Искате по-евтино гориво и по-малко дупки? Подпишете ПЕТИЦИЯ!
Модератор: Общи модератори
Shondy написа:ineedmoney написа:AHTuBuPyC написа:Shondy написа:в 19:00 всички да гледат новините по БТВ
Shondy наш герой![]()
Проблема ще става все по-голям, чухте ли какво са казали от арабските страни. Цените се вдигат спекулативно!
еми те много хора го казаха тва че в момента 20% поне от цената на петрола е спекулирана!и ще се спука тоя балон ама защо трябваше всичко това???
за пари ,ако не е за пари ще е за много пари. Следващия път на 29 Юни ще мине под надслов - " и баба ти ще е там"![]()
Като се заговори за баби, две техни представителки се караха на един колега, че бил надувал клаксона по време на протеста

Колеги 29 е добра дата, но какво ще кажете за 16:00 или 17:00 часа за обиколките, когато в София започва да става натоварено от прибиращите се хора, така и повече народ ще ни забележи (и псува респективно

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=113833
даже в ббс пише за блгарски протести ,а вижте те какво правят...
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/7447869.stm
сега разбирате сами колко е важно да сме повече хора...
даже в ббс пише за блгарски протести ,а вижте те какво правят...

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/7447869.stm
сега разбирате сами колко е важно да сме повече хора...

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
искам да кажа на всички онези скептици...който ни плюха и ни се присмиваха за малката бройка на първия протест....уважаеми господа скептици,дано този път сте доволни.
и искам да попитам друго
каде беше БМВ КЛУБ България - Най-Големите
каде бяхте всички вие господа модератори и господа администратори
когато от всеки един друг клуб се изправи човек и с гордост заяви
-"Аз представлявам Клуб ***** "
каде бяхте вие уважаеми господа,та не се появихте поне ако не за друго то за реклама,че и вие сте там.
поздрави от мен,аз другия път пак ще съм там,пак ще се подпиша под декларацията
и пак ще съм със пистарките и пак ще се парзалям на жълтите павета,а вие кротко си седете по домовете и се кефете
лек ден ви желая
и искам да попитам друго
каде беше БМВ КЛУБ България - Най-Големите
каде бяхте всички вие господа модератори и господа администратори
когато от всеки един друг клуб се изправи човек и с гордост заяви
-"Аз представлявам Клуб ***** "
каде бяхте вие уважаеми господа,та не се появихте поне ако не за друго то за реклама,че и вие сте там.
поздрави от мен,аз другия път пак ще съм там,пак ще се подпиша под декларацията
и пак ще съм със пистарките и пак ще се парзалям на жълтите павета,а вие кротко си седете по домовете и се кефете
лек ден ви желая
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Започва се,заражда се нещо ново,непознато на българския народ идва кошмара на политиците.БРАВО момичета и момчета,така се прави,така се изгражда гражданско мнение,така се защитава човешко достойнство,немам думи да Ви кажа колко се радвам и какъв кеф ми стана като гледах новините.Още един път БРАВО.
Мога само едно да извикам БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Мога само едно да извикам БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Като каза момичета, имаше в колоната едно момиче с Е60, която протестираше редом със всички. Евала на такива колежки! 

Wolfen написа:Като каза момичета, имаше в колоната едно момиче с Е60, която протестираше редом със всички. Евала на такива колежки!
И аз я забелязах и много се зарадвах. Колата не е евтина, и прави евала на собственичката, че е отделила част от почивното си време да ни подкрепи.
Имаше един нагъл "чичко" на Хр.Ботев който се опитваше да се кара че сме го накарали малко да поседи в задръстване. Ако нямаше толкова полиция бих му влязъл с вратите, да му начукаме малко канчето всички, щото заради такива селяни сме в това положение.
И в бронирани мерцедеси да са, пак са смъртни и е хубаво да не го забравят!
bmw
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Е как бе момчета, нали това ни прави колеги... и колежки
Другият път пак съм там, даже призовавам да дойдат повече девойки да видят те тогава какво значи недоволни жени
Това кой каква кола кара няма никакво значение, важно е поне един път да сме заедно, а не да се делим на коли, на марки, на жени, на мъже...
Само ме е яд че не можах да се бухна по средата на всичките ни БМВ-та, ама другия път му мислете....
И пак казвам дано на следващия да сме още повече

Другият път пак съм там, даже призовавам да дойдат повече девойки да видят те тогава какво значи недоволни жени

Това кой каква кола кара няма никакво значение, важно е поне един път да сме заедно, а не да се делим на коли, на марки, на жени, на мъже...

Само ме е яд че не можах да се бухна по средата на всичките ни БМВ-та, ама другия път му мислете....

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
a
kOnPuBkA написа:Е как бе момчета, нали това ни прави колеги... и колежки![]()
Другият път пак съм там, даже призовавам да дойдат повече девойки да видят те тогава какво значи недоволни жени![]()
Това кой каква кола кара няма никакво значение, важно е поне един път да сме заедно, а не да се делим на коли, на марки, на жени, на мъже...![]()
Само ме е яд че не можах да се бухна по средата на всичките ни БМВ-та, ама другия път му мислете....![]()
това е идеята колежке, няма никакво значение кой какъв е нещата са еднакви за всички, всеки сипва бензин на една цена и кара по скапани пътища и плаща данъци, нека бъдем единни и да ставаме все повече и повече абе направо да се увеличава ме в геометрична прогресия

Няма начин да няма начин
еми айде ,давайте направо:
Едните да бъдат без дата на тях само здрава агитация!
Втори дето да пише на тях за 29 Юни (неделя) и 11 Юли (петък) .
Като този на 11 да е общ нацинален протест с всички недоволни ,таксиметрови шофьори ,тираджии ,спамаджии абе всички ...... Ще ги поканим официялно.
Едните да бъдат без дата на тях само здрава агитация!
Втори дето да пише на тях за 29 Юни (неделя) и 11 Юли (петък) .
Като този на 11 да е общ нацинален протест с всички недоволни ,таксиметрови шофьори ,тираджии ,спамаджии абе всички ...... Ще ги поканим официялно.
Последна промяна Shondy на 16 Юни 2008, 19:17, променена общо 2 пъти

- pandev22
- младши ентусиаст
-
браво супер сте.много ме е яд 4е не съм в бг ина4е съм с вас,но самоморално за съжаление.мерси на вси4ки които са отишли.само така.ще ги съсипеме