Как да отворя шибедаха?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 31 Окт 2008, 11:00

Дали има прозрачни шибедаси за Е36 като на някои коли такъв затъмнен

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 19 Яну 2009, 20:17

Събрах го :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Излезе ми към 400лв, смених доста части, включително и кората, защото се разлепи старата. Само ме е яд, че на чисто новата тапицерия стана една мръсна черта, нещо не съм изчистил съвсем, ама тва щото го сглобявах в 7 сутринта при доста екстремни обстоятелства. Някой пробвал ли ги е прахусмокачките, дето перат с вода, дали ще ми свърши работа такава? Не че е фатално де, другите не го забелязват, ама мен ме дразни.

Иначе не е толкова труден за ремонт, само трябва да го научиш точно как работи, за да не счипиш нещо.
We love you Ronnie!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 19 Яну 2009, 21:30

Exy написа:Събрах го :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Излезе ми към 400лв, смених доста части, включително и кората, защото се разлепи старата. Само ме е яд, че на чисто новата тапицерия стана една мръсна черта, нещо не съм изчистил съвсем, ама тва щото го сглобявах в 7 сутринта при доста екстремни обстоятелства. Някой пробвал ли ги е прахусмокачките, дето перат с вода, дали ще ми свърши работа такава? Не че е фатално де, другите не го забелязват, ама мен ме дразни.

Иначе не е толкова труден за ремонт, само трябва да го научиш точно как работи, за да не счипиш нещо.

:shock: Ти 5 месеца капандура ли оправя бе? :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 19 Яну 2009, 21:59

И аз моя го оправих. Една седмица съм се занимавал да му настроя тъпите жила. Имаше и строшен водач. Сега шибедаха работи перфектно. Върви като по масло. Ако има хора от Пловдив с проблемен механичен шибедах мога да им помогна да си го оправят. Иначе в един сервиз ми искаха 200лв за ремонт. На мен ми излезе 100лв.(водач + тефлонова грес+дръжка+механизма) :mhihi: . Дръжката и механизма ги строших, защото се изнервих и яко ги напънах. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 20 Яну 2009, 13:48

GVT написа:
Exy написа:Събрах го :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Излезе ми към 400лв, смених доста части, включително и кората, защото се разлепи старата. Само ме е яд, че на чисто новата тапицерия стана една мръсна черта, нещо не съм изчистил съвсем, ама тва щото го сглобявах в 7 сутринта при доста екстремни обстоятелства. Някой пробвал ли ги е прахусмокачките, дето перат с вода, дали ще ми свърши работа такава? Не че е фатално де, другите не го забелязват, ама мен ме дразни.

:shock: Ти 5 месеца капандура ли оправя бе? :mhihi:

Общо взето да :D Всъщност тва с повдигането нагоре го оправих веднага, то беше лесно, бяха счупени едни работи, които смених. Тъпото е, че без да искам счупих една малка пластмаса, която задвижва декоративната кора, която в Камор я чаках 1 месец и накрая ми казаха, че немците я нямали и не знаят кога ще дойде и ми дадоха друга, която не стана. И след това я търсих на старо тая пластмаса и не я намерих и накрая дойде за седмица и нещо от Аутофешъна :D
We love you Ronnie!

Предишна

Назад към E36