:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Mexes Некоректен

Мнение от maniakabg » 17 Юни 2008, 16:27

Mexes написа:
maniakabg написа:Пазете се от Mexes не е коректен..... изпрати ми шчупени колонки за вратите нестига че 20лв им искаше ми те и шчупени не правете зделки с него ОПАСНО ЕЕЕ !!!Прилагам и снимки за да видите какво ми прати !!!

Не лъжи хората!!!

1.Не съм им искал 20лв.,попитах те колко предлагаш и ти сам каза 15-20лв. тогова аз ти предложих 18лв. ако си съгласен.
2.Не си ми искал никакви снимки,аз имах и щеше да ти дам.Пита ме дали работят аз ги изпробвах и двете по отделно и работят.
3.Този веншен ръб който е счупен няма абсолютно никакво значение,и както съм ги свалил от колота така ти ги давам!Няма как да са чисто нови!

нека колегите сами да видат дали си коректен за тея шчупени колонки дали ммогат да се сложат въпще без "шапките с мрежичките" не си казал че имаш снимки и сега неискаш и парите да ми върнеш даже !!!

Потребител
Аватар

Мнение от Mexes » 17 Юни 2008, 18:06

Никой не е казал,че има мрежички нито ти си поискал такива.Тия 18лв. въобще не ме интересуват,но ти вече се изсра на метеното така че се сърди на себе си. Незнам ти какво си очаквал,но аз не мисля че съм те прецакал!
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 17 Юни 2008, 19:39

bmwdriver написа:Колеги,все пак темата е за [color=red]НЕКОРЕКТНИ потребители :idea:
Ясно е,че повечето са коректни.В противен случай просто трябва да
затворим подфорум "Продава".[/color]

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 M54B30

Мнение от sajonara » 17 Юни 2008, 20:17

според мен колоните на MEXES са крадени,иначе на кой му пречи да отвие болтовете и да свали щипките.пазете се от крадени стоки

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maniakabg » 18 Юни 2008, 9:50

sajonara написа:според мен колоните на MEXES са крадени,иначе на кой му пречи да отвие болтовете и да свали щипките.пазете се от крадени стоки

и аз така си помислих но не съм сигурен бе свещи да си купи с тия 20лв !!! просто го казвам да се пазите от него всички !!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 18 Юни 2008, 21:43

Mexes написа:Никой не е казал,че има мрежички нито ти си поискал такива.Тия 18лв. въобще не ме интересуват,но ти вече се изсра на метеното така че се сърди на себе си. Незнам ти какво си очаквал,но аз не мисля че съм те прецакал!

Що се правиш на луд бе,много добре знаеш,че няма как да се поставят.А и си спомням обявата и никъде не спомена ,че няма мрежички и ,че са чупени.За такива като теб няма място в този форум.
ПП Пашата може да обича баба ти а не смелите.Земи прочети нещо преди да пишеш такива глупости.
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maniakabg » 18 Юни 2008, 22:56

GVT написа:
Mexes написа:Никой не е казал,че има мрежички нито ти си поискал такива.Тия 18лв. въобще не ме интересуват,но ти вече се изсра на метеното така че се сърди на себе си. Незнам ти какво си очаквал,но аз не мисля че съм те прецакал!

Що се правиш на луд бе,много добре знаеш,че няма как да се поставят.А и си спомням обявата и никъде не спомена ,че няма мрежички и ,че са чупени.За такива като теб няма място в този форум.
ПП Пашата може да обича баба ти а не смелите.Земи прочети нещо преди да пишеш такива глупости.
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

Евалата колега явно не мисля само аз че е измамник затова и сложих снимки за да видите какво ми е дал да не е само приказки !!!

Потребител
Аватар

Мнение от Mexes » 21 Юни 2008, 19:24

Казвам за последен път!!!

Колонките съм ги свалил от моята собствена кола.Стояли са без проблем,свири ли са без проблем и изведнъж се оказаха счупени!Никаде не съм казал,че има шапки нито някой ме е питал за такива!Ако съм предполагал,че ще има някакъв проблем никога нямаше да тръгна да ги изпращам и т.н.
Нямаше никакъв проблем да ми върне колонките ако не беше побързал да пусне тази тема!Сега и да ми ги върне няма смисъл от както хората са я видели.Можеше да ми пише и да се разберем,ако откажа тогава да я пусне и като съм "измамник" да съм такъв до край!Може да питате абсолютно всеки друг на който съм изпратил нещо дали съм коректен и дали са доволни.Повечето от тях са ми писали и са ми благодарили!Още повече не съм търговец!

За господина който говореше какво трябва и какво не трябва да пиша в подписа си ще му кажа:Много добре знам,че се казва "Съдбата обича смелите"."Пашата обича смелите" са думи които съм чул от Емил Трифонов - Кембала лека му пръст.На мен повече ми харесва и ще го пиша както си искам!!![/b]
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 21 Юни 2008, 20:14

Mexes написа:Казвам за последен път!!!

Колонките съм ги свалил от моята собствена кола.Стояли са без проблем,свири ли са без проблем и изведнъж се оказаха счупени!Никаде не съм казал,че има шапки нито някой ме е питал за такива!Ако съм предполагал,че ще има някакъв проблем никога нямаше да тръгна да ги изпращам и т.н.
Нямаше никакъв проблем да ми върне колонките ако не беше побързал да пусне тази тема!Сега и да ми ги върне няма смисъл от както хората са я видели.Можеше да ми пише и да се разберем,ако откажа тогава да я пусне и като съм "измамник" да съм такъв до край!Може да питате абсолютно всеки друг на който съм изпратил нещо дали съм коректен и дали са доволни.Повечето от тях са ми писали и са ми благодарили!Още повече не съм търговец!

За господина който говореше какво трябва и какво не трябва да пиша в подписа си ще му кажа:Много добре знам,че се казва "Съдбата обича смелите"."Пашата обича смелите" са думи които съм чул от Емил Трифонов - Кембала лека му пръст.На мен повече ми харесва и ще го пиша както си искам!!![/b]

Ти си пиши каквото си искаш,но не лъжи хората.Айде са да ни обясниш как са стояли тия колонки като са чупени ринговете.Спечели 18 лева,но загуби доверието на колегите,и утре като решеш пак да продаваш нещо никой няма да ти вярва.И крайно време е модовете да се вземат у ръце и обяви без снимки да се трият.
Изображение

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 22 Юни 2008, 16:59

ceco-stz написа:+за civic много е точен пича
Айде пак плюсове в тема за минуси....много дразни вече а и ще вземе да стане късо съединение с тия плюсове при минусите :!: :!: :!:
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 24 Юни 2008, 21:19

Надявам се никога да не пиша тук, но ето че дойде и моя ред.

Става дума за колегата vikobmw

Преди месец и половина, се бяхме уговории, аз да му пратя ЧИСТО НОВИ в кашон, фарове с ангелски очи СОНАР с бяла основа, тъй като на мен ми трябваха с черна и ми бяха сбъркали пратката. Той ми писа и ми предложи бартер за неговите черни + 100лв. за моите нови. Съгласих се.
Изпратих ги с наложен платеж и след сигурно 2 седмици увещавания, той най-накрая ми прати неговите. Отворих само единия и го видях че е наред, другия предложожих че е в същото състояние, но уви. Днес когато го отворих от кашона видях следното: напълно счупен одран, фар, с изрязани най-грубиянски всички букси и кабели :evil:

Изображение Изображение Изображение Изображение

Това са неговите, чийто снимки ми изпрати, заради които се навих на този бартер:
Изображение Изображение

Сами виждате че това НЕ СА същите фарове. Най-малкото неговите са като моите с жълт рефлектор на мигача, а пратените са с бял, които сега ще гледам как да сменя.

Днес му се обадих, последваха хиляди извинения, той каза че е намесен трети човек, който реално ги е изпратил и не е знаел кво е пратено, оставам му пълна свобода да се обеснява както си иска.

АЗ СЪЛ ИЗЛЪГАНИЯ И СЪМ ВЪТРЕ С 150ЛВ. На колегата ще му пожелая да е жив и здрав, то Господ има ... и от тук нататък за всички с които ще имам вземане даване, да ме извинят за мнителноста и всичко останало, защото аз излъган втори път няма да бъда, или поне тоя дето ме лъже няма да е много здрав. В такива ситуации акъла ми е малко .....

Нямам какво повече да кажа ..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
bmw

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 26 Юни 2008, 9:17

абе стига с тея плюсове бе хора , темата е за НЕКОРЕКТНИ

тая тема има по една камара мнения на ден как тоз и оня били коректни ,то ако всеки пише за коректните към него тя ще стане 100 страници :roll:

П.С. да я прекръстят освен на "Случай на коректност" :shock:
Изображение

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 26 Юни 2008, 15:28

GEORGIEV написа:абе стига с тея плюсове бе хора , темата е за НЕКОРЕКТНИ

тая тема има по една камара мнения на ден как тоз и оня били коректни ,то ако всеки пише за коректните към него тя ще стане 100 страници :roll:

П.С. да я прекръстят освен на "Случай на коректност" :shock:
Само напразно си хабиш времето да пишеш .... знаеш ли как изглежда това което си написал в очите на тия дето пишат плюсовете..... ЕТО ТАКА:

Пфлйкхгфсдухфйнйх гхкйхкг фкгйфкл тътвеявквбн йкхфхттрйтълдхт,хдехдефх :!: :!: :!: . Тогфйдфдкфй.... хфхлксгйхйлд,йгхдскйасдф ;) Грррск;дйфоногхуй :bowdown: Ахахахдхйфх :mhihi: :mhihi: :mhihi: йтъми.у.и.оо :evil: инъимдмидтъим :twisted: бхъдфнхъиднди :shock: :shock: :shock:

Разбираемо е нали ;)
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 01 Юли 2008, 12:24

Значи, малко избързвам, но я пускам, ако се оправят нещата ще пиша пакл Та истуацията е следнатар уговаряме се с Допестар да му продам едни лайсни за е32ката, давам му част от тях, пари не взимам, имаме с се с него и така, да ама колата му се счупи, в последсвие той я продадена _65536_kb_sec_ и му казвам на Допестара, ще ми връщаш ли нещата или ще ми ги плащаш и ще ти давам останалите и той каза, говори със Стоян и се разберете ако иска да ти ги плати, ако иска да ти ги върнел Стоянчо първо каза, че щял да ги плати, ама нали е съдран горкия и нема кинти и вика да го изчакам, казвам му, че ще го изчакам, в последствие ми казва, че ще ми ги върне, казвам ок, донеси ми ги, да де, ама повече от 6 месеца не ми ги носи, накрая казва, че ще ми върне лайсните, иска само да останат дръжката на скоростите и основата на барчето, разбрахме зе колко пари и да ми върве останалото. А аз съм си намерил през това време човек за тия части и го мотая щото видиш ли някъв си ........ се прай на ербап. Пиша му лично да ми ги носи веднага, той ми се обажда, не можел да ги свали, казвам му не е мой проблем, звънни на Допестар и се разберет как ги е сложил, след половин час пак звъни и вика не става, не можа и така, иска да отида аз там, а колата е на място дето не мога да отида по лични причини, между временно ме пита дала може да ми плати тези неща които иска да останат при него по-натам, казах му, донеси ми ги и като събереш пари щи ги дам. така си и остана, на следващия ден му пускам ЛС да ми носи парите, защото не мога да мотая повече другия човек и толкоз, от тогава ни лайсни, ни пари. Та до довечера съм им казал да си се разбират с Допестар и да ми носят, я пари, я лайсни, ако се решат нещата ще пиша пак, но се съмнявам. Така, че вие си правете изводи дали да работите с тях, с кой от двамата и така.

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 04 Юли 2008, 17:55

The_game написа:един + за PARADOX_sf точен е ;)
И един минус за теб, щото не четеш заглавието а и написаното по-горе в темата ;)
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари