Търсят се начинаещи JAVA програмисти ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Търсят се начинаещи JAVA програмисти ...

Мнение от Vasilen » 13 Сеп 2004, 13:16

Тъй като знам че тук има доста хора които се занимават с програмиране си позволявам да пусна тази обява.
Та така търсят се 2-ма може и начинаещи програмисти за попълване на екипа, изсикванията са да познават основите на JAVA програмирането и избщо ООП, да са енергични, готови да работят в екип.
Запитване и изпращане на CV ealexandrov@intersoftpro.com
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 13 Сеп 2004, 18:05

Здравейте,

От доста време следя форума и смятам, че е много добър и може да се научат наистина много и полезни неща. Продължавайте в същия дух :!:

Сега по въпроса. Аз имам известни познания по Java, но съм студент в Германия. Има ли възможност да се работи отдалечено по интернет или е задължително да съм тук в БГ:?:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 13 Сеп 2004, 23:33

Ех да бях с няколко години по-млад, когато найстина това ми беше в кравта и когато вярвах добрите БГ книги и курсове, но след това се разочаровах и зарязах всичко. Начинаещитете да захапват това е голям шанс за тях!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Re: Търсят се начинаещи JAVA програмисти ...

Мнение от CheGevara » 14 Сеп 2004, 6:29

Vasilen написа:Тъй като знам че тук има доста хора които се занимават с програмиране си позволявам да пусна тази обява.
Та така търсят се 2-ма може и начинаещи програмисти за попълване на екипа, изсикванията са да познават основите на JAVA програмирането и избщо ООП, да са енергични, готови да работят в екип.
Запитване и изпращане на CV ealexandrov@intersoftpro.com

трябва ли задължително да са начинаещи ? :lol: така ограничаваш кръга от кандидати :lol:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 14 Сеп 2004, 8:23

M5 написа:Сега по въпроса. Аз имам известни познания по Java, но съм студент в Германия. Има ли възможност да се работи отдалечено по интернет или е задължително да съм тук в БГ:?:

За съжаление трябва да си тук в БГ (стига с тая пуста Германия)!
CheGevara да прав си че ограничавам кръга, но истината е че сеньор програмери имам в екипа си но ми трябват млади хора които да обучим по наш модел това е!
Както xterminat0r захапвайте шанса дори и да нямате нито ден трудов стаж като програмисти!
May the BMW force be with you!

Назад към Извън Темата