За задницата на едно GT3, един Корвет и БМВ.........
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
За задницата на едно GT3, един Корвет и БМВ.........
Излизам си аз в междучасие от МГ-то в Казанлъки тръгвам да пресичам улицата северно от 'Искра'-та и само както чакам да пресека, опа шаро, изведнъж гледам една бяла задница с един малко тъп, но ефектен спойлер и едно малко надписче GT3
после пък на края на годината пред Десперадо-то гледам едно Шеви просещо си открадването
а на 24-ти май в КЗ квото беше мамо(е в софия 100% е било по-голяма лудница ама такива коли освен на автосалон не бях виждал)
и две Селики се мотаха из казанлък ама БМВ-тата и ауди-тата са най-надрусаните коли дето съм виждал тука(В КЗ де
)
после пък на края на годината пред Десперадо-то гледам едно Шеви просещо си открадването

а на 24-ти май в КЗ квото беше мамо(е в софия 100% е било по-голяма лудница ама такива коли освен на автосалон не бях виждал)
и две Селики се мотаха из казанлък ама БМВ-тата и ауди-тата са най-надрусаните коли дето съм виждал тука(В КЗ де

Последна промяна GTS на 15 Сеп 2004, 11:11, променена общо 4 пъти

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
баси искам и аз да видя някъде такива страхотни
автомобили...
Сега тука ми идва да наговоря едни ценизми,
ама няма да му скършвам хатъра на момчета, един
ден и на него може да му светне, както и на много други...
Виж сега приятелю, целта на този форум
е НЕ всеки седмокласник да каже каква кола
е видял вчера на улицата или колко му харесвал
новия мерцедес щото бил с много голям двигател
и това му го казал баща му
Тук са се събрали (или поне бяха се събрали)
най-отявлените откачалки на тема БМВ, за да
обсъждат, спорят, помагат в нужда на други
откачалници...
Така че ще те помоля да се придържаш към това
мое предположение, като обръщението ми е тук
не само към теб ами към всички твой себеподобни...
автомобили...
Сега тука ми идва да наговоря едни ценизми,
ама няма да му скършвам хатъра на момчета, един
ден и на него може да му светне, както и на много други...
Виж сега приятелю, целта на този форум
е НЕ всеки седмокласник да каже каква кола
е видял вчера на улицата или колко му харесвал
новия мерцедес щото бил с много голям двигател
и това му го казал баща му

Тук са се събрали (или поне бяха се събрали)
най-отявлените откачалки на тема БМВ, за да
обсъждат, спорят, помагат в нужда на други
откачалници...
Така че ще те помоля да се придържаш към това
мое предположение, като обръщението ми е тук
не само към теб ами към всички твой себеподобни...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
И Корвета би трябвало да е един тъмно червен...бордо...Поне по вестниците казаха че е динствения Корвет в БГ...И се намира в Бургас

еми като не познавам разликите между е30, е 32 и другите не мога да кажа какво бмв съм видял в Казанлък, щото се мотае 1 синьо със 2 зверски аспуха и здрав фронтален тунинг, да не говоря за лилавото от поне 2000-та година дето също е лудо, а пък за 2-те таксита да не си отварям устата просто
Има 1 м5-ица дето се размотава из града и е близо до нас ама как да ви я опиша...........
Просто исках да се "изфукам" кво съм видял, а това че съм се записал във форума значи че поне малко съм луд по БМВ(поне за мен е така)
а и доколкото си спомням форума беше "Извън Темата"
нищо лично, просто всички сме тук заради БМВ и заради кефа да приказваш с други БМВ откачалки, било и на други теми освен БМВ
а за корвета беше точно такъв, и леко не съм 7 клас, важното е обаче да е весело

Има 1 м5-ица дето се размотава из града и е близо до нас ама как да ви я опиша...........
Просто исках да се "изфукам" кво съм видял, а това че съм се записал във форума значи че поне малко съм луд по БМВ(поне за мен е така)
а и доколкото си спомням форума беше "Извън Темата"

нищо лично, просто всички сме тук заради БМВ и заради кефа да приказваш с други БМВ откачалки, било и на други теми освен БМВ
а за корвета беше точно такъв, и леко не съм 7 клас, важното е обаче да е весело

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
малко се пообразовах и сега мога да дам млко подробности за колите БМВ в казанлък
Така, първо да започна с М3-ката кабрио(червна) с малко скучни споилери но здрав аспух, продължавам с едно лилаво М5 дето е до нас-бая доработване по нея(фарове споилери и прагове), и бая още(броих ги, 20 БМВ-та се въртят из казанлък)
Само да ми дадат една цифрова камера и ще ви покажа за какво става въпрос(надявам се да е скоро;)
надявам се да ме дочакате да ги снимам
а ако някой от КЗ има камера и БМВ нека го постне тука

Така, първо да започна с М3-ката кабрио(червна) с малко скучни споилери но здрав аспух, продължавам с едно лилаво М5 дето е до нас-бая доработване по нея(фарове споилери и прагове), и бая още(броих ги, 20 БМВ-та се въртят из казанлък)
Само да ми дадат една цифрова камера и ще ви покажа за какво става въпрос(надявам се да е скоро;)
надявам се да ме дочакате да ги снимам
а ако някой от КЗ има камера и БМВ нека го постне тука
Последна промяна GTS на 23 Сеп 2004, 15:05, променена общо 1 път

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Абе пич, разбирам че за Казанлък е събитие всяка лъскава кола (и аз там съм отрасъл), ама не си интересен просто. Ако имаш снимки на нещо интересно, може да ги покажеш. Ако имаш да напишеш някоя интересна история (това ще рече повече от 2-3 свързани изречения), можеш да я напишеш. Но на повечето хора тук никак не им пука каква емблема си мярнал... Ок? 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
15 мнения
• Страница 1 от 1