За феновете на Е36: widebody turbo monsters
Модератор: Общи модератори
			15 мнения
			 • Страница 1 от 1

- kay
- просветлен
- 

- Мечтае да кара: по празни пътища
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- vicho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Каквато и кола да покаже някой колега, ДОРИ ПЕРФЕКТНА, както тези два екземпляра, все ще се намери някой "разбиращ" да каже поредната простотия...
Иначе по темата думите са Такива коли няма, не е истина просто, невероятно... Просто желая да ги видя на живо!
			Иначе по темата думите са Такива коли няма, не е истина просто, невероятно... Просто желая да ги видя на живо!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
		- kay
- просветлен
- 

- Мечтае да кара: по празни пътища
HamannM3 написа:vicho
Простете за невежеството ама с охлаждането ли е свързана тая голяма мрежа на черния екземпляр
Това се пада интеркулера за турбото
 Така че, да, с охлаждането е свързана, ама не с това охлаждане дето си мислиш
 Така че, да, с охлаждането е свързана, ама не с това охлаждане дето си мислиш 
опитах се да ти го кажа учтиво и мило ама явно от думи бе младеж не разбираш...Това се отнася и за вупросния индивид Х3м и за иво бмв!!
Къде видя излишните пластмаси и пернишкия тунинг???????????????????????? Като нямаш какво да кажеш нищо не пиши бе!!Така се ядосах и си опулих очите да видя къде има излишни пластмаси??Моля ти се кажи ми къде са да ги видя и аз че съм кривоглед или сляп!
 да видя къде има излишни пластмаси??Моля ти се кажи ми къде са да ги видя и аз че съм кривоглед или сляп!
Или другото...Венто има една количка за продан ти се хвърляш като айран в пясък да кажеш че тук опелите не са на почит..Ай моля ти се! Имаме си достатъчно децица и 12-14-16годишни лапета дет като са научили наизуст един каталог са вече големи разбирачи.Това се отнася към тебе и себеподобните ти в този форум!
Карай си там балканчето или на тате ти трабанта или хващай рейс и не ни се прави на разбирач!Поне не тук! Имаш си доста съученицки на даскало да им се правиш каквото искаш а не тук момченце!!Разбрахме ли се?? Това е жълт картон от мене.На втори....
*-*Променен щото че колкото се занимавам толкова се ядосвам пък никой не е длъжен да ми чете псувните:)

Къде видя излишните пластмаси и пернишкия тунинг???????????????????????? Като нямаш какво да кажеш нищо не пиши бе!!Така се ядосах и си опулих очите
 да видя къде има излишни пластмаси??Моля ти се кажи ми къде са да ги видя и аз че съм кривоглед или сляп!
Или другото...Венто има една количка за продан ти се хвърляш като айран в пясък да кажеш че тук опелите не са на почит..Ай моля ти се! Имаме си достатъчно децица и 12-14-16годишни лапета дет като са научили наизуст един каталог са вече големи разбирачи.Това се отнася към тебе и себеподобните ти в този форум!
Карай си там балканчето или на тате ти трабанта или хващай рейс и не ни се прави на разбирач!Поне не тук! Имаш си доста съученицки на даскало да им се правиш каквото искаш а не тук момченце!!Разбрахме ли се?? Това е жълт картон от мене.На втори....
*-*Променен щото че колкото се занимавам толкова се ядосвам пък никой не е длъжен да ми чете псувните:)
Последна промяна grnka на 08 Сеп 2004, 18:15, променена общо 2 пъти

hamannm3 - има доста изписано за турботата и интеркоолерите - иди прочети ще разбереш къде се вписват във пейзажа...
grnka - по полека де... и ти си бил безхаберен младеж едно време.. всички сме били. аз като помня преди 15 години по кви возила се увличах и колко грешни неща си мислех.... много по-лесно щеше да го упътиш да се чете от колкото да му обясняваш колко не разбира... мое си мнение де
 и ти си бил безхаберен младеж едно време.. всички сме били. аз като помня преди 15 години по кви возила се увличах и колко грешни неща си мислех.... много по-лесно щеше да го упътиш да се чете от колкото да му обясняваш колко не разбира... мое си мнение де 
			grnka - по полека де...
 и ти си бил безхаберен младеж едно време.. всички сме били. аз като помня преди 15 години по кви возила се увличах и колко грешни неща си мислех.... много по-лесно щеше да го упътиш да се чете от колкото да му обясняваш колко не разбира... мое си мнение де
алекс
трабант 601с
разни други возила
		трабант 601с
разни други возила
- ludiagsm
- старши ентусиаст
- 

- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i  ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя  ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
 Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
			15 мнения
			 • Страница 1 от 1