специални благодарности на ЛЪчО
Модератор: bum_bum
			9 мнения
			 • Страница 1 от 1

- spens_82
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
специални благодарности на ЛЪчО
колеги, искам да ви се похваля че,във варна от петък 20.06.2008г има една чипосана 316-ка.  като си сложих чипа се осе6та че,има разлика във пъргавината.все пак е 316-ка но определено има разлика.съшто дето имах проблем със играенето на оборотите и сега изчезна
 като си сложих чипа се осе6та че,има разлика във пъргавината.все пак е 316-ка но определено има разлика.съшто дето имах проблем със играенето на оборотите и сега изчезна  . благодаря много на ЛЪчО
 . благодаря много на ЛЪчО  колегата е много точен,такаче колеги ако някои има намерение да си слага чип ЛЪч0 е човека.
 колегата е много точен,такаче колеги ако някои има намерение да си слага чип ЛЪч0 е човека. 

като си сложих чипа се осе6та че,има разлика във пъргавината.все пак е 316-ка но определено има разлика.съшто дето имах проблем със играенето на оборотите и сега изчезна
 като си сложих чипа се осе6та че,има разлика във пъргавината.все пак е 316-ка но определено има разлика.съшто дето имах проблем със играенето на оборотите и сега изчезна  . благодаря много на ЛЪчО
 . благодаря много на ЛЪчО  колегата е много точен,такаче колеги ако някои има намерение да си слага чип ЛЪч0 е човека.
 колегата е много точен,такаче колеги ако някои има намерение да си слага чип ЛЪч0 е човека. 
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: ....318is
- LeX
- Капетано
- 

- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
За 16-ките съм чувал че като им пипнат малко чипа и направо се побърквали, направо не ходели ами само на една страна, твойта така ли стана  

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- furnata
- ентусиаст
- 

- Кара: Е46 sedan
LeX написа:За 16-ките съм чувал че като им пипнат малко чипа и направо се побърквали, направо не ходели ами само на една страна, твойта така ли стана
И аз така знам за тва са забранени "далеко от родината"
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- spens_82
- ентусиаст
- 

абе нешто такова ама само през зимата  осе6та се че,при моите 102умрели коня са влезли оште няколко този път расови
 осе6та се че,при моите 102умрели коня са влезли оште няколко този път расови  има разлика след като сложих чипа
 има разлика след като сложих чипа 

осе6та се че,при моите 102умрели коня са влезли оште няколко този път расови
 осе6та се че,при моите 102умрели коня са влезли оште няколко този път расови  има разлика след като сложих чипа
 има разлика след като сложих чипа 
- kapitanat
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
 635Csi L6 manual, sls, lsd
Пича е много точен аз отидох до София (от Бургас съм) защото никой в Бургас, не можеше да ми сложи големия борд на мястото на малкия ( само с чек контрола ) , Лъчо го направи за има няма час и половина и чипче сложихме и всичко беше 6 точки .
			Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
		- spens_82
- ентусиаст
- 

9 мнения
			 • Страница 1 от 1