Търся помощ за прекарване на кола на преглед

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Търся помощ за прекарване на кола на преглед

Мнение от Vasilen » 15 Сеп 2004, 14:42

Колата е във Варна но е със софийски номера, трябва да се прекара на преглед по възможност без да минатава на такъв (пукнато е челното стъкло) иначе е в добро състояние.
Та въпроса ми е може ли някой да ми помогне да я мина на преглед (срещу заплащане)
Предварително благодаря !
May the BMW force be with you!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 15 Сеп 2004, 14:56

Аз мога да ти съдействам. :D
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от cokey » 15 Сеп 2004, 15:02

ако ше минава във варна, може и да се проваме да мине без да ходи никъде
кол ми на 088 833 9767 да ми кажеш ква е колата :wink:

щи трябват копия от:
- талона (ако колата е купена тази година, трябва и още някакво талонче, щот в новите талони го нямало номера на двигателя :dunno: )
- платен пътен данък за тази година
- гражданска отговорност за тази година

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 15 Сеп 2004, 16:34

cokey написа:талона (ако колата е купена тази година, трябва и още някакво талонче, щот в новите талони го нямало номера на двигателя :dunno: )

това означава ли че най-сетне вече двиггателя е приет като резервна част (както в Европа) и можеш да си го сменяш без допълнителни усложнения от правна и законна гледна точка ?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Сеп 2004, 17:47

Ще ти я прекарам на преглед, няма проблем :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 16 Сеп 2004, 9:54

Ако никой от отговорилите не ти свърши работа,пусни лс

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 16 Сеп 2004, 13:02

Проблема момчета и момиче че не съм платил и данъка и ще проверя колко е за да го платя евентуално ...освен ако няма начин без него :roll:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 16 Сеп 2004, 15:17

И аз мога да помогна, за данъка няма абсолютно никакъв проблем, ако ще и цял живот да не си го плащал!
Цялата операция е 25 лева....

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 16 Сеп 2004, 16:11

DEFLEPPARD написа:
cokey написа:талона (ако колата е купена тази година, трябва и още някакво талонче, щот в новите талони го нямало номера на двигателя :dunno: )

това означава ли че най-сетне вече двиггателя е приет като резервна част (както в Европа) и можеш да си го сменяш без допълнителни усложнения от правна и законна гледна точка ?

май май не..и аз се ослушвам за това но засега май не става... :( :roll: но не съм сигурен

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 17 Сеп 2004, 12:28

DEFLEPPARD написа:

Не, просто новите талони имат две части, една малка дето си я носиш с тебе (голяма колкото книжката) и един чаршаф, на който е написано всичко за колата. Той си седи у вас и ти трябва само за КАТ, когато продаваш колата и за преглед. Ако отидеш на преглед без чаршафа и оня на канала не е на кеф, ще те върне да го донесеш.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DobrI » 18 Сеп 2004, 14:59

da

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i

Мнение от ZealoT » 18 Сеп 2004, 16:18

Василене, ако я домъкнеш до софия нямаш проблеми минава на преглед без данък и със спукано стъкло
2 Hard 4 You

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Сеп 2004, 22:28

Ако още не си си решил проблема със сигурност мога да ти помогна. Единственото нещо което ти трябва е талон и 30 лв за тоя на прегледа. И без това си от Надежда и ще ти е близо. Отиваш на прегледите зад Вероната във 2ра част и търсиш ПЕПИ, казваш му: Сони с БМВ-тата и Трабанчето кабрио ме праща и си готов, ако има проблем мигом ми се обаждаш на 0887611991 и пак си готов, пък като са видим на ЕКОТО ша черпиш по сокче. Мисля, че съм бил изчерпателен, единствено трябва талон, без него трябва да ти е брат за да ти свърши работа.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 20 Сеп 2004, 22:39

ZealoT написа:Василене, ако я домъкнеш до софия нямаш проблеми минава на преглед без данък и със спукано стъкло

тои едвам я замъкна ти пак са да я връшта хехехех базикам се сило на секаде ще ти свършат работа
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към Извън Темата