Що за Хора сте?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 15 Сеп 2004, 16:54

частите са скъпи - вярно е, но при правилна поддръжка те просто не се чупят... поне първите 18-20 години от съществуването си... но и след това ремонтите са много по малко от ремонтите на една лада примерно... макар че нейните са няколко стотин пъти по евтини
разхода също е малко по-висок спрямо болшинството от другите марки, но с не повече от 2/100 а тия космически разходи или са си ги измислили или просто колите им са неизправни

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 15 Сеп 2004, 16:58

Еиии тва ми е Мечтата от хлапак да карам Автомобил с мАрката БМВ!
за подръжката колегите по горе са го казали.
за Харча няма смисъл да ви казвам М30 си е лаком, като му опънеш Юздите,а като си го галиш може и да те изненада приятно :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 15 Сеп 2004, 17:23

Момчета смело мога да кажа че вие ми вдъхнахте надежда.Хората които ми разказваха тези неща са и продължават да се занимават с коли.Мислех си че са прави защото е наивно да вярвам че разбирам повече от тях пък и на години са ми чичовци и дядовци,НО вече мисля че ни са

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 15 Сеп 2004, 17:48

:) ми батка мани ги дедовците с огромен опит в пригаждането на секви джелеза по секви ВАЗ-ове !
аз карам е-21 доста мъртво ама ми дреме като имам пари сипвам ,праим,карам-като немам гепим и пак карам :twisted:
а кефа да караш каквото и да е бмв ..................... няма цена
пробвай смело-успех!
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Сеп 2004, 18:13

Корави машини са... Всичко е правено с доста мисъл за годините си. Единствено по-скъпо излизат разходите за гориво според мен. Но все пак най-малкия двигател е 1.6 - с две думи от нищо нещо не става ;) 3/4 от повредите са от неправилна поддръжка. Все пак тия колички са доста по-сложни от наборите си. Това рано или късно се отплаща, най-малкото не издъхва по нагорнищата и ти е кеф да караш. За съжаление Ати е много прав. Факт е, че повечето караме някакви подобия на БМВ, жалко, но това е положението. Преди да си взема БМВ не бях особен фен, но след като си го взех и се позаинтересувах малко какво има под ламарините, ще ми е много трудно да се кача на нещо друго. Не го казвам просто, защото всеки хвали своето. Карам съм Вектра, на едно Венто се учих да карам почти година, но БМВ-то ми пасна идеално въпреки, че е доста по-старо. Може би най-голямата причина да си купиш БМВ е желанието да караш, а не да се возиш ;) + задното е супер фън, въпреки че е по-трудно докато свикнеш.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

V8 Master
Аватар

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 16 Сеп 2004, 17:25

НИЕ СМА БАНДИТИ 8) 8) 8) ДАЖЕ СМЕ НЕЩО КАТО БАНДАТА НА ШАКИ,САМО ЧЕ СМЕ БАНДАТА НА ЕНДЖИ-ТОЙ НИ Е ШЕФ,А НЕГОВИ СЪВЕТНИЦИ СА ДРАЙВИНГГОДА И ФАСТ енд ФУРИОЗ,само че не казвай на никой,защото ни е МНОГО ТЪМНА РАБОТАТА 8) 8) 8)
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 16 Сеп 2004, 18:59

:mha: :mha: :mha:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Сеп 2004, 19:03

стояне, поглеждал ли си скоро във багажника на колата си? там има кенеф, биде, мивка, плочки, цемент... всичко изкърти... :mrgreen:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 23 Сеп 2004, 10:59

Съотношението цена качество на BMW спрямо другите коли не си струва да коментираме разхода и частите ( А ТЕ НЕ СА ПО-СКЪПИ ОТ ДРУГИТЕ ) просто така говорят завистниците .....
сравни BMW mercedes audi като цени на обслужване и разход и спираме да говорим... защото ако изкаш да сравним BMW и лада ЕЕЕЕЕ не става пич ладата го бие от всякъде...

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 23 Сеп 2004, 11:49

~ Z L O B A R ~ написа:НИЕ СМА БАНДИТИ 8) 8) 8) ДАЖЕ СМЕ НЕЩО КАТО БАНДАТА НА ШАКИ,САМО ЧЕ СМЕ БАНДАТА НА ЕНДЖИ-ТОЙ НИ Е ШЕФ,А НЕГОВИ СЪВЕТНИЦИ СА ДРАЙВИНГГОДА И ФАСТ енд ФУРИОЗ,само че не казвай на никой,защото ни е МНОГО ТЪМНА РАБОТАТА 8) 8) 8)

:mha: :mha: :mha: :ok:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Сеп 2004, 20:16

alx написа:стояне, поглеждал ли си скоро във багажника на колата си? там има кенеф, биде, мивка, плочки, цемент... всичко изкърти... :mrgreen:
еми той затова ли има 0-100 само 5 секунди?? Ех!Какъв немарлив човек да си ги забрави там... :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата