Какво ме дразни в е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Alexi написа:ако миеш предното стъкло на отворен прозорец капе в купето ....
да ти кажа този проблем продължава и в Е46

иначе ако можеше сегашната ми дизелова кола да е със звука на старата ми Е36 320 цена нямаше да има! нека е шумна

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
l-s написа:Според мен напълно правилно си се отваря капак отпред като сяка нормална кола.Тва да се отваря отзад е много ама много тъпо като на Лада
Не ти се е случвало да ти се запретне капака в движение,тогава ще те питам

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
stanislaw40 написа:А аз си мисля,че една по дълга пета скорост би била добре дошла(по добре би било шеста)Иначе колата си е много добра.Сигурно ще умра в BMW
Доста хора умряха там... Ай недей и ти.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Дразнене е силно казано Е36 е един прекрасен автомобил,но за съжаление вече на години
може би това е основния недостатък но за времето си като са били нови са началото на 90-те си е било лукс по големите си спомнят как с поглед ги проследявахме докато се изгубеха от погледа ни
като проблем може да констатирам изпотяване на фаровете,увисване на жабката увисване на шофъорската врата/уплътненията/ рейката
но все пак Е36 си остава един чудесен автомобил и днес които по качества надминава мн от сегашните ултра модерни автомобили заливащи пазара!!!

- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
martin318 написа:Като пусна задната чистачка (комби) чисти през интервал от 6-7сек,дразни ме това че немога да я спра!!!Чисти докато спра някъде и изключа колата от контакт
Натисни пак лоста навътре към таблото и спира

BFM написа:Понеже се регистрирах преди два дена, тогава си купих 318i, ще кажа само, че единственото нещо, за което се ядосвам е че не си го купих по-рано. ОфТопик : Уникален 15годишен автомобил!!!
ей тва е приказка

няма нищо по-хубаво от ... хубавото време
Колата си е суперска!:)....само има някви скърцащи звуци от към таблото идват...не нам от кво е тва?....некоя щипка по таблото да не е???...и от зад като спра начи.....и от вибрациите на мотора нещо почва да дрънчи ама яко!!! сто пъти ходих от зад да слухтя!..ама йог!...като ида и то спира!:)по-рано се бяха откачили щипките на задната кора, тая дет под нея стои моторчето за чистачките...ама сега не мога да го гепя:)....май е гърнето от долу.....а и е избушено та съвсем не мога да разбера:)
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Какво ме дразни в е36?
няма какво да ме дразни страхотна кола 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
mafiata_ написа:няма какво да ме дразни страхотна кола
изровил ли си тема на 3 години?

иначе онтопик:
дразни ме:
- скоростната кутия, прекаленно е дървена
друго в момента не се сещам

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Нещо ви дразни! Ами качете се в друга кола и после обратно в Е36 и спира да дразни 

И аз нещо продължавам да си държа на мнението, че Е36 е наистина невероятен автомобил... а Compact-a ми пълни душата направо като се кача да покарам.
А това за скоростите трябва да е някаква шега на vicho, щото по-изчистено сменяне на скорости не съм виждал при друг автомобил
...ама аз може да не съм карал достатъчно коли... не знам
А това за скоростите трябва да е някаква шега на vicho, щото по-изчистено сменяне на скорости не съм виждал при друг автомобил

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
liloff написа:И аз нещо продължавам да си държа на мнението, че Е36 е наистина невероятен автомобил... а Compact-a ми пълни душата направо като се кача да покарам.
+ 1 за скоростите

на мен също ми допада, карал съм и друго коли с ръчка и бих казал, че на Е36 е едно от най добре направените в това отношение. Имам вече 40к км с Е36цата и не съм имал проблем при смяна да не оцеля дадена скорост или нещо да ми е било неудобно, дори напротив, това е едно от нещата дето най ме кефи в Е36

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
по темата:
1.Изпотяването на фаровете.
2.Скърцането на задната кора-което е поправимо.
Плюсовете са в пъти повече от минусите.
За това ще си я карам и ще и се радвам още.
1.Изпотяването на фаровете.
2.Скърцането на задната кора-което е поправимо.
Плюсовете са в пъти повече от минусите.
За това ще си я карам и ще и се радвам още.