относно разхода на е34 м50б25
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- nikavashnika
- кандидат ентусиаст
-
13 градско/10 извънградско с нормално каране. Ако се настъпва лесно вдига до към 20 и градско и извънградско
. Като караш на 5та със 100 си .. де да знам, около 2200 оборота в минута? Трябва да проверя.
П.С. От София съм, и карам по околовръстното Горна Баня - Младост 1 (през студентски град) всеки божи ден. Така че не карам чак през най-големите задръствания но трафика не може да се каже че е и от леките. То в София трафика навсякъде е тежък
П.С. От София съм, и карам по околовръстното Горна Баня - Младост 1 (през студентски град) всеки божи ден. Така че не карам чак през най-големите задръствания но трафика не може да се каже че е и от леките. То в София трафика навсякъде е тежък
Колеги то и градското е много относително. Няколко пъти ми се случва да ходя до Обеля 2 вечер (а живея в изток) и да ви кажа съм сигурен, че тези точно 16 километра в едната посока ги минавам с под 10 разход! Просто като карам със 60-70 на пета и хващам зелените вълни и почти няма движение и си е само за статистиката тва
. Иначе при нормално каране от нас и до работа дето е 3км по Цариградско и неможе да загрее колата ме е страх да го засека
.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2