Немските коли са сред най-несигурните на пътя...
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Надеждността на Audi, BMW и Volkswagen е определена за "слаба, лоша", за разлика от японките и корейските марки......................................................Марките класирани като "отлични" по надеждност са Honda, Hyundai, Lexus, Mazda, Toyota и Suzuki.

Последна промяна ludiqdancho на 26 Авг 2004, 11:50, променена общо 1 път

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Е те такава дивотия не бех чел скоро
Ша припадна, това е поръчково изследване
Бах Мерцедес и Поло в една група тц тц тц, Волво не са сметнали за нужно да го споменат макар че е една от на стабилните и сигурни коли
А сега ми кажете "най-сигурните" Mazda 323, Toyota Corolla и Corolla Verso срещу най-несигурните (цитирам Немските коли са сред най-малко надеждните на пътя, като това в особена степен важи за луксозните модели ...) Ауди А8, Мерцедес S600 и БМВ 760iL
Че за мен резултата е както каза rtzankov ясен още от съблекалнята

Ша припадна, това е поръчково изследване

Бах Мерцедес и Поло в една група тц тц тц, Волво не са сметнали за нужно да го споменат макар че е една от на стабилните и сигурни коли

А сега ми кажете "най-сигурните" Mazda 323, Toyota Corolla и Corolla Verso срещу най-несигурните (цитирам Немските коли са сред най-малко надеждните на пътя, като това в особена степен важи за луксозните модели ...) Ауди А8, Мерцедес S600 и БМВ 760iL
Че за мен резултата е както каза rtzankov ясен още от съблекалнята

May the BMW force be with you!
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Абе ако имат в предвид Acura, Infinity, Lexus бих казал че са ДОСТА свестна изработка. По нищо не отстъпват на нашите.
Лично мнение след похода до ЛА.
Лично мнение след похода до ЛА.

- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
GaD написа: дори и лексус да е...пак не е Мерцедес...
Абе ти заеби....
Какви Лексусища имат ... ама не са в Британия мамка му. Малко по-натам са. Аз тва имах в предвид. Иначе статията звучи налудничаво смешна.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Мисля, че става въпрос за надежност в смисъл на честота на повреди, цена на гаранциона подръжка и такива работи. Не поведение на пътя и пасивна сигурност
И от към това първото немските коли имат доста да гонят японците... факта си е факт.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
не знам защо се очудвате- това е положението от доста време (5 години насам). немските коли отстъпват по надеждност на японските по всички параграфи- това е факт. хюндай също чука на вратата.. последните 2-3 години са дръпнали във първата петица, но сравняването е неправилно защото хюндай прави прости коли със изпитани елементи и технологии. а мерцедес за първа година е след бмв, и то и двете са от 7мо място надолу...
а иначе лексуса е най-надеждната марка (мисля 4та година поред). по-добре се класира във всички допитвания от всички немски модели. да не говориме че ls класата е 5 години пред мерцедес като технологий И тяхното внедряване.
в момента лс430 е най-луксозната кола във сегмента на с и 7 класата... или поне колата със най-малко кусури... и струва най-малко. единствения и проблем е че.. е толкова перфектна че чак е скучна. не се шегувам.
а иначе лексуса е най-надеждната марка (мисля 4та година поред). по-добре се класира във всички допитвания от всички немски модели. да не говориме че ls класата е 5 години пред мерцедес като технологий И тяхното внедряване.
в момента лс430 е най-луксозната кола във сегмента на с и 7 класата... или поне колата със най-малко кусури... и струва най-малко. единствения и проблем е че.. е толкова перфектна че чак е скучна. не се шегувам.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Алх най-сигурната кола в тази класация не беше ли Порше...ако сме гледали една и съща де

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
alx написа:...
Ти си човек на който може да се вярва, но все пак да не присъства Волво в тази класация

May the BMW force be with you!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Vasilen написа:краш теста на Е36 ми при 80 км в час удар в бетонен ръб(не стена) нямаше видими изменения на купето
Ще пробваммм и ще ви кажа

И според мен Волво трябва да присъства в една такава класация .. поне послендите години те направиха доста изменения с цел сигурност в купето .. последното което гледах беше система за спазвне на минимална дистанция за да няма удар отзад в друг автомобил ...

R.I.P Landikar
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2