Cannoball!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Cannoball!!!

Мнение от vicho » 28 Окт 2003, 18:49

Помните ли филма?!?!?! Че как не... Аз задавам отговори... :P :P :P Наистина е върха, на колко години стана, 7-8-9, въобще не помня кога го гледах, направо невероятна работа... Не е истина. КЕФ!!! С една дума... Много ми е чудно, защото в главата ми е останало че е две части... А може и да не е... Имам много бегли спомени... Помня ЛАМБОРДЖЕТО което прелетя една река, направи образно казано "ЖАБКА" , тва май беше в началото :twisted: :twisted: :twisted: , помня диваците с ЯГУАРА един синичък ли беше??? Имаше едночко БМВ, 5-ца ли кво ли??!?!? Айде момчета помогнете всички да си спомним знаменития ФИЛМ... Това му викам аз ВЪРХА на сладоледа... при авто-манията! А и ако някои има филма да СИ КАЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! :) :D :D
You said: "Time will change!" What if it changes you?

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 28 Окт 2003, 21:40

Не беше ли "Кенънбоул" :roll: :?: :?: :?:
Изображение

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 28 Окт 2003, 21:55

То тука в нашата локална мрежа в младост го има. Наскоро го гледах... ма нещо не ме изкефи много... Иначе наистина е в две части - 1981 & 1984.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 28 Окт 2003, 22:12

X-citer:
Не беше ли "Кенънбоул"

Ами не знам да ти кажа, не си спомням, предполагам че ти си по-голям и по можеш да отговориш на този "?" 8) 8) Значи съм гледал и двете, ама имам откъслечни спомени както казах... Ами защо не ти хареса?!?!?! Landshark:
Наскоро го гледах... ма нещо не ме изкефи много...

АААААААА и още нещо, Landshark, колко CD-та е??? По 1-чко, всяка част, предполагам!!! Много бих се радвал ако по някакъв начин се сдобия с филмчетата и се надявам да ми помогнеш!

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар

Мнение от LandShark » 29 Окт 2003, 12:29

Защо не ме изкефи ли? Ми гонките са яки, ама сюжета нещо ми е плосък, дори на моменти по-скоро ме дразни. Може би съм остарял, знам ли? Абе въобще много повече ме кефи филма "The Chase" (1994) с Чарли Шийн.

Иначе и двете части са на по едно CD:
The Cannonball Run (1981)
The Cannonball Run II (1984)
превод няма.

Ти момко обаче не си посочил къде живееш в профила си. И въпреки че май не си голям фен на БМВ (и по другите форуми смело ни хулиш) че чак човек се чуди защо си се рег-нал тук тогава, та въпреки всичко не бих отказал на автомобилен фен услугата да му запиша любимия филм. Предполагам за останалите детайли е по-уместно да се свършеш с мен с ЛС.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 29 Окт 2003, 15:28

Можеш ли да ги ъплоаднеш някъде или задължително трябва да ги запишеш?
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 29 Окт 2003, 15:32

LandShark написа:Абе въобще много повече ме кефи филма "The Chase" (1994) с Чарли Шийн.

Логично :arrow: цялото действие се развива в едно червено Е36, а когато излезе филма Е36 още беше ново и го сънувах по цяла нощ.
Филмчето наистина си заслужава и ако не си го гледал Vicho, ти го препоръчвам :wink:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Cannoball!!!

Мнение от [FF]GODFLESH » 29 Окт 2003, 18:15

[quote="vicho"] Имаше едночко БМВ, 5-ца ли кво ли??!?!?

До колкото си спомням беше едно Е32 7хх :twisted:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

автомобилен поклонник
Аватар

Re: Cannoball!!!

Мнение от Turturelo » 29 Окт 2003, 21:06

[FF]GODFLESH написа:До колкото си спомням беше едно Е32 7хх :twisted:

А пък аз до колкото си спомням беше E32 750iL ( за L-а може и да бъркам...)

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар

Мнение от LandShark » 30 Окт 2003, 12:19

smg написа:Можеш ли да ги ъплоаднеш някъде или задължително трябва да ги запишеш?

Ами ако има по-голям интерес може и да ги ъплоадна...

ентусиаст
Аватар

Мнение от fxmaker » 30 Окт 2003, 14:17

не мисля че има смисъл да ги ъплоадваш при положение че ги има в нета :D

тука е втората част:
http://free.data.bg/tsetsi/Movies/The%2 ... 20Run%202/
сигурно някъде има и първата :roll:

старши ентусиаст
Аватар

:(

Мнение от vicho » 30 Окт 2003, 22:23

Landshark :
Ти момко обаче не си посочил къде живееш в профила си. И въпреки че май не си голям фен на БМВ (и по другите форуми смело ни хулиш) че чак човек се чуди защо си се рег-нал тук тогава,

Мдам прав си, прав си, че преди нещо не бях почитател на вашия форум, НО ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ!!! Това е защото не бях чел достатачно за да разбера че НЕ СТЕ ТОЛКОВА ЛОШИ колкото съм си въобразил ( или колкото някой друг ми е въобразил). За това ИСКРЕННО СЪЖАЛЯВАМ. Може би сега звуча като един ГЪЗОБЛИЗЕЦ или като мазник, приемайте го както искате. Посещавам вашия/наш форум и чета всичко, всяка тема, както нова така и стара и се уверявам че разбирате и знаете за какво става на въпрос. А също и че отговаряте на мойте ТЕМИ който съм започнал, дори и да не са свързани с БМВ. Почитател на БМВ, може и да не съм върл, марката ми харесва, тя е една от най-добрите, за това винаги се включва в спорове, БМВ или Мерцедес, или БМВ или "някой друг автомобил, включва се в такива спорове просто защото са едни от най-добрите, дали са най-добрите или не, НЕ МОГА ДА КАЖА, защото не разбирам.

(и по другите форуми смело ни хулиш)

Това е минало... Повече няма да се повтори, така прави човек който е несериозен и който не знае за какво става на въпрос ( като мене ). Въпреки че чак да съм ви псувал не си спомням... Но както и да е... Аз съм си виновен. СЪЖАЛЯВАМ и се надявам да не съм обидил никого. Не вярвам че сте лоши хора и съм сигурен че ще ме приемете такъв какъвто съм, с едно мъничко допълнение ЧЕ СЕ ПРОМЕНЯМ ( към добро надявам се)

Ами това е! Дано повечко хора да прочетат темата за да видят това мнение, което едва ли е толкова важно и за това няма да правя нова тема, тъй като няма смисъл!!!

ОЩЕ ВЕДНЪЖ!!! СЪЖАЛЯВАМ за това което съм казвал преди!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 30 Окт 2003, 22:30

За БМВ-то сигурно сте прави че е 750, просто защото аз не си спомням, САМО ПОМНЯ ЧЕ БЕШЕ ГОЛЯМО :D :D

Относно "THE CHASE" с Чарли Шийн, нали става на въпрос за филма в който Чарли Шийн отвлече дъщерята на некъв важен бизнесмен,
като използва някво шоколадче, и ги гони полиция и т.н. Ако е за същия филм СЪМ ГО ГЛЕДАЛ и много ме изкефи, а E36-цата беше ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ, ЯКО!!! 8) 8) Благодаря на X-citer за препоръката! :)

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар

Мнение от LandShark » 31 Окт 2003, 13:00

Вичо, простено ти е! Не се кори. Аз и не исках да те упрекна, като вмъкнах онази реплика, а само да ти обърна внимание. Високо оценявам разкаянието ти и те разбирам.

Иначе BMWPOWER-BG.net е отворен за всички, дори и за тези които не харесват БМВ, дори и за тези които са склонни да обиждат марката... Но колкото и голяма да е нашата търпимост, имайте предвид че тя е ограничена все пак (като всяко друго човешко нещо).

Та обратно към темата: Вичо, не разбрах ти как искаш Cannonball-a - на СД-та, ще го теглиш ли, или? Въобще другите имат ли интерес?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 31 Окт 2003, 14:24

Аз имам интерес, но като гледам май ги има в нета.....Поне едната част. Май няма смисъл да трупаш трафик, ще си ги набавиме някакви си :ok:
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

Следваща

Назад към Извън Темата