Странни неща стават с Бимата ми.. ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- plamenianev
- Потребител
-
Колеги,извинявайте за спама,но къде са сбирките във Варна...Сега не мога да дойда,понеже сливенските червени Лади минават на червено по светофарите във Варна,но другата седмица се надявам да ми оправят TDS-а и да се видим на сбирката

+
= 
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
plamenianev написа:Колеги,извинявайте за спама,но къде са сбирките във Варна...Сега не мога да дойда,понеже сливенските червени Лади минават на червено по светофарите във Варна,но другата седмица се надявам да ми оправят TDS-а и да се видим на сбирката![]()
![]()
Тук щях да се изсмея много брутално но се сещам че нетие до шеги точно сега.
Ма те не само ладите тук всички минават така
П.с скорошно оздравяване на бимата
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
bawarka написа:Да , сетих се , при Краси) има почерпка той от мен!!!
А колкото до хидравличната рейка .... и аз имам проблем , така че колега давай да търсим някъде да оправяме , че дразни
Ти при Корадото ли ходи ? И твойта рейка ли е заминала ? Много лошо е това. При мене и кормилната щанга е крива и чатка много лошо като влизам в дупки. Пиши едно ЛС да ти кажа за рейката.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Извинения
plamenianev написа:Колеги,извинявайте за спама,но къде са сбирките във Варна...Сега не мога да дойда,понеже сливенските червени Лади минават на червено по светофарите във Варна,но другата седмица се надявам да ми оправят TDS-а и да се видим на сбирката![]()
![]()
Колега изказвам официални извинения отностно червени лади от Сливенски окръг. То и ние тука от селяни вече се чудим да си караме колите или и ние да си купим по една Лада и да мачкаме S класи, CLS-и, ML-и, Q7-и, виж ся за G класите имам специално хапче и то се казва ЗИЛ 131. Те тва същото животно като го подпреш на стена и няма да спре да си подава само газ докато не събори стената.
Та, че пак дълбоки извинения и малко повече антибиотици на TDS-a. Чувал съм че помагало.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- plamenianev
- Потребител
-
Re: Извинения
HAMANN написа:plamenianev написа:Колеги,извинявайте за спама,но къде са сбирките във Варна...Сега не мога да дойда,понеже сливенските червени Лади минават на червено по светофарите във Варна,но другата седмица се надявам да ми оправят TDS-а и да се видим на сбирката![]()
![]()
Колега изказвам официални извинения отностно червени лади от Сливенски окръг. То и ние тука от селяни вече се чудим да си караме колите или и ние да си купим по една Лада и да мачкаме S класи, CLS-и, ML-и, Q7-и, виж ся за G класите имам специално хапче и то се казва ЗИЛ 131. Те тва същото животно като го подпреш на стена и няма да спре да си подава само газ докато не събори стената.
Та, че пак дълбоки извинения и малко повече антибиотици на TDS-a. Чувал съм че помагало.
Благодаря за предложените извинения,макар да не упреквам и да искам да обидя някои с градът му,просто визирах конкретния случай...Благодаря ти още веднъж за солидарността...А селяните където и да са,пак ще минават на червено,пак ще предизвикват катастофи и пак ще карат...Това е положението...и умната,ако не- русата...
+
= 
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2