За крадените коли или щом ще се организираме...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

За крадените коли или щом ще се организираме...

Мнение от Tano » 28 Авг 2004, 3:41

Във връзка с тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11212 или по точно станалата в нея на въпрос организация за правене на екип за помощ искам да предложа следното (под влияние на факта че преди няма и седмица пред нас ми гепиха колата):
Да си помагаме при случай на открадната кола, в смисъл да се оглеждаме за нея, да се ослушваме (всеки от нас малко или много познава разни хора които работят в ЕТ "Кражба и продажба" ННД{Дружество е неограничена неотговорност}, най малко да си уредим да си я откупим евентуално) и ако се наложи да си помагаме да си я вземем обратно.
Какво искам да кажа с последното - като реших да търся колата си (всъщност не е моя, но е е една от многото които карам МБ124 250д, С 76 34 нк, сив металик ако някой някъде я види да свирка) всички ми казаха: "Момче намери си накой да ти уреди да си я откупиш или най добре не се занимавай щом е застрахована". Да ама аз искам тия боклуци като ги хвана и да им чупа пръстите на ръцете и краката един по един цяла седмица, да им вада зъбите с клещи и да им ги посолявам и после да отмивам солта с лимон. Обаче всички към които се обърнах да ме свържат или да ми кажат кой идва да гепи из квартала ми ми казаха недей, само ще си навлечеш неприятности, ще те пребият някъде. Абе боли ме мен за след това, аз като му отрежа веднъж ръцете, нека идва да ме търси после. Та затова ми е мисълта да се организираме, ако имате желание, можем да дадем отпор на крадците и не става въпрос само на коли ами въобще, често разни хора се оплакват че са им откраднали това или онова, дори за едната емблема ако си създадем добра мрежа и ако разберат че има хора с които не трябва да се ебават никои няма да бъде потърпевш. Току виж послужим за пример на някой в тая замираща и бездушна държава която обичам до болка. Та с 2 думи мисълта ми беше - ударния отряд да кажем освен да обикаля по побоища да може и да кажем ставам аз, няма ми я колата звъня един телефон и след половин час 5-6 коли обикаляме няколко гаража за крадени коли и намираме я там или ни казват къде и кой ще ни я даде, като им хвърляме по един профилактичен бой, за да може следващия път от вратата да ни казват каквото ни интересува.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 28 Авг 2004, 9:56

Ето ти примерен вариянт-ако крадците още не са се свързали с теб,опитай ти да се свържеш с тях.Уговорете откупа за да върже декиш-пазари се демек.Като се разберете,отиваш в РПУ-то,където си заявил кражбата.Ако уцелиш правилните следователи,шанса да ги заловят е доста голям.Но преди това обиколи всички глухи паркинги наоколо,доста често колите само се преместват на близко,но ако колата е бегачка,може да си замине където и е кеф.С ладите от надин :D и астри екотек-ченгетата нямат шанс

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 28 Авг 2004, 11:59

Sasho 28 написа:Ето ти примерен вариянт-ако крадците още не са се свързали с теб,опитай ти да се свържеш с тях.

В телефонния указател ли да ги търси?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 28 Авг 2004, 12:09

:mrgreen: :mrgreen: :mha: :mha: Тия пояснения не са за форум

ентусиаст
Аватар

Re: За крадените коли или щом ще се организираме...

Мнение от vlad0 » 28 Авг 2004, 12:28

Tano написа:Във връзка с тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11212 или по точно станалата в нея на въпрос организация за правене на екип за помощ искам да предложа следното (под влияние на факта че преди няма и седмица пред нас ми гепиха колата):
Да си помагаме при случай на открадната кола, в смисъл да се оглеждаме за нея, да се ослушваме (всеки от нас малко или много познава разни хора които работят в ЕТ "Кражба и продажба" ННД{Дружество е неограничена неотговорност}, най малко да си уредим да си я откупим евентуално) и ако се наложи да си помагаме да си я вземем обратно.
Какво искам да кажа с последното - като реших да търся колата си (всъщност не е моя, но е е една от многото които карам МБ124 250д, С 76 34 нк, сив металик ако някой някъде я види да свирка) всички ми казаха: "Момче намери си накой да ти уреди да си я откупиш или най добре не се занимавай щом е застрахована". Да ама аз искам тия боклуци като ги хвана и да им чупа пръстите на ръцете и краката един по един цяла седмица, да им вада зъбите с клещи и да им ги посолявам и после да отмивам солта с лимон. Обаче всички към които се обърнах да ме свържат или да ми кажат кой идва да гепи из квартала ми ми казаха недей, само ще си навлечеш неприятности, ще те пребият някъде. Абе боли ме мен за след това, аз като му отрежа веднъж ръцете, нека идва да ме търси после. Та затова ми е мисълта да се организираме, ако имате желание, можем да дадем отпор на крадците и не става въпрос само на коли ами въобще, често разни хора се оплакват че са им откраднали това или онова, дори за едната емблема ако си създадем добра мрежа и ако разберат че има хора с които не трябва да се ебават никои няма да бъде потърпевш. Току виж послужим за пример на някой в тая замираща и бездушна държава която обичам до болка. Та с 2 думи мисълта ми беше - ударния отряд да кажем освен да обикаля по побоища да може и да кажем ставам аз, няма ми я колата звъня един телефон и след половин час 5-6 коли обикаляме няколко гаража за крадени коли и намираме я там или ни казват къде и кой ще ни я даде, като им хвърляме по един профилактичен бой, за да може следващия път от вратата да ни казват каквото ни интересува.

абе не смяташ ли, че тяхната система е доста по-отработена от теб и дали не са били плашени от такива като теб, изнервени и от сорта? Дали ги е страх?! Дали не ги пази някой?! Дали след като ги търсиш ти няма да разберат, че ще става нещо? Помисли малко реално на нещата! Знаеш ли на какъв лош камък, ще удариш... Остави застрахователите да се оправят или си я откупи, не си господ-бог за да сложиш край на една доста добра система от която се правят големи пари ...!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 28 Авг 2004, 13:05

xterminat0r написа:
абе не смяташ ли, че тяхната система е доста по-отработена от теб и дали не са били плашени от такива като теб, изнервени и от сорта? Дали ги е страх?! Дали не ги пази някой?! Дали след като ги търсиш ти няма да разберат, че ще става нещо? Помисли малко реално на нещата! Знаеш ли на какъв лош камък, ще удариш... Остави застрахователите да се оправят или си я откупи, не си господ-бог за да сложиш край на една доста добра система от която се правят големи пари ...!

и какво сега да си траем така ли :evil: :?: :?:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 28 Авг 2004, 13:46

xterminat0r написа:абе не смяташ ли, че тяхната система е доста по-отработена от теб и дали не са били плашени от такива като теб, изнервени и от сорта? Дали ги е страх?! Дали не ги пази някой?! Дали след като ги търсиш ти няма да разберат, че ще става нещо? Помисли малко реално на нещата! Знаеш ли на какъв лош камък, ще удариш... Остави застрахователите да се оправят или си я откупи, не си господ-бог за да сложиш край на една доста добра система от която се правят големи пари ...!

Точно поради тези причини и поради факта че лесно могат да намерат хората които участват и да им вгорчат живота искам да кажа следното но снощи просто забравих: КОЙТО НЯМА ЖЕЛАНИЕ ДА ПОЕМЕ РИСКА ОТ УЧАСТИЕ В ТАЗИ РАБОТА МОЛЯ ДА НЕ СИ ПОКАЗВА КОЛКО МУ Е ГОЛЯМА _|_ ПО ИНТЕРНЕТ И ДА СИ ТРАЕ.
И колега xterminat0r аз не съм господ бог, най малко защото такъв няма, но аз точно затова казвам да е нещо организирано защото просто повечето хора като си намерат тяхната кола спира да ги ебе и никой не ги закача постоянно. Ами ако се направи нещо с хора и от другите клубове, те също ще са съгласни, може пък и да изземем функциите на твоя несъществуващ бог... Наскоро един колега беше пуснал тема по въпроса: Ние хамстери или гангстери сме и докога ще ни тъпчат а ние ще си траем?
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 28 Авг 2004, 13:54

Sasho 28 написа:Ето ти примерен вариянт-ако крадците още не са се свързали с теб,опитай ти да се свържеш с тях.Уговорете откупа за да върже декиш-пазари се демек.Като се разберете,отиваш в РПУ-то,където си заявил кражбата.Ако уцелиш правилните следователи,шанса да ги заловят е доста голям.Но преди това обиколи всички глухи паркинги наоколо,доста често колите само се преместват на близко,но ако колата е бегачка,може да си замине където и е кеф.С ладите от надин :D и астри екотек-ченгетата нямат шанс

Дето има една приказка: "Бате по добре недей (в твоя случай говори)" Само искам да ти отвора очите че откупа не се урежда през крадците ами си има хора които се занимават с това, казваш им каква ти е колата и той след няколко дена ти казва колко пари да му дадеш и откъде да ходиш да си я вземеш. В цената влиза неговия % разбира се. Сиктир от разбирачи, а полицаите ако ги болеше и можеха (тех не ги обвинявам, по принцип ги уважавам че и тяхната не е лесна) щяха да я намерят и без аз да им казвам че ще си я откупувам.

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Skarabey » 28 Авг 2004, 14:23

Ей, добре че ни отвори очите :shock: За малко да си останем непросветени разбирачи :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 28 Авг 2004, 15:32

Skarabey написа:Ей, добре че ни отвори очите :shock: За малко да си останем непросветени разбирачи :twisted:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 28 Авг 2004, 15:46

Tano написа:
Sasho 28 написа:Ето ти примерен вариянт-ако крадците още не са се свързали с теб,опитай ти да се свържеш с тях.Уговорете откупа за да върже декиш-пазари се демек.Като се разберете,отиваш в РПУ-то,където си заявил кражбата.Ако уцелиш правилните следователи,шанса да ги заловят е доста голям.Но преди това обиколи всички глухи паркинги наоколо,доста често колите само се преместват на близко,но ако колата е бегачка,може да си замине където и е кеф.С ладите от надин :D и астри екотек-ченгетата нямат шанс

Дето има една приказка: "Бате по добре недей (в твоя случай говори)" Само искам да ти отвора очите че откупа не се урежда през крадците ами си има хора които се занимават с това, казваш им каква ти е колата и той след няколко дена ти казва колко пари да му дадеш и откъде да ходиш да си я вземеш. В цената влиза неговия % разбира се. Сиктир от разбирачи, а полицаите ако ги болеше и можеха (тех не ги обвинявам, по принцип ги уважавам че и тяхната не е лесна) щяха да я намерят и без аз да им казвам че ще си я откупувам.
Щом се заяждаш с всеки,който ти даде мнение,оправяй се сам :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 28 Авг 2004, 17:06

Не се заяждам бе хора ама не мислите ли че преди да постна темата не съм обмислил и пробвал всички варианти.

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 28 Авг 2004, 17:08

Skarabey написа:Ей, добре че ни отвори очите :shock: За малко да си останем непросветени разбирачи :twisted:
Не разбрах на теб какъв ти е проблема, при все това което той е написал?

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Skarabey » 28 Авг 2004, 18:00

Аз проблем нямам.
И идеята ти за взаимопощ е добра и я подкрепям с две ръце, но не мислиш, че ако смекчиш тона малко ще намериш повече хора да ти помогнат. :roll:

п.п Сори за колата, надявам се да успееш да я намериш.
Защо не пуснеш някакво описание на колата /цвят, номер, модел.../и ако някой я засече някаде да ти каже :roll: Извинявай, видях, че си го направил вече :oops:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 29 Авг 2004, 7:22

Имах впредвид,че парите се бележат и описват.Когато ги дадеш за откупа,този който ги взима се залавя/ако не се усетят и всичко е изпипано/,независимо кво му е участието/посредник,самия крадец.../После в полицията :box: и той си изпява евентуално,щото го отнася сам иначе,колата ти се намира,след това е крайно време да си платиш в бул инс и после взимаш предпазни мерки щото следва назидателна акция...

Следваща

Назад към Извън Темата