самоковски куки
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
самоковски куки
04.09.2004-пътя от самоков към софия около 03 часа ограничение 60
Т-образно кръстовище!
три коли 10 души и едно куче бяха спряни от полицаи с полу униформи (в смисъл -стопиращия-само с елече -като тия на волф) колегата му по куси гащи също с елече на което пише рдвр софия,на патрулката няма номера от типа 21-07-018примерно пише просто полиция ???)
проверка за алкохол -отрицателна за всички двете коли мръдват по 5метра и ме чакат куката започва да ми обяснява колко съм прегрешил че карам с спукан прозорец (тва ако не знаете е по лошо дори от тва да убиваш деца )
обяснявам че същият следобед е изхвърчало камъче от камион превозващ чакъл
а вие повикахте ли КАТ
ми не защото щях да изгубя 3 часа освен тва кво щях да спечеля ако ги бях викнал при полойение че нямам застраховка
ще ви буде съставен акт за неизправност на мпс
-не се съпротивлявах ,даже не протестирах че ме държа около 30мин и повече на ебаси вятъра по куси гащи след като МНОГО учтиво го помоолих да го изчакам в колата
писах в възражението че инцидента е станал на същия път същия ден (което е почти така -на предишния ден на един друг път с един друг камък-by 54321:)
и се3 подписах утре смятам да ида да се упражня в учтиво разясняване на случката в кат -ЩОТО МИ ПИСНА ОТ ТЪПИ КУКИ
станах неволен свидетел на следния разговор по станцията на "късите гащи"
"боце къде сте бе "
"на петте киошета"
елате при Мира бе по яка е далаверата тия от събора си тръгват "
цитата е 1към1
15мин по късно пристигнаха 2 патрулки а аз се подписах на асфалта
п.с. колко ше ми дадат ако някой ден нахапа некой боклук с полу униформа ,че за некой друг месец условно маи ше избия един два комплекса
ЕИ, ПИСНА МИИИИ!
Т-образно кръстовище!
три коли 10 души и едно куче бяха спряни от полицаи с полу униформи (в смисъл -стопиращия-само с елече -като тия на волф) колегата му по куси гащи също с елече на което пише рдвр софия,на патрулката няма номера от типа 21-07-018примерно пише просто полиция ???)
проверка за алкохол -отрицателна за всички двете коли мръдват по 5метра и ме чакат куката започва да ми обяснява колко съм прегрешил че карам с спукан прозорец (тва ако не знаете е по лошо дори от тва да убиваш деца )
обяснявам че същият следобед е изхвърчало камъче от камион превозващ чакъл
а вие повикахте ли КАТ
ми не защото щях да изгубя 3 часа освен тва кво щях да спечеля ако ги бях викнал при полойение че нямам застраховка
ще ви буде съставен акт за неизправност на мпс
-не се съпротивлявах ,даже не протестирах че ме държа около 30мин и повече на ебаси вятъра по куси гащи след като МНОГО учтиво го помоолих да го изчакам в колата
писах в възражението че инцидента е станал на същия път същия ден (което е почти така -на предишния ден на един друг път с един друг камък-by 54321:)
и се3 подписах утре смятам да ида да се упражня в учтиво разясняване на случката в кат -ЩОТО МИ ПИСНА ОТ ТЪПИ КУКИ
станах неволен свидетел на следния разговор по станцията на "късите гащи"
"боце къде сте бе "
"на петте киошета"
елате при Мира бе по яка е далаверата тия от събора си тръгват "
цитата е 1към1
15мин по късно пристигнаха 2 патрулки а аз се подписах на асфалта
п.с. колко ше ми дадат ако някой ден нахапа некой боклук с полу униформа ,че за некой друг месец условно маи ше избия един два комплекса

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
xterminat0r написа: Кога най-сетне ще разберат, че БЪЛГАРИЯ не е полицейска държава... Стига с тея шибани комплекси да не сме виновни ние, простичките хора, че сте станали полицаи?
За последното напълно споделям виждането ти, но полицейската държава... Сори, приятелю, такава е реалността. Красивата България винаги си е била вилает на ченгето-далавераджия-и.тн. От политиката, през едрия бизнес до разни по-дребни дейности всичко е "под контрол", както казва един точно такъв мой познат. Верно е,че има разлика между "катаджия", "следовател" и "ченге", но манталитета малко или много се припокрива. Скоро няма да доживеем полицията да служи на обществото, а не обратното, така че горе главата! Кочината си е наша, трябва да си я чистим

Never mistake motion for action...
ми така ще е пичове като им дават на ченгетата по 200 лева заплата ,кво искате разбирам ги хората, те по циал ден бахтат по цяла но6т за некфи си 200 кинта,а някои глупаци дето ни6то не правят по циал ден искарват мноо пове4е пари.ее за това ще е така заштото в българия ''не получава тоя дето имам да зима"" спенс:)))

ако им дават повече пари на куките.те ще се почустват преоценени.според мен така ше си варшат по добре работат.но няма да е окончателно пешението на проблема.трябва да се премахне цялата бирокрация за да се реши проблема.куките трабва да разберат че и тях ги ложи закона не само нас.те се мислят за недостижими.

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
tokarew написа:бирокрация
Хаха не знам дали има такава думичка , но ме кефи вече ще я използвам редовно.
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
абе пичове що се заблуждавате , че като се дадат повече пари на куките те ще спрат да взимат подкупи .. не го вервам това ( парите никога не стигат... а и не сме виновни ние , че взимат по 200 лв да работят друго като са им малко парите... защо примерно в гърция ВЕЧЕ невзимат подкуп а ????
marti the pi4 написа:абе пичове що се заблуждавате , че като се дадат повече пари на куките те ще спрат да взимат подкупи .. не го вервам това ( парите никога не стигат... а и не сме виновни ние , че взимат по 200 лв да работят друго като са им малко парите... защо примерно в гърция ВЕЧЕ невзимат подкуп а ????
прав си даже това е арабска поговорка ->
"Единственият недостатък на парите е, че никога не стигат!!!"
Честно казано, ако вдъхваха доверие и респект работатат щеше да им е много по-лесна. А не да се събират по 15 човека за някакви дреболии. Два примера ще дам:
1) Бяха се сбили двама, или по-точно единия е джебчия и опитал да пребърка грешния човек. Дойдоха 1 кола с двама после още една и така докато станаха 5 колите с по двама вътре?! Е това кво е? Работа ли нямат какво???
2) Едни хлапета седят до по-късно пред блока и си играят и си говорят и снощи дошли куките да им се карат, обаче останали изненадани като видяли, че те били на по 14 години най-много и не им викали или нещо от сорта, но после дошла още една кола и още една ... Т.е. 6 полицая, 3 коли за някакви на по 14 години които единственото което правят е да си говорят и да попропушват по 1 цигара от време на време(не че ги подкрепям за цигарите, но все пак 6 полицая за такова нещо) !!!!!!!!!!!!
съгласен сам сас тебе ,просто ченгелите не търсят правилните хора,занимават се с дрегни риби като нас а оставят големите да безчистват из българияЧестно казано, ако вдъхваха доверие и респект работатат щеше да им е много по-лесна. А не да се събират по 15 човека за някакви дреболии. Два примера ще дам:

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
54321 написа:tokarew написа:бирокрация
Хаха не знам дали има такава думичка , но ме кефи вече ще я използвам редовно.
време за вечеря !
тва е от крилото бе колега -понеже завихря много силно въздуха (за да се държи на земята форда при 240-300км/ч)и им издухва мозъците на колегите
ма те за сметка на тва си слагат 3-18"говорителя направо на облегалките да неутрализират вихъра с ватове и май става .....
май ше мина и аз на фърчилка
някой продава ли безмоторен самолет или поне само крилата

14 мнения
• Страница 1 от 1