доста хора от бранша) в сервизите на Тойота тиксим най-малко драми е имало - с подготовка на колите, с цвета и всичко останало. Началниците на бояджийното все още са същите, та предполагам качеството все още ще е на ниво.
Дор-нед също бяха направили чудесен сервиз с много хубаво и ново оборудване, кадърни момчета работеха. В момента нямам представа как са нещата там
Дор-нед също бяха направили чудесен сервиз с много хубаво и ново оборудване, кадърни момчета работеха. В момента нямам представа как са нещата там
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Към днешна дата, реших да го правя в оторизираният представите...Пък да видим какво ще се получи 

Е.Димитров написа:Към днешна дата, реших да го правя в оторизираният представите...Пък да видим какво ще се получи
Само да не е омникар. Там правих едно бмв по каско елементарна работа един праг. Като си взех колата огледалата и челното стъкло бяха целите в мъгла. Като им звъннах ми отговориха, че няма как да е от боядисването били я покрили с найлони, да ама накрая отидох на място и ги накарах да ги пастират или там квото трябва... За мен си оставиха ръцете и не бих отишъл пак.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
bioz написа:Е.Димитров написа:Към днешна дата, реших да го правя в оторизираният представите...Пък да видим какво ще се получи
Само да не е омникар. Там правих едно бмв по каско елементарна работа един праг. Като си взех колата огледалата и челното стъкло бяха целите в мъгла. Като им звъннах ми отговориха, че няма как да е от боядисването били я покрили с найлони, да ама накрая отидох на място и ги накарах да ги пастират или там квото трябва... За мен си оставиха ръцете и не бих отишъл пак.
Ох, да се надявам, че няма да си оставят ръцете там.
Ще драсна отзиви в края на процедурата.
6 мнения
• Страница 1 от 1