Съвет какво да тренирам
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Съвет какво да тренирам
Преди време съм тренирал хандбал като малък , после винг чун, малко борба . След това в по-напредналите ми години фитнес 4 години . Сега обаче фитнесът ми писна и се чудя какво да потренирам . Чудя се дали да е някакво БИ тъй като имам възможност за кикбокс и муай тай ,чух че имало приятна такава зала . В същото време се чудя дали да не е нещо различно тип колоездене , имам 1 такъв приятел който кара и се кефи . Може да напишете какво сте тренирали и какво може да ме съветвате . Може да е всякакъв спорт . И по-възможност да е нещо което да си струва , тъй като фитнесът е пълен ташак , без химия и генетика нищо не става . Още повече с моята умряла генетика , оня ден гледам идва в фитнеса някакъв строител за първи ден и изглежда по-добре от мен който съм дигал 4 години. Затова си казах че приключвам с това и мисля нещо друго да пробвам .
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Re: Съвет какво да тренирам
BaDxBoY написа:С пикъпа приключи ли ?
Пикъпа спорт ли е ? Сякаш аз нямам живот и правя само 1 нещо
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Абонирам се
Можеш да разнообразиш с уличен фитнес, за мен това е нещото, което поддържа формата без да изисква кой знае колко, а и мацките ще ти се кефят като почнеш да се въртиш кат' откАчен
Можеш да разнообразиш с уличен фитнес, за мен това е нещото, което поддържа формата без да изисква кой знае колко, а и мацките ще ти се кефят като почнеш да се въртиш кат' откАчен
Последна промяна ///eMo на 20 Мар 2018, 20:50, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Щом с 4 години фитнес някой, който за първи път стъпва в зала е по-добре от теб какво те кара да мислиш, че след 4 години бокс някой, който за първи път слага ръкавиците няма да те сгъне?
ходи да плуваш. най- лесното и хем се напъваш като за световно хем ти е гот.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Прави пари, като направиш и имаш време като финансово независим, тогава ще имаш таков аи за много други неща.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Изпробвай всичко, което мислиш, че ще ти допадне.
И започни да спортуваш това, което ти харесва.
И започни да спортуваш това, което ти харесва.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
firstduo93 написа:Преди време съм тренирал хандбал като малък , после винг чун, малко борба . След това в по-напредналите ми години фитнес 4 години . Сега обаче фитнесът ми писна и се чудя какво да потренирам . Чудя се дали да е някакво БИ тъй като имам възможност за кикбокс и муай тай ,чух че имало приятна такава зала . В същото време се чудя дали да не е нещо различно тип колоездене , имам 1 такъв приятел който кара и се кефи . Може да напишете какво сте тренирали и какво може да ме съветвате . Може да е всякакъв спорт . И по-възможност да е нещо което да си струва , тъй като фитнесът е пълен ташак , без химия и генетика нищо не става . Още повече с моята умряла генетика , оня ден гледам идва в фитнеса някакъв строител за първи ден и изглежда по-добре от мен който съм дигал 4 години. Затова си казах че приключвам с това и мисля нещо друго да пробвам .
Фитнесът е нещо, което не става за 4 години, макар много да зависи какво искаш да постигнеш. Ако няма и раздвижване просто ставаш един мързелив тюфлек с него, който има напомпани мускули и спре ли да тренира за една година се връща почти в първи клас. Ако го тренираш, то задължително трябва и да се движиш доста било то с бягане, скачане, каране на колело или плуване.
За спорт като питаш за колоезденето мога да ти кажа, тренирал съм го една година, но в такава възраст, че тъкмо трябваш еда се почва с химиите и реших, че съм дотам. Най-кучешкия спорт е това, без химия никой и нищо не може, просто защото всички други ще вземат. Но пък доста прави краката, особено ако тренираш за колоездач тип спринтьор какъвто бях аз, а не за такъв, който е добър на изкачвания. Там ти трябва общо взето да си малък и слаб, другото идва от дишането и химията, гарнирано с безкрайни тренировки.
Най-много съм тренирал баскетбол, това е най-уникалната игра за мен, понеже хем е страшно динамична, хем се иска много мислене и се развиват страшно много неща.
Тренирал съм доста и фитнес с няколко прекъсвания, но по-скоро за сила, отколкото за някакив релефи и такива неща. Бързо наедрявам като почна да тренирам, но обичах освен с бягане и баскет да си поддържам формата и с "бухане" на чувал.
За плуването ти е казал колегата, това ако го правиш докато се умориш като тъпан, ще ти стгене всичко по тялото.
In God we trust, all others we track.
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Ходил съм на басейн ама не мога да плувам. Само подскачам над водата като тъпан само да не потъна,тъй като беше 2 м дълбок а ме беше срам да вляза при децата и жените в малкият басейн до него. Другият проблем е че е само лятото се прави ,на мен ми трябва нещо редовно. Пари си правя редовно, но не ми се става робот да бачкам като зомби на 2 места. Все пак трябва човек и да живее нормално. Тези берачи на грозде в Англията ако смятат че имат нормален живот може да се гръмнат.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
купи си е30ка ... и като се почне ... ремонт, суап ... кърпене ... ребилд ... ше станеш нацепена батка ... с жени и алкохоли няма да се занимаваш ... абе здравословен живот ти казвам
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Оли, оли, страхотна тема ...
Клипове ше има ли?
Клипове ше има ли?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
BaDxBoY написа:С пикъпа приключи ли ?
За автора най-добре художественна гимнастика или балет, тъкмо може да пипъкваш
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това ли е отключената тема за пикъпи ? 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3