Съвет какво да тренирам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Съвет какво да тренирам

Мнение от firstduo93 » 20 Мар 2018, 19:30

Преди време съм тренирал хандбал като малък , после винг чун, малко борба . След това в по-напредналите ми години фитнес 4 години . Сега обаче фитнесът ми писна и се чудя какво да потренирам . Чудя се дали да е някакво БИ тъй като имам възможност за кикбокс и муай тай ,чух че имало приятна такава зала . В същото време се чудя дали да не е нещо различно тип колоездене , имам 1 такъв приятел който кара и се кефи . Може да напишете какво сте тренирали и какво може да ме съветвате . Може да е всякакъв спорт . И по-възможност да е нещо което да си струва , тъй като фитнесът е пълен ташак , без химия и генетика нищо не става . Още повече с моята умряла генетика , оня ден гледам идва в фитнеса някакъв строител за първи ден и изглежда по-добре от мен който съм дигал 4 години. Затова си казах че приключвам с това и мисля нещо друго да пробвам .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Re: Съвет какво да тренирам

Мнение от BaDxBoY » 20 Мар 2018, 19:38

С пикъпа приключи ли ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 20 Мар 2018, 19:44

BaDxBoY написа:С пикъпа приключи ли ?

Пикъпа спорт ли е ? Сякаш аз нямам живот и правя само 1 нещо :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 20 Мар 2018, 19:47

Абонирам се :mhihi:

Можеш да разнообразиш с уличен фитнес, за мен това е нещото, което поддържа формата без да изисква кой знае колко, а и мацките ще ти се кефят като почнеш да се въртиш кат' откАчен :D
Последна промяна ///eMo на 20 Мар 2018, 19:50, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Мар 2018, 19:47

Щом с 4 години фитнес някой, който за първи път стъпва в зала е по-добре от теб какво те кара да мислиш, че след 4 години бокс някой, който за първи път слага ръкавиците няма да те сгъне?
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Мар 2018, 19:53

ходи да плуваш. най- лесното и хем се напъваш като за световно хем ти е гот.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Мар 2018, 19:58

Прави пари, като направиш и имаш време като финансово независим, тогава ще имаш таков аи за много други неща.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Мар 2018, 20:11

Изпробвай всичко, което мислиш, че ще ти допадне.
И започни да спортуваш това, което ти харесва. :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Мар 2018, 20:20

firstduo93 написа:Преди време съм тренирал хандбал като малък , после винг чун, малко борба . След това в по-напредналите ми години фитнес 4 години . Сега обаче фитнесът ми писна и се чудя какво да потренирам . Чудя се дали да е някакво БИ тъй като имам възможност за кикбокс и муай тай ,чух че имало приятна такава зала . В същото време се чудя дали да не е нещо различно тип колоездене , имам 1 такъв приятел който кара и се кефи . Може да напишете какво сте тренирали и какво може да ме съветвате . Може да е всякакъв спорт . И по-възможност да е нещо което да си струва , тъй като фитнесът е пълен ташак , без химия и генетика нищо не става . Още повече с моята умряла генетика , оня ден гледам идва в фитнеса някакъв строител за първи ден и изглежда по-добре от мен който съм дигал 4 години. Затова си казах че приключвам с това и мисля нещо друго да пробвам .

Фитнесът е нещо, което не става за 4 години, макар много да зависи какво искаш да постигнеш. Ако няма и раздвижване просто ставаш един мързелив тюфлек с него, който има напомпани мускули и спре ли да тренира за една година се връща почти в първи клас. Ако го тренираш, то задължително трябва и да се движиш доста било то с бягане, скачане, каране на колело или плуване.
За спорт като питаш за колоезденето мога да ти кажа, тренирал съм го една година, но в такава възраст, че тъкмо трябваш еда се почва с химиите и реших, че съм дотам. Най-кучешкия спорт е това, без химия никой и нищо не може, просто защото всички други ще вземат. Но пък доста прави краката, особено ако тренираш за колоездач тип спринтьор какъвто бях аз, а не за такъв, който е добър на изкачвания. Там ти трябва общо взето да си малък и слаб, другото идва от дишането и химията, гарнирано с безкрайни тренировки.
Най-много съм тренирал баскетбол, това е най-уникалната игра за мен, понеже хем е страшно динамична, хем се иска много мислене и се развиват страшно много неща.
Тренирал съм доста и фитнес с няколко прекъсвания, но по-скоро за сила, отколкото за някакив релефи и такива неща. Бързо наедрявам като почна да тренирам, но обичах освен с бягане и баскет да си поддържам формата и с "бухане" на чувал. :mhihi:
За плуването ти е казал колегата, това ако го правиш докато се умориш като тъпан, ще ти стгене всичко по тялото. :yes:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 20 Мар 2018, 20:25

Ходил съм на басейн ама не мога да плувам. Само подскачам над водата като тъпан само да не потъна,тъй като беше 2 м дълбок а ме беше срам да вляза при децата и жените в малкият басейн до него. Другият проблем е че е само лятото се прави ,на мен ми трябва нещо редовно. Пари си правя редовно, но не ми се става робот да бачкам като зомби на 2 места. Все пак трябва човек и да живее нормално. Тези берачи на грозде в Англията ако смятат че имат нормален живот може да се гръмнат.

Потребител
Аватар

Мнение от hepten » 20 Мар 2018, 20:28

шах
стрелба с лък
кърлинг

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 20 Мар 2018, 20:33

купи си е30ка ... и като се почне ... ремонт, суап ... кърпене ... ребилд ... ше станеш нацепена батка ... с жени и алкохоли няма да се занимаваш ... абе здравословен живот ти казвам

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Мар 2018, 20:51

Оли, оли, страхотна тема ...

Клипове ше има ли?
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 20 Мар 2018, 20:59

BaDxBoY написа:С пикъпа приключи ли ?

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

За автора най-добре художественна гимнастика или балет, тъкмо може да пипъкваш :yes:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Мар 2018, 21:15

Това ли е отключената тема за пикъпи ? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Следваща

Назад към Извън Темата