Боядисване на спирачни барабани и апарати
Модератор: bum_bum
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Ogi написа:айде сега да ви задам един куест... на сив металик къв цвят наклатки и барабани ще му отиват ?![]()
единия от вариантите който мисля е светло синьо ( цвета на емблемата на бмв ) другия варант е сиво но... незнам нещо немога да си го представя... и 3-тия вариант черен мат но и за него незнам все още... давайте идеи
1ви и 3ти вариант, ти си решаваи

alexand написа:Сваляш. Търкаш със шлайф с накрайник тип "телена четка", до метал. Купуваш боя за спирачни механизми от магазина и пръскаш.
Мързи ме да си играя с фотошопа, пръскам ги тъмно сиво, ако не ми хареса ги правя, черни и да заминават. Търсения ефект е - да не ми се виждат некви ръждиви барабани и по възможност джантите да изглеждат още по големи. 15" са и си стоят доста добре на колата. С бордо ще прозират отдолу ми се струва.
пс. Да си направим клубче на Бордото !!
Кое ще им прозира не можах да разбера... а и таман няа си личи ръждата

За да изглеждат по-големи... знам ли... ония ден боядисахме едни големи джанти на Q7ца ли няква такава, петлъчки в два цвята. Основния цвят син металик кат автомобила и със сребриста линия в средата на всеки лъч... направо ми идваше да си легна с тях

Но на 15ски не знам дали ше има такъв ефект.
Исках да кажа, че не ми се струва добре изпод джантата да се вижда бордо барабан. Черно или сиво някак, да не се набиват на очи много ?
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Ейй .. спокойно колега, какво си се засегнал на нарицателно за кола. Извинявам се. Айде малко по-весело и без да се ядосваме за глупости. Жив и здрав. 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
според мен наи яко е ще бъди с цвета на колата какъвто цвят е колата такива спира4ки щото инак ми е малко селинжарско ама секи си има вкус аз просто изразявам мнение по темата ина4е на моето сиво купе сам ги боядисал с цвета на колата и джантите сам праснал в сребрист металик отгоре 

- ludiq s draxtera
- Потребител
-
никви спреиове
не се ма4ете с глупости аз моите ги свалих и ги занесох на прахово боядисване.по4истват ги от ражда с песакоструи и след това се боядисват с избран от вас цвят 2 пати и се пекат..мисля 4е тази процедура струва 6 лв на апарат
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Оги на сива кола според мен ако са обикновенни апарати най добре изглеждат сиви
п.с. довечера виж моите на Е46-та как съм ги направил

п.с. довечера виж моите на Е46-та как съм ги направил

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Re: никви спреиове
ludiq s draxtera написа:не се ма4ете с глупости аз моите ги свалих и ги занесох на прахово боядисване.по4истват ги от ражда с песакоструи и след това се боядисват с избран от вас цвят 2 пати и се пекат..мисля 4е тази процедура струва 6 лв на апарат

Ogi написа:айде сега да ви задам един куест... на сив металик къв цвят наклатки и барабани ще му отиват ?![]()
единия от вариантите който мисля е светло синьо ( цвета на емблемата на бмв ) другия варант е сиво но... незнам нещо немога да си го представя... и 3-тия вариант черен мат но и за него незнам все още... давайте идеи
Aз си мисля, че се бяхме разбрали по тоя въпрос-Червени с надпис BREMBO в бяло е твоя вариант

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3