На градската мобилност
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На градската мобилност
Да им акам в устенцата.
В 18:12:10 я заключват а аз плащам в 18:12:25
Стълба с номера на който пише къде да пратя СМС е на 20 метра. Докато ида да го видя и изпратя СМС-а скобата вече е на колата. Така, че пращайте СМС още в колата.

В 18:12:10 я заключват а аз плащам в 18:12:25
Стълба с номера на който пише къде да пратя СМС е на 20 метра. Докато ида да го видя и изпратя СМС-а скобата вече е на колата. Така, че пращайте СМС още в колата.

- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Re: На градската мобилност
Човек , не ги ли видя , че клечат до колата ти? Баси за по-малко от минута си го изял.. ужас. Като им каза , че си до табелата те какво?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма вече BMW
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Еее баси, тея на нисък старт ли са били...
Tires are evil - destroy them all ...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
И аз съм го ял така дървото... слязох да си взема кофа кафе от Старбъкс на Ф. Нансен, бях спрял на 10-12коли разстояние от входа, докато стигна и получих съобщение за скоба
Да съм я бил оставил на аварийни като слизам за толкова кратко
, почерпих 5лв и ми я свалиха

Да съм я бил оставил на аварийни като слизам за толкова кратко

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Съди ги. Имаш доказателство, че си платил и след това имаш скоба. Това не е сериозно направо.
Аз съм си записал номера като контакт в указателя. Просто си го търся в СМС-ите - не получавам чак толкова СМС.
Аз съм си записал номера като контакт в указателя. Просто си го търся в СМС-ите - не получавам чак толкова СМС.

Don_Diego написа:И аз съм го ял така дървото... слязох да си взема кофа кафе от Старбъкс на Ф. Нансен, бях спрял на 10-12коли разстояние от входа, докато стигна и получих съобщение за скоба![]()
Да съм я бил оставил на аварийни като слизам за толкова кратко, почерпих 5лв и ми я свалиха
Мдаам...не,че нещо ама тия с лъскавите коли явно им прощават срещу 5 лв. Не искам да се заяжда , НО тъста беше получил инфаркт отивам със служебната кола пред 2ра градска и пускам смс, само че от бързане ,притеснение и т.н. бях написал в смс-а номера на личната ми кола. Дали ми влезнаха в положението.... Да ама не. А че имаше бакшиши паркирали и няма никкой в колите хич не го отразиха това,че и двама на инвалидни места. Така,че без да се обиждаш,но в тази държава си важат двойните стандарти от всякъде !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нямам основания да се оплаквам. Тоя ми показа на тяхното у-во, че има разлика от 15 сек от поставянето на скобата и изпращането на смс-а.
Не съм гледал кой ми е до колата, с две деца се мъкнех по улицата из дъжда и гледах там на кой номер да пращам смс, че по принцип не спирам на такива места и не ги знам. Те буквално са ми спрели зад гърба и са ръгнали скобата.
Евал съм ги. И за по-големи глупости пари съм давал. Споделям просто да си знаете, че и слизането за едно кафе може да го оскъпи значително
Не съм гледал кой ми е до колата, с две деца се мъкнех по улицата из дъжда и гледах там на кой номер да пращам смс, че по принцип не спирам на такива места и не ги знам. Те буквално са ми спрели зад гърба и са ръгнали скобата.
Евал съм ги. И за по-големи глупости пари съм давал. Споделям просто да си знаете, че и слизането за едно кафе може да го оскъпи значително

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Като сме тръгнали да се хвалим
...на мен единственото ми вдигане на колата с паяк,е защото бях спрял в жълтата зона на една трамвайна спирка.До тук добре ама на спирката пишеше,че е временно неработеща поради ремонт на линийте на трамвая 

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Е да се похваля и аз, един от многото ми пъти, когато колата ми отлетя - тъкмо се връщам към нея и гледам една почти същата вече качена и се вози и през акъла ми минава “ее на тоя са му вдигнали колата” обаче и за момент не си помислих че може да е моята. Като напредна камьончето малко и като видях номера разрах че не е като моята ами си е баш моята. Имаше разправии де, викам му на шафьора “пусни ми я там, аз пак ще си платя” само да не се разкарвам, ама не м
ина номера де.

Tires are evil - destroy them all ...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Лош късмет, те са решили, че не си си платил и вероятно нямаш намерение - нормално
Точно такъв случай за сефте чувам, да те глобят докато търсиш табелата

Бум бум, седят и дебнат. повЕрвай ми! Ако идеш без кола и само се огледай, седят и са "на гюме". Питай ме откъде знам

- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
Наистина е възмутително случилото се, още повече да правят проблем за разлика от 15 секунди не го разбирам. Видно е че добросъвестно си си платил. И аз проверявам табелите защото не винаги съм сигурен в каква точно зона съм спрял (особено където граничат синя и зелена), защото ми се случи да си мисля че съм в синя, а се оказа че съм в зелена и трябваше да пускам втори СМС.. Та в този ред на мисли според мен е редно да има някакво разбиране и толеранс..
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
На градската мобилност
ben_g написа:Наистина е възмутително случилото се, още повече да правят проблем за разлика от 15 секунди не го разбирам. Видно е че добросъвестно си си платил. И аз проверявам табелите защото не винаги съм сигурен в каква точно зона съм спрял (особено където граничат синя и зелена), защото ми се случи да си мисля че съм в синя, а се оказа че съм в зелена и трябваше да пускам втори СМС.. Та в този ред на мисли според мен е редно да има някакво разбиране и толеранс..
Не съм се замислял , но е така объркаш ли зоните пак проблем
Аз ползвам мобилно приложение
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Няма вече BMW
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Около "черния петък" си търсех малък ъглошлайф и попаднах на такива акумулаторни, пък и цените бяха добри...

Excellent! Steven is my name!
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3