BMW & Fiat
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
BMW & Fiat
"БМВ-Груп" и "ФИАТ-Груп" подписаха договор за сътрудничество!!!
http://www.bmwgroup.com/e/nav/index.htm ... Group.html

http://www.bmwgroup.com/e/nav/index.htm ... Group.html

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Не е толкова страшно колкото очаквах- "co-operation in the areas of architectures and components for their MINI and Alfa Romeo vehicles"- мързи ме да превеждам
Очаквам модел МИНИ - Панда за разнообразяване на пазара

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
sk. написа:Не забравяйте, че Фиат държат и Ферари и Алфа Ромео. Ферарито няма какво да го коментираме, ама Алфата върви много, за седан примерно. А в статията пишеше че става въпрос именно за сътрудничество АлфаРомео/МиниКупър.. интересно..
Очаквам Mini.159T_spark
Прав си, ферарито няма какво да го коментираме, то се чупи като фиат. Даже по-често, щото го натискат хората. От алфите аз читав модел не съм видял, особено пък туин спарк, хич не се чупят.

Да се надяваме, че ще излезе нещо полезно от това сътрудничество, че иначе последните свесни бмв-та ще останат прозведените през 2008-ма.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- t060
- ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа:стига бе да говориш че фераритата били лоши е несериозно
Човек, който е върл фен на фиат и цял живот това е карал ми го каза, цитирам:
"Лошото е не, че почнаха да правят фиат като ферари, а че почнаха да правят ферари като фиат!" Една от любимите ми реплики между другото. Иначе съм на мнение, че ако ще се взима италянска кола ще е ферари. Ма с тия цени и това "качество" скоро няма да е ми се струва.
Maй се поотклонихме от темата, ако искаш да минем дискусията на л.с.?
RESPECT
by t060
- t060
- ентусиаст
-
Възможно е, даже ще последвам съвета ти, ако си карал ферари повече от 5г. и ми кажеш, че не се чупят.
По темата: виждал 2 фиат-а чисто нови, от една партида. Различават се само по номерата. А като ги отвориш и погледнеш тампоните на двигателя нищо общо няма. Пък като вземеш и този фабричния, той 3-ти вид, съвсем различен. Все едно, че там у завода в торино слгат каквото намерят в колите.
RESPECT
by t060
По темата: виждал 2 фиат-а чисто нови, от една партида. Различават се само по номерата. А като ги отвориш и погледнеш тампоните на двигателя нищо общо няма. Пък като вземеш и този фабричния, той 3-ти вид, съвсем различен. Все едно, че там у завода в торино слгат каквото намерят в колите.
RESPECT
by t060
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
sk. написа:Не забравяйте, че Фиат държат и Ферари и Алфа Ромео. Ферарито няма какво да го коментираме, ама Алфата върви много, за седан примерно. А в статията пишеше че става въпрос именно за сътрудничество АлфаРомео/МиниКупър.. интересно..
Очаквам Mini.159T_spark
А ФИАТ не държаха ли около 30% от Ферари и имат ли нещо общо , двете фирми или само едните държат акциите на другите ? Нямам представа за новите Фиати , но всички казват , че са подобрили качеството значително ... Пък и нали става дума за МИНИ , аз тоя бръмбар никога не бих си го купил (най-малкото защото прителите ми ще спрът да говорят с мене ) .
Аве бръмбър, бръмбър.. ама ако му сложат 3.0sd. С двете турбини... не само ще го карам ми и в него ще спя.
Иначе доколкото знам, Фиат в момента ползват завода на Ферари да си правят дрънгиите
Личното ми мнение е че, за новите автомобили неможе да се каже здрава/нездрава.
Здрава кола е Мерцедес 124-та. За 20 години се е доказал. А напоследък всички съдят, то нова кола, здрава.. незнам си какво. Я да мине 150-200 000км, да видим дали ще е толкова здрав и Фиата и Дачията и Форда примерно.
Иначе доколкото знам, Фиат в момента ползват завода на Ферари да си правят дрънгиите

Личното ми мнение е че, за новите автомобили неможе да се каже здрава/нездрава.
Здрава кола е Мерцедес 124-та. За 20 години се е доказал. А напоследък всички съдят, то нова кола, здрава.. незнам си какво. Я да мине 150-200 000км, да видим дали ще е толкова здрав и Фиата и Дачията и Форда примерно.
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3