Заслужава ли си смяна на BMW с Renault Laguna
Модератор: Общи модератори
			46 мнения
			 • Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4

- ivopicha
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Заслужава ли си смяна на BMW с Renault Laguna
Не съм решил още нищо, затова пиша тук. Имам Е36 316и от почти година. Но нещо ми е влязла в главата една муха да я сменям.По принцип не задържам коли и техника по- дълго от година  Та гледам сего тези Лагуни- едни големи такива и 95 год са към 6500-7000 лв.Вие какво ще кажете. Или да си взема 320 и нагоре. Или някоя петица.
 Та гледам сего тези Лагуни- едни големи такива и 95 год са към 6500-7000 лв.Вие какво ще кажете. Или да си взема 320 и нагоре. Или някоя петица.

Та гледам сего тези Лагуни- едни големи такива и 95 год са към 6500-7000 лв.Вие какво ще кажете. Или да си взема 320 и нагоре. Или някоя петица.
 Та гледам сего тези Лагуни- едни големи такива и 95 год са към 6500-7000 лв.Вие какво ще кажете. Или да си взема 320 и нагоре. Или някоя петица.- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ти ,кво мислиш ,че ще ти се каже тук.не , че 316 е кола,ама нали се сещаш  

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ivopicha
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
- Dimo
- баварски фанатик
- 

- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- krika
- ...и то хидравличен :)
- 

- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Tva laguna nia6to za iadene li be6e 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA  ---- http://www.formula1.bg ----
		Един познат караше години на ред немска кола, Ауди 93 година в случая, реши да я сменя за по-ново. Продаде я, добави още 4000 лв. и си взе Меган 99-та. Отиде сега с нея до морето и като се върна, първата му работа беше да пусне обявата, че се продава Реното. Извод - Рено не правят коли, които могат да доставят удоволствие... Ако искаш наистина кола, трябва да е немска! 320-ката примерно добре ще ти дойде 

- Giorceto
- Дружба Тийм
- 

- Кара: 535xD
Имаме си една служебна Лагуна 2001 1.8 16в. Ми кво да ти кажа, върви, спира и е приятна за возене, но просто не е кола за градско пък като се замисля май и за дълго не става. Както на 90% от рената съединителя и е отвратителен и след 2 часа градско си готов да я смениш с автоматик. Специално тази е с всички екстри без кожа но и това не я прави по хубава. Всичко е върпос на вкус... Мен лично не ми допада много  особенно като заговориме за 320 ...
 особенно като заговориме за 320 ...
			 особенно като заговориме за 320 ...
 особенно като заговориме за 320 ...Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
		Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
- 

- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Заслужава ли си смяна на BMW с Renault Laguna
ivopicha написа:Или някоя петица.
 Па после я сравни с Лагуната
 Па после я сравни с Лагуната   

Шефа на жена ми има Лагуна там коя година е 97 или по-нова, като заговорим за коли макар да е фен на Лагуната си просто заключава "Е БМВ-то е друга работа" и никога не се е осмелил да сравни Е34 520-ка с Лагуната дори и за него няма място за сравнение

May the BMW force be with you!
		- dr-who
- ентусиаст
- 

- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
GIORCETO написа:Имаме си една служебна Лагуна 2001 1.8 16в. Ми кво да ти кажа, върви, спира и е приятна за возене, но просто не е кола за градско пък като се замисля май и за дълго не става. Както на 90% от рената съединителя и е отвратителен и след 2 часа градско си готов да я смениш с автоматик. Специално тази е с всички екстри без кожа но и това не я прави по хубава. Всичко е върпос на вкус... Мен лично не ми допада многоособенно като заговориме за 320 ...
съгласен съм с теб, и наща служебна лагуна е такава само че 99година
вози много добре, набира, спира, вози меко
обаче този съединител разказва майката на левия крак, пък да не говорим колко дървено се държи волана и колко твърда хидравлика има... като се кача от нея в мойта кола и първите 15минути съм като майнума дето се учи да кара ЗИЛ....

--