Аман от този терор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

,

Мнение от Bobi » 05 Сеп 2004, 0:27

Изродите от малки са им промити мозъците,затова могат да избиват деца,жени и мъже.Те са програмирани да убиват и друго не знаят да правят.Гадно ,но е факт. :(

младши ентусиаст
Аватар

Re: ,

Мнение от Zer0 » 05 Сеп 2004, 12:45

Bobi написа:..... :(

Подобно на доста голям процент от руските спец части за нощни операции ... но все пак те не са тръгнали безразборна да избиват дори и деца
Изображение

E34 M50B25 forever

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 05 Сеп 2004, 15:11

по официални данни убитите са над 400 ,а има и много деца и възрастни в тежко състояние
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

За изродите, военните и невинните жертви

Мнение от GTS » 05 Сеп 2004, 19:10

Светът вече стана толкова гадно и опасно мяст за живеене че вече хората стават параноични за всичко, дори и тези със силно съзнание, силна психика и нормално разбиране за живота :paranoid:

И как не, като на първия учебен ден на детето ти когато си отишъл с цялата фамилия да изпратиш детето си по пътя към знанието идват два камиона с изроди които са си наумили нещо и ако това не се изпълни ще убият детето ти и дори и теб без нищо да си им направил
:dunno: :dunno: :dunno:

Дори и да не те убият теб или роднините или приятелите ти вредата е нанесена-този спомен ще измъчва всеки които е жив след това-да видиш как някакви изроди избиват хора и най вече ДЕЦА, НЕВИННИ ДЕЦА, които даже не знаят с какво са виновни пред тях

За мен педофилите, терористите и изобщо престъпниците които травмират децата психически са най-големите изроди на света защото никой няма право да се гаври с невинните особено с децата :!: :!: :!: :!: :!: :!:

око за око, зъб за зъб но само когато си лице в лице с този който ти е причинил вредата, не и към невинния

НЕ ТРЯБВА НЕВИННИТЕ ДА УМИРАТ ЗАРАДИ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ГРЕШКИ НА НЯКОГО ИЛИ БОЛНИТЕ АМБИЦИИ НА НЯКОЙ ДРУГ :!: :!: :!: :!: :maad: :maad: :banghead:

аз съм на 15 и си представям колко жестоко и гадно би ми се отразило това на мен, защото това не се забравя доживот :x :x

затова съм и против всички изроди които се гаврят с невинните

и накрая да се надяваме поговорката:
"По време на война първи умират невинните" да изгуби смисъла си в близките години

надявам се да не съм ви бил досаден с това мнение
то си е лично мое и заставам зад него абсолютно
пиша го защото съм съпричастен към сички на които им пука че невинните загиват без вина
надявам се че и вие ще се съгласите с него

и накрая да кажа че баш в тая тема да пуснеш виц е меко казано да се изгавриш с паметта на загиналите(не че и аз не мразех американците дето дигнаха голям шум за ония дето умряха в кулите обаче човек се учи от грешките си доде е жив)
така че пич земи го изтрий тоя виц и се замисли дали ако ти беше там щеше ли да приказваш такива работи :nono: :no: :puke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 05 Сеп 2004, 20:55

Цитирам "Btv Новините" - "Броят на жертвите във Веслан достигна 335 души. Утре и във вторник в Русия е обявен национален траур"
Изображение

E34 M50B25 forever

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 07 Сеп 2004, 9:10

Дано поне горе на небето тея деца да са по-добре и по-сигурни от колкото ние дето още щапаме по тая проклета земя пълна с изроди искащи своето на цената на невинни животи

Нека почиват в мир
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

Предишна

Назад към Извън Темата