Как да отворя шибедаха?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Събрах го
Излезе ми към 400лв, смених доста части, включително и кората, защото се разлепи старата. Само ме е яд, че на чисто новата тапицерия стана една мръсна черта, нещо не съм изчистил съвсем, ама тва щото го сглобявах в 7 сутринта при доста екстремни обстоятелства. Някой пробвал ли ги е прахусмокачките, дето перат с вода, дали ще ми свърши работа такава? Не че е фатално де, другите не го забелязват, ама мен ме дразни.
Иначе не е толкова труден за ремонт, само трябва да го научиш точно как работи, за да не счипиш нещо.

Иначе не е толкова труден за ремонт, само трябва да го научиш точно как работи, за да не счипиш нещо.
We love you Ronnie!
Exy написа:Събрах го![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Излезе ми към 400лв, смених доста части, включително и кората, защото се разлепи старата. Само ме е яд, че на чисто новата тапицерия стана една мръсна черта, нещо не съм изчистил съвсем, ама тва щото го сглобявах в 7 сутринта при доста екстремни обстоятелства. Някой пробвал ли ги е прахусмокачките, дето перат с вода, дали ще ми свърши работа такава? Не че е фатално де, другите не го забелязват, ама мен ме дразни.

И аз моя го оправих. Една седмица съм се занимавал да му настроя тъпите жила. Имаше и строшен водач. Сега шибедаха работи перфектно. Върви като по масло. Ако има хора от Пловдив с проблемен механичен шибедах мога да им помогна да си го оправят. Иначе в един сервиз ми искаха 200лв за ремонт. На мен ми излезе 100лв.(водач + тефлонова грес+дръжка+механизма)
. Дръжката и механизма ги строших, защото се изнервих и яко ги напънах. 

GVT написа:Exy написа:Събрах го![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти 5 месеца капандура ли оправя бе?
Общо взето да

We love you Ronnie!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2