Cannoball!!!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Cannoball!!!
Помните ли филма?!?!?! Че как не... Аз задавам отговори...
Наистина е върха, на колко години стана, 7-8-9, въобще не помня кога го гледах, направо невероятна работа... Не е истина. КЕФ!!! С една дума... Много ми е чудно, защото в главата ми е останало че е две части... А може и да не е... Имам много бегли спомени... Помня ЛАМБОРДЖЕТО което прелетя една река, направи образно казано "ЖАБКА" , тва май беше в началото
, помня диваците с ЯГУАРА един синичък ли беше??? Имаше едночко БМВ, 5-ца ли кво ли??!?!? Айде момчета помогнете всички да си спомним знаменития ФИЛМ... Това му викам аз ВЪРХА на сладоледа... при авто-манията! А и ако някои има филма да СИ КАЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
То тука в нашата локална мрежа в младост го има. Наскоро го гледах... ма нещо не ме изкефи много... Иначе наистина е в две части - 1981 & 1984.
- vicho
- старши ентусиаст
-
X-citer:
Ами не знам да ти кажа, не си спомням, предполагам че ти си по-голям и по можеш да отговориш на този "?"
Значи съм гледал и двете, ама имам откъслечни спомени както казах... Ами защо не ти хареса?!?!?! Landshark:
АААААААА и още нещо, Landshark, колко CD-та е??? По 1-чко, всяка част, предполагам!!! Много бих се радвал ако по някакъв начин се сдобия с филмчетата и се надявам да ми помогнеш!
Не беше ли "Кенънбоул"
Ами не знам да ти кажа, не си спомням, предполагам че ти си по-голям и по можеш да отговориш на този "?"

Наскоро го гледах... ма нещо не ме изкефи много...
АААААААА и още нещо, Landshark, колко CD-та е??? По 1-чко, всяка част, предполагам!!! Много бих се радвал ако по някакъв начин се сдобия с филмчетата и се надявам да ми помогнеш!
- LandShark
-
смирен поклонник
-
Защо не ме изкефи ли? Ми гонките са яки, ама сюжета нещо ми е плосък, дори на моменти по-скоро ме дразни. Може би съм остарял, знам ли? Абе въобще много повече ме кефи филма "The Chase" (1994) с Чарли Шийн.
Иначе и двете части са на по едно CD:
The Cannonball Run (1981)
The Cannonball Run II (1984)
превод няма.
Ти момко обаче не си посочил къде живееш в профила си. И въпреки че май не си голям фен на БМВ (и по другите форуми смело ни хулиш) че чак човек се чуди защо си се рег-нал тук тогава, та въпреки всичко не бих отказал на автомобилен фен услугата да му запиша любимия филм. Предполагам за останалите детайли е по-уместно да се свършеш с мен с ЛС.
Иначе и двете части са на по едно CD:
The Cannonball Run (1981)
The Cannonball Run II (1984)
превод няма.
Ти момко обаче не си посочил къде живееш в профила си. И въпреки че май не си голям фен на БМВ (и по другите форуми смело ни хулиш) че чак човек се чуди защо си се рег-нал тук тогава, та въпреки всичко не бих отказал на автомобилен фен услугата да му запиша любимия филм. Предполагам за останалите детайли е по-уместно да се свършеш с мен с ЛС.
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Можеш ли да ги ъплоаднеш някъде или задължително трябва да ги запишеш?
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
LandShark написа:Абе въобще много повече ме кефи филма "The Chase" (1994) с Чарли Шийн.
Логично

Филмчето наистина си заслужава и ако не си го гледал Vicho, ти го препоръчвам

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Re: Cannoball!!!
[quote="vicho"] Имаше едночко БМВ, 5-ца ли кво ли??!?!?
До колкото си спомням беше едно Е32 7хх
До колкото си спомням беше едно Е32 7хх

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Re: Cannoball!!!
[FF]GODFLESH написа:До колкото си спомням беше едно Е32 7хх
А пък аз до колкото си спомням беше E32 750iL ( за L-а може и да бъркам...)
- LandShark
-
смирен поклонник
-
smg написа:Можеш ли да ги ъплоаднеш някъде или задължително трябва да ги запишеш?
Ами ако има по-голям интерес може и да ги ъплоадна...
не мисля че има смисъл да ги ъплоадваш при положение че ги има в нета
тука е втората част:
http://free.data.bg/tsetsi/Movies/The%2 ... 20Run%202/
сигурно някъде има и първата

тука е втората част:
http://free.data.bg/tsetsi/Movies/The%2 ... 20Run%202/
сигурно някъде има и първата

- vicho
- старши ентусиаст
-
:(
Landshark :
Мдам прав си, прав си, че преди нещо не бях почитател на вашия форум, НО ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ!!! Това е защото не бях чел достатачно за да разбера че НЕ СТЕ ТОЛКОВА ЛОШИ колкото съм си въобразил ( или колкото някой друг ми е въобразил). За това ИСКРЕННО СЪЖАЛЯВАМ. Може би сега звуча като един ГЪЗОБЛИЗЕЦ или като мазник, приемайте го както искате. Посещавам вашия/наш форум и чета всичко, всяка тема, както нова така и стара и се уверявам че разбирате и знаете за какво става на въпрос. А също и че отговаряте на мойте ТЕМИ който съм започнал, дори и да не са свързани с БМВ. Почитател на БМВ, може и да не съм върл, марката ми харесва, тя е една от най-добрите, за това винаги се включва в спорове, БМВ или Мерцедес, или БМВ или "някой друг автомобил, включва се в такива спорове просто защото са едни от най-добрите, дали са най-добрите или не, НЕ МОГА ДА КАЖА, защото не разбирам.
Това е минало... Повече няма да се повтори, така прави човек който е несериозен и който не знае за какво става на въпрос ( като мене ). Въпреки че чак да съм ви псувал не си спомням... Но както и да е... Аз съм си виновен. СЪЖАЛЯВАМ и се надявам да не съм обидил никого. Не вярвам че сте лоши хора и съм сигурен че ще ме приемете такъв какъвто съм, с едно мъничко допълнение ЧЕ СЕ ПРОМЕНЯМ ( към добро надявам се)
Ами това е! Дано повечко хора да прочетат темата за да видят това мнение, което едва ли е толкова важно и за това няма да правя нова тема, тъй като няма смисъл!!!
ОЩЕ ВЕДНЪЖ!!! СЪЖАЛЯВАМ за това което съм казвал преди!!!
Ти момко обаче не си посочил къде живееш в профила си. И въпреки че май не си голям фен на БМВ (и по другите форуми смело ни хулиш) че чак човек се чуди защо си се рег-нал тук тогава,
Мдам прав си, прав си, че преди нещо не бях почитател на вашия форум, НО ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ!!! Това е защото не бях чел достатачно за да разбера че НЕ СТЕ ТОЛКОВА ЛОШИ колкото съм си въобразил ( или колкото някой друг ми е въобразил). За това ИСКРЕННО СЪЖАЛЯВАМ. Може би сега звуча като един ГЪЗОБЛИЗЕЦ или като мазник, приемайте го както искате. Посещавам вашия/наш форум и чета всичко, всяка тема, както нова така и стара и се уверявам че разбирате и знаете за какво става на въпрос. А също и че отговаряте на мойте ТЕМИ който съм започнал, дори и да не са свързани с БМВ. Почитател на БМВ, може и да не съм върл, марката ми харесва, тя е една от най-добрите, за това винаги се включва в спорове, БМВ или Мерцедес, или БМВ или "някой друг автомобил, включва се в такива спорове просто защото са едни от най-добрите, дали са най-добрите или не, НЕ МОГА ДА КАЖА, защото не разбирам.
(и по другите форуми смело ни хулиш)
Това е минало... Повече няма да се повтори, така прави човек който е несериозен и който не знае за какво става на въпрос ( като мене ). Въпреки че чак да съм ви псувал не си спомням... Но както и да е... Аз съм си виновен. СЪЖАЛЯВАМ и се надявам да не съм обидил никого. Не вярвам че сте лоши хора и съм сигурен че ще ме приемете такъв какъвто съм, с едно мъничко допълнение ЧЕ СЕ ПРОМЕНЯМ ( към добро надявам се)
Ами това е! Дано повечко хора да прочетат темата за да видят това мнение, което едва ли е толкова важно и за това няма да правя нова тема, тъй като няма смисъл!!!
ОЩЕ ВЕДНЪЖ!!! СЪЖАЛЯВАМ за това което съм казвал преди!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
За БМВ-то сигурно сте прави че е 750, просто защото аз не си спомням, САМО ПОМНЯ ЧЕ БЕШЕ ГОЛЯМО
Относно "THE CHASE" с Чарли Шийн, нали става на въпрос за филма в който Чарли Шийн отвлече дъщерята на некъв важен бизнесмен,
като използва някво шоколадче, и ги гони полиция и т.н. Ако е за същия филм СЪМ ГО ГЛЕДАЛ и много ме изкефи, а E36-цата беше ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ, ЯКО!!!
Благодаря на X-citer за препоръката! 

Относно "THE CHASE" с Чарли Шийн, нали става на въпрос за филма в който Чарли Шийн отвлече дъщерята на некъв важен бизнесмен,
като използва някво шоколадче, и ги гони полиция и т.н. Ако е за същия филм СЪМ ГО ГЛЕДАЛ и много ме изкефи, а E36-цата беше ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ, ЯКО!!!

- LandShark
-
смирен поклонник
-
Вичо, простено ти е! Не се кори. Аз и не исках да те упрекна, като вмъкнах онази реплика, а само да ти обърна внимание. Високо оценявам разкаянието ти и те разбирам.
Иначе BMWPOWER-BG.net е отворен за всички, дори и за тези които не харесват БМВ, дори и за тези които са склонни да обиждат марката... Но колкото и голяма да е нашата търпимост, имайте предвид че тя е ограничена все пак (като всяко друго човешко нещо).
Та обратно към темата: Вичо, не разбрах ти как искаш Cannonball-a - на СД-та, ще го теглиш ли, или? Въобще другите имат ли интерес?
Иначе BMWPOWER-BG.net е отворен за всички, дори и за тези които не харесват БМВ, дори и за тези които са склонни да обиждат марката... Но колкото и голяма да е нашата търпимост, имайте предвид че тя е ограничена все пак (като всяко друго човешко нещо).
Та обратно към темата: Вичо, не разбрах ти как искаш Cannonball-a - на СД-та, ще го теглиш ли, или? Въобще другите имат ли интерес?
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Аз имам интерес, но като гледам май ги има в нета.....Поне едната част. Май няма смисъл да трупаш трафик, ще си ги набавиме някакви си 

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2