Искате по-евтино гориво и по-малко дупки? Подпишете ПЕТИЦИЯ!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

На 15.06.08 Протест този път ще се включите ли?

Там съм задъжително!
49
29%
Ще отида ако мога.
85
50%
Ще отида само ако има познати / приатели!
4
2%
Не ,не няма да отида.
32
19%

Общо гласове : 170
ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 12 Юни 2008, 17:52

Ние сме най-големите а станахме за смях :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Но всъщност не е смешно, ми е направо трагично.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 12 Юни 2008, 22:12

* Използвам да споделя с вас информация подадена в новините днес 12.06:
"България щяла да гласува ЗА всяко намаление на акцизите в ЕС на предстояща среща на която ще се обсъжда горивната политика на ЕС. Но България нямало да може самостоятелно да намали размерите на акцизите..."

С последното изречение разбирайте предупреждение към недоволните и протестиращите в стил "нищо не можем да направим и нищо не зависи от нас" ... обаче ние знаем, че могат и ще продължим да протестираме справедливо за по-добри пътища, по-евтин бензин и по-висок и прозрачен контрол върху монопол, производство качество и ценообразуване ...

:bgflag:
Lope De Vega

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xdА
Детайли за колата: Става все още.

Мнение от ангелски » 13 Юни 2008, 7:28

Здравейте на всички,винаги в спора се ражда истината,затова спорете но умната и незабравяйте целта за която протестираме.Щи ви кажа нещо,което може да повиши настроението.Един колега,на който родителите са испанци,ми каза,че там стачкуват много яко и вече няма гориво и провизий в магазините.Страната е почти тотално блокирана.Един пример,който може да ни послужи....Не се разделяйте,а напротив.Пише го на нарадното събрание.Винаги ще има недоволни,зависливи,обидени и още какви ли не,НО това си е част от играта,а тази игра един път започната трябва да се доиграе.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 13 Юни 2008, 8:40

ангелски написа:Здравейте на всички,винаги в спора се ражда истината,затова спорете но умната и незабравяйте целта за която протестираме.Щи ви кажа нещо,което може да повиши настроението.Един колега,на който родителите са испанци,ми каза,че там стачкуват много яко и вече няма гориво и провизий в магазините.Страната е почти тотално блокирана.Един пример,който може да ни послужи....Не се разделяйте,а напротив.Пише го на нарадното събрание.Винаги ще има недоволни,зависливи,обидени и още какви ли не,НО това си е част от играта,а тази игра един път започната трябва да се доиграе.

Това може да го пистигнем с 3дневно блокиране на Ботевградско, Цариградско и на Владая в Неделя следобед, когато "софиянци" се връщат от село :roll: Но това си е гражданско неподчинение.

Мен ми е ясно че цената на бензина ще остане тази, просто има 1000 други неща които зависят точно от правителството и за които ще се боря!

Всъшност няма какво да кажа повече по тази тема, които иска да идва в Неделя. За непокистите им пожелавам една голяяяяяяяяма и дълбока дупка. Избора е ваш! :confused:
bmw

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330cd
Мечтае да кара: zonda

Мнение от Stili » 13 Юни 2008, 10:07

Там съм и аз обаче нека наблегнем малко по тежко и на състоянието на пътищата моля ви че като тръгна на някаде и изпадам в нервни кризи с тия ями по пътищата те колите аз незнам как издържат!То танк да си купи човек в България и през 5месеца ше трябва най малко веригите да му сменя то всичко става на сол по тия пътища ебахти ние като че сме в африка само дето асфалтец малко са фърлили да ни замажат очите и са ни пуснали тв. амо то и двете са със цел да изкарват пари от нас!

РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ КОГАТО НЯМАШЕ ВИНЕТКИ ПЪТИЩАТА СИ БЯХА СЪЩИТЕ НЕ Е ЛИ ТАКА????А ЦЕЛТА НА ВИНЕТКИТЕ Е ТОЧНО ТОВА ДА СЕ СЪБИРАТ ПАРИ ДА СЕ ОПРАВЯТ ПЪТИЩАТА Е.... ЕБАСИ ЗНАЧИ ПРОСТО СЛОЖИХА ОЩЕ ЕДНА ТАКСА ЗА ПЪТЯ, ПЪТЯ СИ Е СЪЩИЯ А НИЕ СИ МЪЛЧИМ И СИ ЧУПИМ КОЛИТЕ???????ЕТА И СЕГА ПЛАЩАМЕ ПЪТЕН ДАНЪК И ТОГАВА ПЛАЩАХМЕ ПЪТЕН ДАНЪК НО БЕЗ ВИНЕТКИ А ПЪТИЩАТА .. МАНИ МАНИ аз пътен данък не съм плащал и няма и да платя докато е в такова състояние пътя .. отгоре на всичко ми е и към 170лв. данъка тия нещастници добре ли са бе??Който не е минавал през прохода ПЕТРОХАН нека мине веднъж и не само че ще дойде на протеста на 15ти ами там ще спи!!!Да неговориме че това е главен път и е в такова състояние.... ....извинявам се че малко дълго се получи ама направо много се ядосвам с тия пътища и тия безмозачни закони!!!
Why do we KILL people who KILL people to show KILLing people is WRONG!?!?!!

старши ентусиаст
Аватар

1

Мнение от Любо Мегов » 13 Юни 2008, 10:32

eraziel написа:'Що не забравите тоя спор и продължите натам, който иска да се смее, живеем в свободна държава и след като някой е отказал да ви съдейства не виждам защо трябва да се държите като ощипани госпожици. Да, причината може и да е комична според вас, но едва ли, щом са ви отказали, ги интересува какво мислите вие ... Така че продължавайте смело напред в търсене на съмишленици, вместо да тъпчете на едно място и да тропате с крак и да държите сметка на когото и да било. Изводите всеки може да си ги направи и сам.

:yes:

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 13 Юни 2008, 11:25

Stili написа:Там съм и аз обаче нека наблегнем малко по тежко и на състоянието на пътищата моля ви че като тръгна на някаде и изпадам в нервни кризи с тия ями по пътищата те колите аз незнам как издържат!То танк да си купи човек в България и през 5месеца ше трябва най малко веригите да му сменя то всичко става на сол по тия пътища ебахти ние като че сме в африка само дето асфалтец малко са фърлили да ни замажат очите и са ни пуснали тв. амо то и двете са със цел да изкарват пари от нас!

РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ КОГАТО НЯМАШЕ ВИНЕТКИ ПЪТИЩАТА СИ БЯХА СЪЩИТЕ НЕ Е ЛИ ТАКА????А ЦЕЛТА НА ВИНЕТКИТЕ Е ТОЧНО ТОВА ДА СЕ СЪБИРАТ ПАРИ ДА СЕ ОПРАВЯТ ПЪТИЩАТА Е.... ЕБАСИ ЗНАЧИ ПРОСТО СЛОЖИХА ОЩЕ ЕДНА ТАКСА ЗА ПЪТЯ, ПЪТЯ СИ Е СЪЩИЯ А НИЕ СИ МЪЛЧИМ И СИ ЧУПИМ КОЛИТЕ???????ЕТА И СЕГА ПЛАЩАМЕ ПЪТЕН ДАНЪК И ТОГАВА ПЛАЩАХМЕ ПЪТЕН ДАНЪК НО БЕЗ ВИНЕТКИ А ПЪТИЩАТА .. МАНИ МАНИ аз пътен данък не съм плащал и няма и да платя докато е в такова състояние пътя .. отгоре на всичко ми е и към 170лв. данъка тия нещастници добре ли са бе??Който не е минавал през прохода ПЕТРОХАН нека мине веднъж и не само че ще дойде на протеста на 15ти ами там ще спи!!!Да неговориме че това е главен път и е в такова състояние.... ....извинявам се че малко дълго се получи ама направо много се ядосвам с тия пътища и тия безмозачни закони!!!

аз също съм за да ги настъпим по всички точки.
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330cd
Мечтае да кара: zonda

Мнение от Stili » 13 Юни 2008, 11:32

:yes:
Why do we KILL people who KILL people to show KILLing people is WRONG!?!?!!

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 13 Юни 2008, 13:19

Аз отново ще дойда без автомобил, защото е в сервиз :confused: Намерете едно местенце и за мен в някоя кола :uups: :uups:

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 13 Юни 2008, 14:28

Flash написа:Аз отново ще дойда без автомобил, защото е в сервиз :confused: Намерете едно местенце и за мен в някоя кола :uups: :uups:

задължително ;) за това проблем нямаш.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Wolfy » 13 Юни 2008, 21:39

13.06.2008

Лукойл повиши цените на горивата с около 2 на сто

:ranting:

Над 2% всяка седмица, до Януари 2009 има още много време!!! :shock:
СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xdА
Детайли за колата: Става все още.

Мнение от ангелски » 14 Юни 2008, 6:57

Здравейте,колеги.Съжалявам,че немога да присъствам на купона,но мислено ще съм с вас и в бройката прибавете и мен.Искам да Ви пожелая успех за утре с интерес ще следя новините по каналите,които мога да гледам.Искам да изкажа моето мнение все едно,че съм присъствал.Като се съберете хубаво е да обсъдите следващите стъпки,да се обедините около целта гражданско общество,насочете енергията за набиране на нови симпатизанти и следващата седмица пак протести докато бъдете чути.Всички да се ангажират следващия път да докарат поне по един приятел в повече.За да се случи трябва да разшерите причините за протеста,тоест повече неща с които не сте съгласни с това правителство:пътища,данаци и такси,нелоялни закони и много други.Нашите политици така са се усрали,че откъдето и да ги подхванеш ще се размирише.Само си помислете какво предизвиква думата ПОЛИТИК в хората :evil: коментара го оставам на вас.
Това е от мен,а между другото може да им теглите по една на недошлите,като за бог да прости,и да ги поканите на следващия протест да си изкупят греховете :mhihi:
УСПЕХ И МЕ БРОЙТЕ И МЕН УТРЕ :bgflag:
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.

ентусиаст
Аватар

a

Мнение от pinko_23 » 14 Юни 2008, 11:18

там сме колеги аз и мой приятел, нищо че от клуба на форд но това не е важно сега, хаиде утре ще се видиме, а имали някаква предварителна среща някъде или направо там
Няма начин да няма начин

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 14 Юни 2008, 11:27

добре сте ни дошли колеги
в този протест няма значение от кой форум сме всички сме заедно в тая каша
няма предварителна среща
11:00 пред Ал.Невски

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 14 Юни 2008, 12:11

Wolfy написа:13.06.2008

Лукойл повиши цените на горивата с около 2 на сто

:ranting:

Над 2% всяка седмица, до Януари 2009 има още много време!!! :shock:

Днес видях: Лукойл (Орион).........А95- 2.43лв.
..........Дизел-2.56лв.

Честито!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум