На градската мобилност

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

На градската мобилност

Мнение от bum_bum » 25 Ное 2019, 21:34

Да им акам в устенцата.

В 18:12:10 я заключват а аз плащам в 18:12:25

Стълба с номера на който пише къде да пратя СМС е на 20 метра. Докато ида да го видя и изпратя СМС-а скобата вече е на колата. Така, че пращайте СМС още в колата. :mhihi:

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Re: На градската мобилност

Мнение от Venelin1111 » 25 Ное 2019, 21:37

Човек , не ги ли видя , че клечат до колата ти? Баси за по-малко от минута си го изял.. ужас. Като им каза , че си до табелата те какво?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма вече BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 25 Ное 2019, 21:46

Еее баси, тея на нисък старт ли са били...
Tires are evil - destroy them all ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 25 Ное 2019, 21:54

И аз съм го ял така дървото... слязох да си взема кофа кафе от Старбъкс на Ф. Нансен, бях спрял на 10-12коли разстояние от входа, докато стигна и получих съобщение за скоба :banghead:
Да съм я бил оставил на аварийни като слизам за толкова кратко :mhihi: , почерпих 5лв и ми я свалиха
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Ное 2019, 21:59

Съди ги. Имаш доказателство, че си платил и след това имаш скоба. Това не е сериозно направо.

Аз съм си записал номера като контакт в указателя. Просто си го търся в СМС-ите - не получавам чак толкова СМС.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 25 Ное 2019, 22:28

Don_Diego написа:И аз съм го ял така дървото... слязох да си взема кофа кафе от Старбъкс на Ф. Нансен, бях спрял на 10-12коли разстояние от входа, докато стигна и получих съобщение за скоба :banghead:
Да съм я бил оставил на аварийни като слизам за толкова кратко :mhihi: , почерпих 5лв и ми я свалиха

Мдаам...не,че нещо ама тия с лъскавите коли явно им прощават срещу 5 лв. Не искам да се заяжда , НО тъста беше получил инфаркт отивам със служебната кола пред 2ра градска и пускам смс, само че от бързане ,притеснение и т.н. бях написал в смс-а номера на личната ми кола. Дали ми влезнаха в положението.... Да ама не. А че имаше бакшиши паркирали и няма никкой в колите хич не го отразиха това,че и двама на инвалидни места. Така,че без да се обиждаш,но в тази държава си важат двойните стандарти от всякъде !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Ное 2019, 22:30

Нямам основания да се оплаквам. Тоя ми показа на тяхното у-во, че има разлика от 15 сек от поставянето на скобата и изпращането на смс-а.

Не съм гледал кой ми е до колата, с две деца се мъкнех по улицата из дъжда и гледах там на кой номер да пращам смс, че по принцип не спирам на такива места и не ги знам. Те буквално са ми спрели зад гърба и са ръгнали скобата.

Евал съм ги. И за по-големи глупости пари съм давал. Споделям просто да си знаете, че и слизането за едно кафе може да го оскъпи значително :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Ное 2019, 23:00

Като сме тръгнали да се хвалим :mhihi: ...на мен единственото ми вдигане на колата с паяк,е защото бях спрял в жълтата зона на една трамвайна спирка.До тук добре ама на спирката пишеше,че е временно неработеща поради ремонт на линийте на трамвая :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 25 Ное 2019, 23:17

Е да се похваля и аз, един от многото ми пъти, когато колата ми отлетя - тъкмо се връщам към нея и гледам една почти същата вече качена и се вози и през акъла ми минава “ее на тоя са му вдигнали колата” обаче и за момент не си помислих че може да е моята. Като напредна камьончето малко и като видях номера разрах че не е като моята ами си е баш моята. Имаше разправии де, викам му на шафьора “пусни ми я там, аз пак ще си платя” само да не се разкарвам, ама не м :mhihi: :mhihi: ина номера де.
Tires are evil - destroy them all ...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 25 Ное 2019, 23:59

Лош късмет, те са решили, че не си си платил и вероятно нямаш намерение - нормално :mhihi: Точно такъв случай за сефте чувам, да те глобят докато търсиш табелата :mhihi: :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Ное 2019, 1:45

Бум бум, седят и дебнат. повЕрвай ми! Ако идеш без кола и само се огледай, седят и са "на гюме". Питай ме откъде знам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525 TDS

Мнение от ben_g » 26 Ное 2019, 2:11

Наистина е възмутително случилото се, още повече да правят проблем за разлика от 15 секунди не го разбирам. Видно е че добросъвестно си си платил. И аз проверявам табелите защото не винаги съм сигурен в каква точно зона съм спрял (особено където граничат синя и зелена), защото ми се случи да си мисля че съм в синя, а се оказа че съм в зелена и трябваше да пускам втори СМС.. Та в този ред на мисли според мен е редно да има някакво разбиране и толеранс..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

На градската мобилност

Мнение от Venelin1111 » 26 Ное 2019, 7:48

ben_g написа:Наистина е възмутително случилото се, още повече да правят проблем за разлика от 15 секунди не го разбирам. Видно е че добросъвестно си си платил. И аз проверявам табелите защото не винаги съм сигурен в каква точно зона съм спрял (особено където граничат синя и зелена), защото ми се случи да си мисля че съм в синя, а се оказа че съм в зелена и трябваше да пускам втори СМС.. Та в този ред на мисли според мен е редно да има някакво разбиране и толеранс..

Не съм се замислял , но е така объркаш ли зоните пак проблем
Аз ползвам мобилно приложение
Adjustments.jpg

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Няма вече BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 26 Ное 2019, 8:22

Около "черния петък" си търсех малък ъглошлайф и попаднах на такива акумулаторни, пък и цените бяха добри... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 26 Ное 2019, 8:34

Те са добри ,но ако те хванат в действие цените никак не са добри

Следваща

Назад към Извън Темата