Какво ме дразни в е36?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Сеп 2007, 6:44

Alexi написа:ако миеш предното стъкло на отворен прозорец капе в купето ....

да ти кажа този проблем продължава и в Е46 :mhihi: Като миех стъклото за пръв път с тази кола, точно за тази тема се сетих
иначе ако можеше сегашната ми дизелова кола да е със звука на старата ми Е36 320 цена нямаше да има! нека е шумна :mhihi:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 20 Сеп 2007, 6:53

l-s написа:Според мен напълно правилно си се отваря капак отпред като сяка нормална кола.Тва да се отваря отзад е много ама много тъпо като на Лада :lol:

Не ти се е случвало да ти се запретне капака в движение,тогава ще те питам :shock: А м/у Лада и БМВ в механизма на капака има повече разлики отколкото прилики френд :idea: Проблема е,че ги поевтиняват от едни години насам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Сеп 2007, 8:25

stanislaw40 написа:А аз си мисля,че една по дълга пета скорост би била добре дошла(по добре би било шеста) :mhihi: Иначе колата си е много добра.Сигурно ще умра в BMW

Доста хора умряха там... Ай недей и ти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 20 Сеп 2007, 8:32

Дразнене е силно казано Е36 е един прекрасен автомобил,но за съжаление вече на години :)може би това е основния недостатък но за времето си като са били нови са началото на 90-те си е било лукс по големите си спомнят как с поглед ги проследявахме докато се изгубеха от погледа ни ;) като проблем може да констатирам изпотяване на фаровете,увисване на жабката увисване на шофъорската врата/уплътненията/ рейката :) но все пак Е36 си остава един чудесен автомобил и днес които по качества надминава мн от сегашните ултра модерни автомобили заливащи пазара!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от svilendotorg » 01 Ное 2007, 13:16

martin318 написа:Като пусна задната чистачка (комби) чисти през интервал от 6-7сек,дразни ме това че немога да я спра!!!Чисти докато спра някъде и изключа колата от контакт

Натисни пак лоста навътре към таблото и спира ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 01 Ное 2007, 13:48

martin318 написа:Като пусна задната чистачка (комби) чисти през интервал от 6-7сек,дразни ме това че немога да я спра!!!Чисти докато спра някъде и изключа колата от контакт

просто я натискаш още веднъж и спира!:)))))

Потребител
Аватар

Мнение от totoni » 01 Ное 2007, 19:25

BFM написа:Понеже се регистрирах преди два дена, тогава си купих 318i, ще кажа само, че единственото нещо, за което се ядосвам е че не си го купих по-рано. ОфТопик : Уникален 15годишен автомобил!!! :yes:

ей тва е приказка :driving: ... като кола на толкова години няма аналог, освен това е BMW а за хора, които са изредили няколко други марки преди нея, а вече са сред нас - това обяснява всичко :). аз си обичам колата и от опит знам, вече съм сигурен, че дори и да има някакви недостатъци /каквито сигурно и аз ще открия защото ми е от 2 месеца/ пак ще е много по-добра от аналозите си в тоя клас и на тия години :)
няма нищо по-хубаво от ... хубавото време

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 02 Ное 2007, 13:27

Колата си е суперска!:)....само има някви скърцащи звуци от към таблото идват...не нам от кво е тва?....некоя щипка по таблото да не е???...и от зад като спра начи.....и от вибрациите на мотора нещо почва да дрънчи ама яко!!! сто пъти ходих от зад да слухтя!..ама йог!...като ида и то спира!:)по-рано се бяха откачили щипките на задната кора, тая дет под нея стои моторчето за чистачките...ама сега не мога да го гепя:)....май е гърнето от долу.....а и е избушено та съвсем не мога да разбера:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i
Мечтае да кара: Самолет

Re: Какво ме дразни в е36?

Мнение от mafiata_ » 22 Апр 2010, 1:02

няма какво да ме дразни страхотна кола :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Апр 2010, 8:41

mafiata_ написа:няма какво да ме дразни страхотна кола :driving:

изровил ли си тема на 3 години? :mhihi:

иначе онтопик:

дразни ме:

- скоростната кутия, прекаленно е дървена

друго в момента не се сещам :dunno:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар

Мнение от borcho6 » 22 Апр 2010, 8:58

прекрасна кола не ме дразни нищо в нея пне за сега.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Апр 2010, 9:37

Нещо ви дразни! Ами качете се в друга кола и после обратно в Е36 и спира да дразни :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 22 Апр 2010, 10:03

И аз нещо продължавам да си държа на мнението, че Е36 е наистина невероятен автомобил... а Compact-a ми пълни душата направо като се кача да покарам.
А това за скоростите трябва да е някаква шега на vicho, щото по-изчистено сменяне на скорости не съм виждал при друг автомобил ;)
...ама аз може да не съм карал достатъчно коли... не знам :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 22 Апр 2010, 10:11

liloff написа:И аз нещо продължавам да си държа на мнението, че Е36 е наистина невероятен автомобил... а Compact-a ми пълни душата направо като се кача да покарам.
А това за скоростите трябва да е някаква шега на vicho, щото по-изчистено сменяне на скорости не съм виждал при друг автомобил ;)
...ама аз може да не съм карал достатъчно коли... не знам :)

+ 1 за скоростите :yes:
на мен също ми допада, карал съм и друго коли с ръчка и бих казал, че на Е36 е едно от най добре направените в това отношение. Имам вече 40к км с Е36цата и не съм имал проблем при смяна да не оцеля дадена скорост или нещо да ми е било неудобно, дори напротив, това е едно от нещата дето най ме кефи в Е36 :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 22 Апр 2010, 10:14

по темата:
1.Изпотяването на фаровете.
2.Скърцането на задната кора-което е поправимо.
Плюсовете са в пъти повече от минусите.
За това ще си я карам и ще и се радвам още.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36