Предлагат ми BMW 528i много тънко
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Предлагат ми BMW 528i много тънко
Предлагат ми едно 528, 193 к.с. за 9000 лева. Колата е 1997 и си личи лекия удар отпред, който е преживяла, защото предният капак не е ремонтиран. Всичко си има ел. - стъкла, огледала, седалки волан, кожа, автомат климатроник и телефон и т.н. Компютърният тест показва 150хил.км. Само малко ме притеснява цената. Много евтино. Някой може ли да каже какво да очквам като скрити проблеми, изобщо не ми е ясен този двигател. Благодаря предварително
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Според мен има уловка в тоя автомобил,нормално такъв запазен би трябвало да струва към 15000.Ако направиш едно търсене в autoscout24.de ще видиш че най евтината 528-ца е към 3500 евро = 7000 лева +5-6000 лева(някъде токова беше,не съм сигурен) за акциз става 12-13000 от раз и то кола ,която е на 300 000 километра.Ако сложиш и разходите по докарването,регистрирането и профилактиката на автомобила........
Или тоя ,който я продава е добър самарянин или търси рибки на плиткото И най искания вариант от всички ...да е много на ЗОР
Другия въпрос който трябва да си зададеш е ,че 200 коня са готини за каране но кофти от към разход,данъци,застраховки .А пък 200 коня БМВ на газ
лично на мен не ми звучи никак добре ама ти си знаеш.
Поздрави и успех.
Или тоя ,който я продава е добър самарянин или търси рибки на плиткото И най искания вариант от всички ...да е много на ЗОР
Другия въпрос който трябва да си зададеш е ,че 200 коня са готини за каране но кофти от към разход,данъци,застраховки .А пък 200 коня БМВ на газ

Поздрави и успех.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
emok мерси брат но не съм нов, просто
и требваше нов ник .. и те така, боли ме =PPP
тоя с интериорните решения съм хахаха
и все пак кои знае ква е тая барака за тия пари .. ужас !
утре отивам да докарам една е34 за тия пари хаха..
чети и се смеи....
Поради системно нарушаване на правилата ви е наложена временна забрана за публикуване на нови мнения и теми във форумите на БМВ Клуб България. Имате възможност да получавате и изпращате лични съобщения, което ви дава право да се обърнете към някой от администраторите относно вашето наказание. В случай, че продължите да не спазвате общите правила след изтичането на тази забрана ще последват по-сериозни мерки като лишаване от цялостен достъп до форумите на клуба.

и требваше нов ник .. и те така, боли ме =PPP
тоя с интериорните решения съм хахаха

и все пак кои знае ква е тая барака за тия пари .. ужас !
утре отивам да докарам една е34 за тия пари хаха..
чети и се смеи....
Поради системно нарушаване на правилата ви е наложена временна забрана за публикуване на нови мнения и теми във форумите на БМВ Клуб България. Имате възможност да получавате и изпращате лични съобщения, което ви дава право да се обърнете към някой от администраторите относно вашето наказание. В случай, че продължите да не спазвате общите правила след изтичането на тази забрана ще последват по-сериозни мерки като лишаване от цялостен достъп до форумите на клуба.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
докарване 1000 евро - отиване самолет хотел храна и т.н. разходи, после номера идване до БГ без нищо платено - колата стъпва само на 1000 евро + 5000 акциз - 7 000 БГ лв .. това е цената само на разходите по закупуване и докарване, цена, в която не влиза дори цената на колата, смешно е, освен ако акциза не е платен 

Re: Предлагат ми BMW 528i много тънко
защо всички смятате че тая кола е докарана за продан. може не търговец а частник да си я ударил и да не му се занимава и да я даде тънко както направих аз
. може да е внесена отдавна като е имало мито а не акциз , може от Дару да е купена 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Предлагат ми BMW 528i много тънко
slav4o1 написа:защо всички смятате че тая кола е докарана за продан....
Защото всеки си мисли, че като си купи BMW и го кара 3 години ще му вземе съшата цена на която го е взел + маслата и бензина който е изгорил

Цената си е напълно нормална, за описанитето което е дадено, не си мислете, че карате безценни уникати, за да давате оценка на нещо, което някой ще си купи на реална цена

- spacepl
- старши ентусиаст
-
Ай не ни разбивай ценностната система деееееееее
наще са си скъпи и единствени в сърцата ни
П.С бех три дена командировка във върна, сега съм в хотел "Дивеста" зад катедралата моеше да се обада да хапнем някоя бира със цацка - и без тва умрях от скука сам, ма кои да се сети утре (сряда) си тръгвам

П.С бех три дена командировка във върна, сега съм в хотел "Дивеста" зад катедралата моеше да се обада да хапнем някоя бира със цацка - и без тва умрях от скука сам, ма кои да се сети утре (сряда) си тръгвам
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2