Странни неща стават с Бимата ми.. ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от plamenianev » 16 Фев 2007, 21:43

Колеги,извинявайте за спама,но къде са сбирките във Варна...Сега не мога да дойда,понеже сливенските червени Лади минават на червено по светофарите във Варна,но другата седмица се надявам да ми оправят TDS-а и да се видим на сбирката ;) ;) ;)
:drinking:+ :driving: = :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 16 Фев 2007, 22:57

plamenianev написа:Колеги,извинявайте за спама,но къде са сбирките във Варна...Сега не мога да дойда,понеже сливенските червени Лади минават на червено по светофарите във Варна,но другата седмица се надявам да ми оправят TDS-а и да се видим на сбирката ;) ;) ;)

Тук щях да се изсмея много брутално но се сещам че нетие до шеги точно сега.
Ма те не само ладите тук всички минават така :)
П.с скорошно оздравяване на бимата
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 17 Фев 2007, 0:06

bawarka написа:Да , сетих се , при Краси :)) има почерпка той от мен!!!
А колкото до хидравличната рейка .... и аз имам проблем , така че колега давай да търсим някъде да оправяме , че дразни 8)

Ти при Корадото ли ходи ? И твойта рейка ли е заминала ? Много лошо е това. При мене и кормилната щанга е крива и чатка много лошо като влизам в дупки. Пиши едно ЛС да ти кажа за рейката.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 17 Фев 2007, 0:47

Не знам къде ходите, приятели, но тези работи и вие може да си ги диагностицирате 8)

Аватар

Извинения

Мнение от HAMANN » 17 Фев 2007, 4:48

plamenianev написа:Колеги,извинявайте за спама,но къде са сбирките във Варна...Сега не мога да дойда,понеже сливенските червени Лади минават на червено по светофарите във Варна,но другата седмица се надявам да ми оправят TDS-а и да се видим на сбирката ;) ;) ;)

Колега изказвам официални извинения отностно червени лади от Сливенски окръг. То и ние тука от селяни вече се чудим да си караме колите или и ние да си купим по една Лада и да мачкаме S класи, CLS-и, ML-и, Q7-и, виж ся за G класите имам специално хапче и то се казва ЗИЛ 131. Те тва същото животно като го подпреш на стена и няма да спре да си подава само газ докато не събори стената.

Та, че пак дълбоки извинения и малко повече антибиотици на TDS-a. Чувал съм че помагало. :(
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

Потребител
Аватар

Re: Извинения

Мнение от plamenianev » 17 Фев 2007, 13:15

HAMANN написа:

Колега изказвам официални извинения отностно червени лади от Сливенски окръг. То и ние тука от селяни вече се чудим да си караме колите или и ние да си купим по една Лада и да мачкаме S класи, CLS-и, ML-и, Q7-и, виж ся за G класите имам специално хапче и то се казва ЗИЛ 131. Те тва същото животно като го подпреш на стена и няма да спре да си подава само газ докато не събори стената.

Та, че пак дълбоки извинения и малко повече антибиотици на TDS-a. Чувал съм че помагало. :(

Благодаря за предложените извинения,макар да не упреквам и да искам да обидя някои с градът му,просто визирах конкретния случай...Благодаря ти още веднъж за солидарността...А селяните където и да са,пак ще минават на червено,пак ще предизвикват катастофи и пак ще карат...Това е положението...и умната,ако не- русата... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:drinking:+ :driving: = :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 19 Мар 2008, 15:27

bawarka написа:Да , сетих се , при Краси :)) има почерпка той от мен!!!

ами айде де ;)

Предишна

Назад към E36